Kleuren van jurken

Top 10 meest populaire kleuren jurken

Top 10 meest populaire kleuren jurken

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. wit
 2. zwart
 3. rood
 4. groen
 5. blauw
 6. grijs
 7. oranje
 8. beige
 9. geel
 10. purper

Kleuren vergezellen ons overal, ze vormen de basis van onze perceptie. En hoeveel tinten kunnen worden gemaakt op basis van slechts een paar primaire kleuren - honderden en duizenden. Elk jaar creëren ontwerpers nieuwe kleuroplossingen, slaan ze op interessante wijze en geven ze leven aan unieke tandems.

We hebben voor u de meest interessante kleuren gekozen en vertellen u ook over de meest levendige en memorabele tinten.

wit

Netheid, frisheid en lichtheid zijn niet alle betekenissen van wit. Het is veelzijdig en in de kenmerken en in de perceptie van de schakeringen. Witte kleur geassocieerd met engelen, accurate en eerlijke mensen, is de favoriete kleur van bruiden. Hij contrasteert ook beter met alle kleuren.

De keuze voor een witte jurk vereist speciale aandacht voor de decoratie. Het moet briljant, glinsterende, kanten, prachtig en onopvallend zijn.

Lichte prints, bloemmotieven bederven de schoonheid van de witte jurk niet. Wit is mooi en dat wordt gecombineerd met alle kleuren, waarmee je de vorm kunt aanpassen.

zwart

Zwarte kleur symboliseert altijd een raadsel, de hoogste manifestatie van elegantie en speciale stijl.

Als je een jurk in deze kleur kiest, kun je seksualiteit benadrukken en een prachtig beeld creëren.

Het is mogelijk en vice versa om de ernst en het conservatisme te benadrukken.

Om zwarte outfit was niet te zwaar en somber, is het noodzakelijk om het te verdunnen met contrasterende decor en accessoires. Kant, bloemen, riemen zullen doen. Heel veel is in staat om een ​​eenvoudige, maar elegante cape te veranderen. Overdrijf het gewoon niet, je moet het beeld gunstig verslaan. Zorgvuldig moet je schoenen en clutch, sieraden meenemen.

rood

Rode kleur samen met alle mogelijke tinten is een bron van passie, energie, seksualiteit.

Als het gaat om het kiezen van een jurk met zo'n gewaagde kleurprestatie, is het de moeite waard om je te concentreren op het knippen en het streven naar de perfecte combinatie van stijl, lichaamstype en kleurtype.

Als je rekening houdt met alle nuances en een goede jurk kiest, ben je verzekerd van de aandacht van anderen. Rode kleding kan ruches, ruches en andere decoratieve items hebben die alleen maar de wilde natuur van een gewaagde jurk opvrolijken. Zo'n beeld zou misplaatst zijn in een kantoorstijl, tijdens zakelijke onderhandelingen en vergaderingen.

Onder de vele tinten rood bordeauxrood, Marsala en Koshemerovaya steeg het meest populair.

Bordeaux

Bordeaux heeft een duidelijke levenspositie, kracht, doelgerichtheid, veerkracht.

Voor een zakenman is bordeauxrode jurk een echte vondst, want het spreekt van degelijkheid, een zelfverzekerde houding en conservatisme.

Voor mensen om je heen zal deze kleur in je kleding er aantrekkelijk uitzien, wat je zal helpen om snel je gesprekspartners voor jezelf te hebben. Het wordt echter niet aangeraden om constant bourgondische kleuren te gebruiken in hun dagelijkse afbeeldingen, omdat dit kan bijdragen aan het ontstaan ​​van depressie.

Marsal

Een succesvol en zeer interessant is de combinatie van wijnrode tint met een bruine tint - als resultaat wordt Marsala verkregen. Tint kan worden vergeleken met de elitaire wijn van een eeuw van blootstelling.

Het combineert terughoudendheid en excentriciteit, ernst en elegantie, tederheid en moed.Kleur Marsala onderscheidt perfect verschillende functies van de buitenkant.

Kasjmier steeg

Als je naar de kleur Cashmere rose kijkt, lijkt het erop dat alle tederheid die bestaat in de wereld, belichaamd is in deze kleurperfectie. Deze kleur moet worden gereserveerd voor de herfst, wanneer zo weinig in de natuur bloemverven worden.

Deze tint onderscheidt zich van de gebruikelijke roze, zelfs cloying kleur door de aanwezigheid van een melkachtige toon, die rust en aantrekkelijkheid brengt. Met de hulp van de kleur van de kasjmierroos, kunt u helderdere roze kleuren verduisteren of als basis gebruiken bij het vormen van een kalme look.

groen

Groene kleur heeft een kalmerende werking en kracht. In een jurk van deze kleur is het goed om nieuwe aangelegenheden te beginnen, projecten op het werk te presenteren, nieuwe relaties te beginnen en een 'nieuw leven' te beginnen.

Als de groene kleur bij je past en je je er prettig in voelt, dan ben je een aardige, rustige persoon.

emerald

Deze schaduw onderscheidt zich gunstig van de rest van zijn mede speciale verzadiging. In de herfst-winterperiode wordt de smaragduitrusting het best aangevuld met elementen van groene en blauwe tinten. Maar als je in een perfect perfect beeld wilt verschijnen, combineer dan de smaragdgroene tint met witte dingen.

Diep korstmosgroen

Wanneer een grijze tint combineert met bruin en moerasgroen, blijkt het een unieke kleur te hebben - Deep Lichen Green ("Marsh Lichen"). Dit kan variëren afhankelijk van het gebruikte materiaal. Met deze kleur kun je geen felle kleuren combineren, maar in zwart en beige kun je veilig kiezen en combineren in één afbeelding.

Kalkgroen

Als je een beetje geel en grijs tot groen toevoegt, krijg je een bleke, zachte, licht pasteltint van limoengroen. Hij was zo onder de indruk van het publiek dat ontwerpers het in hun collecties blijven gebruiken.

Het is mogelijk om Lime-schaduw van groen te combineren met dezelfde neutrale natuurlijke en niet te intense tinten. Een andere optie voor het maken van afbeeldingen zijn donkere kleuren zonder glanzende glans, maar met een grijze tint.

Gedroogd kruid

De kleur van gedroogd gras belichaamt de fragiliteit die samengaat met activiteit. Voor het begin van de herfst en het vroege voorjaar is deze schaduw de ideale optie. Jurken kunnen het enige element in de afbeelding zijn of kunnen worden aangevuld met andere contrasterende elementen.

turkoois

Een van de mooiste kleuren is turkoois. Op basis hiervan kunt u onverwachte en vetgedrukte afbeeldingen maken.

blauw

Ambiguïteit is kenmerkend voor deze kleur: aan de ene kant is hij enigszins triest en aan de andere kant subliem, plechtig en helder. De afbeelding gemaakt op basis van een blauwe jurk zal worden doordrongen van tederheid, vrede en vertrouwen van een vreemde veroorzaken.

Als je kiest voor de juiste jurk is niet erg donker, maar eerder verzadigd blauw, kun je tot een innerlijke rust komen, een hoge spiritualiteit bereiken en de balans voelen.

Als u regelmatig met mensen communiceert, is het aan te bevelen een blauw element in uw afbeelding te maken. Dit zal helpen om de gesprekspartner te overwinnen, om zichzelf te vestigen als een wijze man met een sterk karakter en rationeel denken.

kobalt

De leider onder de heldere, ongewone en veelzijdige tinten kan kobalt zijn. Deze mooie, matig verzadigde kleur wordt om een ​​goede reden beschouwd als de koningsblauwe kleur. De jurk kan luxueus en plechtig zijn, eenvoudig, elke dag, maar onvergetelijk. Merk op dat de stof duur moet worden gekozen, alleen dan speelt de schaduw met alle kleuren.

Mykonos blauw

Ontwerpers hebben een schaduw weten te creëren die heel nauwkeurig het hemelse blauw uitstraalt. Dit omvat verschillende tonen die beginnen met de kleur van een donkere lucht en magische indigo, en eindigen met een donkere kleur van een blauwe lucht die alleen zichtbaar is op een heldere zomernacht. Veel ontwerpers experimenteerden met Mykonos Blue en dienden als resultaat intrigerende mooie creaties in de wereld.

Golf van Biskaje

Een nieuwe tint met de intrigerende naam "Golf van Biskaje" maakte zelfs een kleine, maar nog steeds een staatsgreep op het wereldpodium. Hier glippen de tonen van vrede, die kenmerkend zijn voor blauwe tonen, de aantrekkelijkheid en de verpersoonlijking van de geboorte van een nieuw leven - alles dat in het groen te vinden is.

Zoals de praktijk heeft aangetoond, kan de Golf van Biskaje worden gecombineerd met de kleur van zeegolven en dit alles aanvullen met bloemenprints. Deze oplossing is geïntroduceerd door Elie Saab.

blauw

Als je je op iets belangrijks moet concentreren, droom en de rust voelt, kies dan een blauwe jurk. Deze outfit is zeer geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor loyaliteit en ontvankelijkheid, reizen en nieuwe ervaringen.

grijs

Tinten grijs kunnen erg interessant zijn, hoewel ze meestal neutraal zijn. We zijn gewend om kleding in een grijs kleurengamma te zien in een kantoorstijl, waarbij we ten onrechte grijze jurken op de vloer hebben vergeten met pluimen, wonden en een blote rug. Het gebruik van rijke stoffen verbetert grijs nog meer.

onstuimigheid

De onbetwiste favoriet van wereldontwerpers is de kleur van nat asfalt of een vreselijke lucht, die op het punt staat uit te breken in een vreselijk onweer. Wees niet bang om dingen in deze schaduw te verslaan, die goed gecombineerd zijn met zomerbloemen. En je kunt een metaalachtige glans toevoegen aan Turbulence, zoals is gedaan in modellen van Alexander Wang.

stormachtig

De kleur van de woeste zee, de schaduw van de oprukkende golf, die wordt gekleurd door een dreigende lucht, is allemaal belichaamd in de Stormy Weather-schaduw. Elegante, discrete stijl, die nauw verweven is met de klassiekers - voor zo'n jurk kun je veel geschikte afbeeldingen vinden, vooral omdat deze perfect is gecombineerd met een hele reeks andere tinten.

Futuristisch zilver

Verbazingwekkende kleur, waarin een schittering van sterren is - dit is hoe de futuristische zilveren tint kan worden gekarakteriseerd. Zo'n lichte stof lijkt misschien te elegant en plechtig, maar de ontwerpers beperkten fashionista's niet tot alleen avondjurken. Volgens hen kunnen jurken in futuristische zilverkleur worden gebruikt voor alledaagse looks.

oranje

Uniek kan oranje worden genoemd. Het is intermediair tussen agressief rood en geel. Elke jurk in oranje tinten zal de aandacht trekken en de stemming verbeteren.

Tijdens een seizoensgebonden depressie kan het heel effectief zijn om uit te gaan in een oranje jurk. Voeg gewoon niet veel van deze kleur toe aan je afbeelding, verdun het met contrasterende accessoires.

Koi

Een nieuwe tint die heldere accenten legt op wereldcatwalks wordt brokaatkarper genoemd. Deze kleur is interessanter en modieuzer dan oranje. Wil je helder zijn - koop een oranje jurk, wil je modieus worden - kies kleding met koikleur. Voor een combinatie van geschikte accessoires in de kleuren paars, groen en blauw.

Verse wortel

Dit is niet alleen een nuttig product dat wordt aanbevolen om te worden opgenomen in uw dieet. Nu zogenaamde modekleur in kleding. Wanneer de modellen van de kleur van verse wortel op de catwalks verschijnen, wordt het publiek merkbaar verlevendigd.

De helderste afbeeldingen worden nu gemaakt op basis van deze specifieke kleur, die er harmonieus uitziet met bleke tinten groen, grijs, geel. Bruin, zwart en paars - dit alles kan ook naast kleding zijn in de kleur van vers geperste worteltjes.

Oranje cadmium

Als je honing en mosterdkleur combineert, krijg je de kleur van oranje cadmium. Deze nieuwigheid sprak menig ontwerper aan, dus zijn outfits in zo'n ingetogen en enigszins gedempte oplossing vaak te vinden op de catwalks. In deze outfit kun je concurreren met de herfst in haar kunst van het creëren van felle kleuren, samensmelten met de natuur en zelfs overbrengen naar de mode van de jaren 60-70.

beige

Een andere modieuze schaduw waardoor een vrouw zich teder, vrouwelijker en zelfs een beetje luchtig voelt - voor de sombere herfst, de strenge winter en de ontwakende lente, zal dit beeld relevant zijn.

Creme Brulee

Het is niet nodig om kleding in felle kleuren aan te kleden om memorabel en speciaal te zijn. Het bewijs is de kleur van creme brulee, die lichtgeel is, licht beige, met zijn eigen speciale chic.

geel

Deze kleur herinnert ons aan zonneschijn, warmte, vreugde. Hij is helder en opgewekt, in staat om de gewenste vakantiesfeer in te stellen. En zelfs als je de tegenovergestelde betekenis van deze kleur vindt, wees dan niet bang om een ​​gele jurk te dragen. Het belangrijkste is dat het samenvalt met je karakter en gemoedstoestand.

Sappige citroen

Niet alle kleuren kunnen worden gebruikt in de basiselementen van de kledingkast, omdat ze voor meer informatie zijn gemaakt. Deze kleur is een sappige citroen. Het ziet er prachtig uit in accessoires. Dergelijke gedurfde beslissingen werden gepresenteerd op de catwalks over de hele wereld. Dat is maar een zak sappige citroenkleur, gemaakt door Proenza Schouler. Naast zwarte kledingstukken ziet het er fris en helder uit.

Yellow Oak (Oak Buff)

De belichaming van tederheid gaat over de schaduw van een gele eik. Ook is hier een beetje helderheid toegevoegd, maar niet zo verblindend als in geel, maar zacht en onopvallend. De natuurlijke schaduw, die ontwerpers uiteindelijk hebben weten te creëren, kan worden gecombineerd met vergelijkbare, eigen tonen of heldere en expressievere kleuren.

Buiten het seizoen kun je geel eiken kleding dragen, ze kan altijd opfleuren en depressie elimineren zonder een spoor achter te laten. Deze kleur ziet er geweldig uit in gebreide artikelen, natuurlijke breigoed en wolproducten.

purper

Een van de moeilijkste kleuren die mensen met een creatieve soort altijd hebben gekozen, eigenaars van sublieme gevoelens en niet-permanente aard, is paars. Te donkere tinten hebben een depressief effect. Het is iets heel anders - lichtpaarse kleuren. Deze jurken zijn geschikt voor romantische meisjes, een beetje winderig, dromerig en een beetje onzeker.

Akai

In het Pantone-palet verpersoonlijkt Akai paars. Deze rijke, diepe en zeer interessante tint heeft zijn plaats gevonden in vele collecties van de beroemdste ontwerpers.

De kleur van Akai zelf is helder genoeg en tolereert geen buurten met andere even heldere kleuren.. Met dit punt moet rekening worden gehouden bij het maken van afbeeldingen. Ontwerpers vonden een uitweg uit deze situatie en creëerden veel verwante Akai-tonen die gemakkelijk met elkaar en met andere tinten kunnen worden gecombineerd. Een goede optie zou zijn om Akai en diep zwart te combineren.

Amethist Orchid

Amethyst is een echte decoratie voor een vrouw, een weerspiegeling van haar karakter en temperament. Deze kleur is geliefd bij zeer temperamentvolle vrouwen, sterk, zeer spiritueel, wijs en zelfverzekerd.

Volgens sommige deskundigen mag amethist niet worden gecombineerd met andere kleuren, maar onze verbeelding kent geen grenzen en verboden, dus we raden aan gouden elementen, gele, melkachtige en groene tinten te combineren met een amethist-jurk. Het is noodzakelijk om voorzichtig amethist gekleurde outfits te selecteren. Je moet een heldere verschijning hebben, die geen kostbare kostbare schaduw kan scoren.

Lavendel grijs

Luchtigheid, bruikbaarheid en zachtheid zijn aanwezig in een grijs-lavendel tint. Deze kleur heeft zijn eigen karakter en ambiguïteit. Glinsterende stoffen, pailletten en glinsterende decoratieve elementen die het lichtspel versterken, geven deze kleur een speciale charme.

De verstrekte informatie over modieuze kleuren en unieke tinten is van onschatbare waarde. Het moet zorgvuldig worden gebruikt, volg strikt de aanbevelingen, luister naar het advies en controleer de verboden niet in de praktijk. Kleur spelen, ondergeschikt maken en laten werken.

Comments
 1. Larissa
  19.01.2016

  Ja, wit, zwart en rood, denk ik, altijd buiten competitie) Je kunt er nog steeds blauw aan toevoegen.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen