Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Dames zomerbroek voor zwaarlijvig

Dames zomerbroek voor zwaarlijvig

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Zomerjersey in populaire stijl
  2. Klassieke versie met een hoge taille
  3. Modieuze zomerbroek
  4. Welke kleuren combineren?
  5. Hoe te kiezen?
  6. Wat te dragen?

In de zomer wilt u er zo aantrekkelijk en stijlvol mogelijk uitzien. Het lukt echter niet alle meisjes om de juiste kledingkast te kiezen. Het grootste deel van al deze problemen worden geconfronteerd met zwaarlijvige vrouwen. Vaak is het vooral moeilijk voor hen om een ​​broek te kiezen.

In dit artikel willen we het hebben over actuele dames-zomerbroeken voor zulke vrouwen. We hopen met onze hulp dat de keuze van het zomerplaatje geen probleem voor u zal zijn.

De meeste volledige meisjes denken dat ze een broek en andere kleding van uitsluitend een vrije snit kunnen dragen. Deze mening is onjuist. Dergelijke zaken geven de figuur immers nog meer volume.

Het is beter om de kleding te kiezen die op de figuur ligt. Maar het is erg belangrijk dat het niet krap is.

Wat betreft de stof, mag u geen lichte en transparante kleding dragen, zoals chiffon. Glinsterende stof zal ook niet werken. Het reflecteert licht en voegt visueel volume toe. Veel mensen kennen dat slanke figuur in zwarte kleur. Echter, als de zwarte satijnen broek, zal het effect precies het tegenovergestelde zijn. Daarom is de juiste beslissing de keuze voor broeken uit matte stoffen.

Zomerjersey in populaire stijl

Er zijn drie soorten die het meest geschikt zijn voor volledige dames. Dit is:

  • rechte broek;
  • versmald tot de knie;
  • strakke broek;

Blijf ook een zeer populaire rijbroek of capri, waarvan de lengte tot aan de knie of iets lager is. Ze kunnen zowel versmald als recht zijn.

Klassieke versie met een hoge taille

Klassieke hoog getailleerde broek is niet te verwaarlozen. Dit is een geweldige optie voor zwaarlijvige vrouwen.

In hen verwerft de figuur visueel slankheid en proportionaliteit. De riem corrigeert en verstevigt het figuur, waardoor de buik wordt verstopt waardoor een korseteffect ontstaat. Bovendien zorgt de hoge taille ervoor dat het silhouet visueel wordt verlengd, alsof het eraan trekt.

Modieuze zomerbroek

Eigenaren van prachtige vormen hechten doorgaans weinig waarde aan modieuze trends, omdat ze ten onrechte geloven dat ze alleen zijn gericht op dunne en lange jonge dames. In feite is dit niet het geval en zijn verschillende modellen relevant.

De verzameling klassieke modellen past dus goed bij elk figuur. De stof waaruit de broek is gemaakt, moet dun zijn, maar het is goed om de vorm te behouden. Bijvoorbeeld wol van goede kwaliteit. Natuurlijk moet je niet minder aandacht besteden aan de lengte van de broek. De voorkeur gaat uit naar die modellen waarbij de lengte de hiel verbergt. Hierdoor zie je er smaller uit.

Deze zomer bieden ontwerpers een volledige meisjes- en skinny broek aan. Ze moeten monofonisch zijn, van elastische stoffen met een mat oppervlak. Wees niet bang voor felle kleuren. Dit is niet alleen modieus, maar reflecteert ook goed op het uiterlijk. Heldere tinten van de broek geven het beeld een lichtheid en elegantie.

Zoals je kunt zien, boden volledige vrouwen heel wat opties.

Toegegeven, het is absoluut niet aan te bevelen om modellen met plooien en gordijnen in de taille te dragen. Ze zijn erg populair, maar hebben een negatieve invloed op het volledige figuur.

Welke kleuren combineren?

Zoals we al hebben ontdekt, zijn er deze zomer felle tinten in de mode.

Rechte lichtgekleurde broeken kunnen worden gecombineerd met een kortgeknipte lichte jas en een top met korte mouwen. Deze afbeelding is universeel.

Voor broeken met een bloemenprint, is het beter om een ​​blouse van gewoon linnen of katoen te kiezen.

Stretch monochromatische koraalkleurige broek harmonieert perfect met een witte blouse met kanten ruches, waardoor een zakelijke uitstraling ontstaat.

Monochrome losse shirts zijn geschikt voor smalle en rechte broeken.

Een lichte broek moet worden aangevuld met een printblouse van dezelfde kleur.

Hoe te kiezen?

Iedereen weet dat kleding al het onnodige moet maskeren, niet tegelijkertijd de vrouwelijkheid en aantrekkelijkheid moet verbergen. Niet iedereen kan deze regel echter in de praktijk toepassen. Dus hoe broek te kiezen, zodat ze niet alleen praktisch en comfortabel zijn, maar ook een decoratie van een volledig figuur worden?

Kleding moet dus de vorm kiezen. Een universele optie is een rechte of wijd uitlopende broek met een juk in de taille.

Ze passen bij diegenen die de voorkeur geven aan de klassieke afbeeldingen. Voor meer moderne meisjes passen "bananen", ook met een juk in de taille. Een broek met een juk kan worden vervangen door een broek, die nauw aansluit op het midden van de heupen. Dit model vermindert het volume van de heupen visueel en maakt de benen slanker en lang. Een goede oplossing hier is schoenen met hoge hakken.

Het is een vergissing om te geloven dat een naar beneden toelopende broek niet door dames gedragen mag worden. Dat kan! U hoeft slechts enkele regels te volgen.

Allereerst is het onmogelijk dat de broek te nauw aansluit op het been eronder. Het is ook noodzakelijk dat het beeld er evenredig uitzag. Om dit te doen, moet de bovenkant een lengte hebben voor de heupen.

Wat te dragen?

Volledige meisjes zijn beter om een ​​broek te dragen met wrap-around vesten of jassen.

Als we het over zakelijke broekpakken hebben, dan moet je kijken naar de double-breasted opties of driedelige pakken. Op de gewelfde figuur van de blouse is het beter om een ​​jas te dragen, en trui met een overlapping.

De riem of riem moet in toon zijn met de kleding. Dankzij het is de maag beter verborgen. Trouwens, pakjes zonder riem verbergen ook het teveel. Maar blouses of overhemden die in een broek moeten worden gestopt, worden niet aanbevolen voor meisjes om te dragen.

Aan het einde van dit artikel zou ik willen opmerken dat zelfvertrouwen de helft van het succes is. Zonder deze afbeelding zal een afbeelding er niet compleet en niet zo aantrekkelijk uitzien. Houd van jezelf, dit is het belangrijkste!

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen