Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Broek voor zwaarlijvige vrouwen

Broek voor zwaarlijvige vrouwen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Stijl en model van grote broeken
  2. De keuze van de stof
  3. Selectie van broeken voor het seizoen
  4. Chic-modellen
  5. Populaire kleuren en prints
  6. Modieuze damesbroek
  7. Tips voor het kiezen van vrouwen met volle heupen
  8. Tips voor het kiezen van vrouwen met een volle buik
  9. Wat te dragen?
  10. Spectaculaire beelden

Meisjes met gewelfde vormen denken soms dat ze met hun niet-standaard figuur niet in staat zijn om een ​​modieuze broek te dragen. In feite is dit verre van het geval.

De moderne mode-industrie maakt prachtige modellen voor zwaarlijvige vrouwen die, in hun stijl en originaliteit, op geen enkele manier inferieur zijn aan de producten die zijn gemaakt voor standaardtypen figuren.

Stijl en model van grote broeken

Zeer goed op volle benen kijken broek, vernauwd naar de bodem. Door hun stijl passen ze je silhouet aan, visueel vernauwen de heupen en maken ze meer proportioneel aan de kuiten. De kleur van deze broek moet afhankelijk van het seizoen worden gekozen - zwarte, donkerblauwe of bruine kleuren zijn geschikt voor het koude seizoen en geven in de lente en zomer de voorkeur aan rijke tinten, bijvoorbeeld karmozijnrood, lichtgroen of hemelsblauw.

Brede broeken zijn perfect voor vrouwen met een brede enkels als probleemgebied op hun lichaam. Bovendien kan de reden voor hun uiterlijk niet alleen worden geassocieerd met overgewicht, maar bijvoorbeeld ook met zwelling van de benen. De breedte van de benen zal deze niet-esthetische plaatsen perfect verbergen en u in staat stellen om een ​​beeld te creëren van een slanke en gezonde vrouw.

Het kortere broekmodel, beter bekend als capri, is ten volle populair bij modeontwerpers. Ze kan een erg zwaar vrouwelijk figuur corrigeren, waardoor het verfijnder wordt. Het is belangrijk om een ​​geschikt onderste deel van het ensemble te kiezen: een monofonische top of een blouse met een neutrale tint zal het beeld zeer harmonieus en stijlvol maken.

Bij het kiezen van broeken voor de winterperiode, moet speciale aandacht worden besteed aan de selectie van de stof. Dichte en volumineuze visueel vergroot alleen het silhouet, dus de keuze moet worden gestopt op warme, maar vrij dunne materialen. Perfect fijne wol en denim. Met een kleine dikte passen deze stoffen perfect warm, passen ze met succes in een boog en worden niet geëlektrificeerd, wat erg belangrijk is in de winter, terwijl ze een grote hoeveelheid verschillende materialen dragen.

Turkse broeken, of "harembroeken" zijn een zeer populair model. Maar helaas worden meisjes met niet-standaard volumes niet aangeraden om ze te dragen. Omdat brede benen en elastische banden aan de onderkant extra volume creëren, zal buitensporige volheid veel helderder zijn en alleen het silhouet nog groter maken.

Een broek die nauwelijks de knieën bereikt zijn erg populair in de zomer. Ze zijn niet heet, ze laten je vrij bewegen en passen perfect in de meest sappige en zomerse foto's. Als je de juiste kleur en de afdruk erop kiest, kun je het driedimensionale silhouet heel goed aanpassen, en het de juiste verhoudingen geven.

Boho-stijl broek, suggereert een vrije snit en een verscheidenheid aan decoratieve elementen, met de juiste aanpak, kan het belangrijkste wapen van verleiding worden gemaakt in de garderobe van een iets te zwaar meisje. Het gebruik van elementen zoals uitlopende, patch- en insteekzakken, 'gordijnen' in de taille en het onderbeen, kan met succes worden gebruikt om je figuur aan te passen.

De zakken op het niveau net onder de knieën helpen het silhouet in balans te brengen. Lichaam heupen zullen niet zo opvallend zijn, en de taille zal een beetje dunner zijn.Het gebruik van grote ornamenten in het beeld kan de aandacht op zichzelf vestigen, omdat het het helderste en vooral een groot detail van het beeld is.

Ondanks het feit dat een sportbroek suggereert om op de billen te passen, zien ze er geweldig uit bij volle meisjes. Dit wordt bereikt door het gebruik bij het afstemmen van speciale stof, visueel corrigerende silhouet. Bovendien draagt ​​het materiaal bij sommige modellen bij tot gewichtsverlies door een speciale micromassage, die de textuur van de stof oplevert.

Alle meisjes willen, ondanks hun lengte, gewicht en andere lichaamsafmetingen, er geweldig uitzien op het strand. Hiervoor zijn speciale jurken, pakken en broeken gemaakt. Meestal worden deze dingen genaaid van natuurlijke stof, die een lichte en vliegende textuur heeft.

Om de volumetrische buik te verbergen, perfect passende broek met hoge zit. Bovendien, hoe groter het aantal extra kilo's, hoe dichter het weefsel moet zijn. Met kleine en onopvallende afwijkingen van de norm, kunt u een broek van elastisch breigoed dragen, evenals een stijlvolle skinny jeans van klassiek denim.

Het verkrijgen van populariteitscultuur wordt in principe niet aanbevolen voor het dragen van volledige dames, omdat de volumetrische vorm en verkorte stijl slechts extra centimeters toevoegen. Maar door de lengte, kleur en textuur van de stof met succes te combineren, kunt u verbluffende resultaten bereiken.

Sultanas-broeken zien er erg interessant en ongewoon uit. Dit model kwam vanuit het Midden-Oosten naar ons toe en is erg populair bij Arabische vrouwen. Omdat hun stijl een vrij en vliegend silhouet suggereert, verbergen ze het extra volume op de benen en heupen. Vaak op deze broek gebruikte bloemenprint. Wanneer u een volledig figuur selecteert, moet u er rekening mee houden dat grote bloemen het volume van het lichaam visueel aanzienlijk verhogen, dus u moet een tekening met kleine knoppen kiezen.

De keuze van de stof

Gebreide broek - een uitstekende keuze voor een volledig figuur, omdat je door de opvallende pasvorm op de figuur met behulp van deze stof het lichaam meer correcte proporties kunt geven.

chiffon - zeer lichte en luchtige stof, waaruit u een mooie zomerbroek kunt naaien. De vliegende textuur kan het gewicht van een groot figuur verbergen, waardoor het beeld een speciale verfijning en vrouwelijkheid krijgt.

jeans zijn een echte vondst voor zwaarlijvige vrouwen, omdat ze het uiterlijk aanzienlijk kunnen veranderen. Onder de verschillende modellen die de moeite waard zijn om aandacht te besteden aan de jeans stretch met een hoge taille. Houd er rekening mee dat gecompacteerde denim vanwege de dikte je heupen en billen volumineuzer maakt, dus probeer modellen te krijgen van lichtgewicht denim.

Velours broek - Dit is een van de meest populaire trends van het komende seizoen. Ondanks het feit dat de wollige textuur van dergelijk materiaal het volume op het lichaam kan benadrukken en het overgewicht duidelijker kan maken, met de juiste keuze van stijl en kleur, kan zo'n broek gemakkelijk het dragen van meisjes in het lichaam veroorloven. Als de stof is uitgedund, kunt u gemakkelijk een veloursbroek dragen die er altijd luxe en buitengewoon elegant uitziet.

Stretchbroek, gemaakt van katoen met de toevoeging van elastaan ​​of lycra, perfect passend op een volledig figuur. Om een ​​dergelijk model te kiezen, moet het gebaseerd zijn op de hoeveelheid overtollig gewicht - hoe groter het is, hoe groter de elasticiteit van de broek zou moeten zijn. Met de juiste keuze in formaat en stijl verbergen ze perfect de overmatige volheid, waarbij ze het silhouet visueel naar beneden slepen en alle onregelmatigheden op de huid van de dijen en billen gladstrijken.

Selectie van broeken voor het seizoen

Om niet te bevriezen en er in de koude winter stijlvol uit te zien, moet je heel voorzichtig zijn bij het kiezen van een broek. Volledige meisjes moeten modellen van verdichte stof of met een extra isolerende laag vermijden.

Als alternatief kunnen ze als een broek dienen van een warme, maar dunne stof - bijvoorbeeld van natuurlijke wol.De beste optie is ook het dragen van thermisch ondergoed - het verwarmt en volledig onmerkbaar onder kleding.

Broek van vrij dichte, maar natuurlijke stoffen zijn comfortabel om te dragen in het overgangsseizoen. In de lente en de herfst is het weer vaak onvoorspelbaar, dus dingen kunnen gemakkelijker zijn dan de winter, maar in geval van slecht weer of vorst moeten ze warm zijn.

Een broek van katoen en vlas voldoet perfect aan deze eisen, bovendien wordt de breedste demi-seizoenslijn van modellen van verschillende tinten uit deze materialen gemaakt. In het voorjaar is dit vooral belangrijk, omdat je de saaie winterkleren wilt uittrekken en een bloeiende en zonnige kleding wilt aantrekken.

De zomer is een tijd van gedurfde bloemen en interessante stijlen. Volle meisjes kunnen zich een stijlvolle kledingkast volledig veroorloven. Vooral het betreft verschillende modellen broeken. Volumineuze sultanka of strakke leggings, brede flare of magere bananen - tussen deze variëteit kun je gemakkelijk de stijl kiezen die bij je lichaamstype en -stijl past. Van de stoffen moet de voorkeur worden gegeven aan luchtige chiffon en lichte natuurlijke stoffen - zijde, batista of katoen.

Chic-modellen

Voor feestelijke evenementen en speciale gelegenheden is een broek misschien de beste optie voor meisjes 'in het lichaam'. Vakkundig spelen met de textuur van stof en stijl, hebben de makers van collecties ten volle ongelooflijke resultaten in hun schoonheid bereikt.

De combinatie van verschillende texturen ziet er zeer origineel uit en het gebruik van asymmetrische sneden in de modellen maakt de afbeeldingen uniek. Het gebruik van felle prints, kanten rand en verschillende accessoires breidt de lijn van elegante broeken uit voor volledige modellen, waardoor ze allemaal verschillen van de anderen en voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende fashionista's.

Populaire kleuren en prints

Onder de verscheidenheid van kleuren in de garderobe van volledige meisjes, zou natuurlijk zwarte broek moeten zijn. Deze klassieke toon in elke stijl vermindert het volume visueel en maakt je silhouet slanker.

Lichtgekleurde broeken moeten zorgvuldig worden gekozen - het is beter om neutrale tinten te kiezen, zoals beige, lichtbruin, grijsgeel. Ze vallen niet in het oog, maar laten tegelijkertijd toe om een ​​zacht en elegant beeld te creëren.

Een broek met felle kleuren mag alleen worden gedragen voor die stijlen die de volheid van het lichaam verbergen - tussen een rechte broek en mager, de voorkeur moet worden gegeven aan de eerste optie. Modellen van witte kleur moeten strikt koude schaduw hebben.

Prints op broeken kunnen zeer divers zijn - in bloem, erwten, strepen, enz. Bij het kiezen van een foto moet u op de grootte letten - het is gecontra-indiceerd voor volledige meisjes om broeken met een grote afdruk te dragen, omdat dit uw imago aanzienlijk zal vergroten. Kies een kleine en samensmeltende afdruk - dingen bezaaid met kleine erwten of bloemen zien er geweldig uit op een groot figuur.

Modieuze damesbroek

Modetrends van de afgelopen seizoenen hebben het model van de broek voor volle meisjes niet omzeild, enigszins getransformeerd en nog stijlvoller gemaakt.

Recht en enigszins versmald tot de onderkant van het model, met een combinatie van verschillende stoffen, op een hoge verdieping of met een korset, blijven populair. De nieuwigheden zijn zulke interessante opties als gekookte jeans, fluwelen broek en onderkant boeien. Let ook op de nieuw aankomende fakkels en het model met pijlen.

Tips voor het kiezen van vrouwen met volle heupen

Voor het type figuur Peerpak broek die de aandacht van volledige heupen afleidt. Modellen met pijlen of verticale inserts aan de zijkanten verbergen perfect de grote billen en strekken het silhouet een beetje uit.

Tips voor het kiezen van vrouwen met een volle buik

De figuur van Apple suggereert een volumineuze buik, die slim verborgen is achter de goed zittende broek. In combinatie met een volumetrische top kunt u dit deel van het lichaam visueel gladstrijken en het silhouet als geheel in balans brengen.

Wat te dragen?

Volledige meisjes in combinatie met broeken moeten hakken dragen waarvan de hoogte ten opzichte van hun lengte moet worden gekozen.

Ten koste van extra centimeters lijkt je silhouet langgerekt en daardoor slank. Bovendien kunnen schoenen dienen als een helder accent van het gehele beeld, omdat andere details van uw beeld door overmatige volledigheid de aandacht trekken.

Voor het bovenste deel, kunt u een asymmetrische tuniek kiezen - het zal de billen en heupen verbergen, die vaak een probleemgebied zijn. Een hoge taille kan de slankheid benadrukken en de borstlijn accentueren, waardoor deze meer opvallend en weelderig wordt.

Accessoires voor broeken worden geselecteerd op basis van het totale beeld. Originele handtassen en omvangrijke decoraties zien er goed uit, u kunt ook modieuze hoeden en zelfs sjaals in het ensemble opnemen.

Spectaculaire beelden

We hebben een selectie van de meest spectaculaire beelden voor je klaargemaakt, waarvan je zeker zult vinden wat goed voor je is. Misschien zal een van jullie als basis nemen voor jouw unieke ensemble?

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen