Leven en thuiszorg

Kleine strijkplanken: kenmerken, afmetingen en tips voor het kiezen

Kleine strijkplanken: kenmerken, afmetingen en tips voor het kiezen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Board selectiecriteria
  2. Mini-opties
  3. Ongewone thuisoplossingen
  4. Tips voor het kiezen

Een kleine strijkplank is ideaal voor frequente verplaatsingen, uitstapjes of kleine appartementen.

Board selectiecriteria

Een compacte strijkplank moet niet alleen klein, maar ook comfortabel zijn.

Let bij het kiezen van een minikaart op dezelfde criteria als bij het kiezen van een gewone: afmetingen, gewicht, kwaliteit, materialen, compactheid ingevouwen. Een grotere aandacht bij het kiezen van een minibord moet natuurlijk worden betaald aan de grootte en het gewicht.

Als het oppervlak voor strijken erg smal en klein is, zal het best lastig zijn om zelfs overhemden erop te strijken. Met het gewicht moet je ook voorzichtig zijn, omdat vaak te lichte planken onstabiel worden en volledig ongepast zijn vanwege dit doel.

Je moet ook aandacht besteden aan de coating - het mag niet verbranden en hard zijn, om niet te vaak covers aan de oppervlakte te kopen.

Mini-opties

Het feit dat het handig is om met je mee te nemen in een koffer, wordt vaak een tafelmodel-strijkmachine genoemd. Deze optie, gemiddeld, weegt ongeveer 1 kg, dus het veroorzaakt niet veel problemen. Bovendien heeft hij meestal geen benen, dus er is geen probleem met instabiliteit - het is voldoende om het bord op een plat oppervlak te leggen of het boven het bord te bevestigen.

Het populairste model wordt genoemd Gimi pollicino. De afmetingen zijn 73x30 cm, en het enige nadeel is de onvoldoende sterkte van de basis.

Compacte tafel Leifheit AirBoard - tafelmangel, heeft dezelfde afmetingen als de vorige - 73x30 cm. Gemaakt van speciaal plastic dat warmte reflecteert, waardoor strijken efficiënter is. Een klein canvas wordt gecompenseerd door snelheid en kwaliteit.

De duurste optie is Foppapedretti stirofast. Heeft extra haken voor kleding. Ondanks zijn kleine formaat vouwt hij tot 50 cm, hij past zelfs in de tas.

Dit is een hoogwaardige en duurzame vondst voor lange ritten. Er zijn extra accessoires waarmee het in een volboard kan veranderen.

Russisch budgetalternatief - "Bijnaamtabel". Deze strijkplank heeft steunpoten van 10 cm hoog, waardoor deze bijvoorbeeld op een tafel kan staan. In vergelijking met zijn buitenlandse concurrenten heeft een lage prijs.

Een ander model - Frank lee. Handige optie met hittebestendige coating. Het heeft lange vouwpoten, maar ze zijn niet erg bestendig voor dit model.

Een belangrijk nadeel van dit soort strijkmachines is dat ze alleen zijn aangepast voor express strijken, dat wil zeggen vakantie, zakenreis of in een andere noodsituatie.

Als het je nog steeds lukt om de midi-rok of uitlopende broek te aaien, dan kun je bedlinnen, lange jurken, gordijnen en andere omvangrijke dingen vergeten.

Ongewone thuisoplossingen

De moderne wereld is zo aangepast aan de behoeften van mensen dat je nu de verschillende opties ziet om de mangel in een appartement te verbergen zonder in te boeten aan ruimte. De strijkplanken die zijn ingebouwd in de muur, kledingkast of ladekast bemoeien zich praktisch niet met het appartement. De prijs van dergelijke modellen kan aanzienlijk verschillen van de klassieke originelen, maar de kwaliteit van de strijkplank doet daar niet onder te lijden.

Het grote voordeel van ingebouwde kaarten is hun onzichtbaarheid. Als alle procedures zijn voltooid, wordt de strijkplank een meubelstuk: een kledingkast of een spiegel, en het interieur wordt niet bedorven. Minieme dingen zijn onbelangrijk: er zijn geen extra haken voor kleding en er is geen mogelijkheid om het naar een andere plaats te verplaatsen. Als een dergelijk bord in een klein appartement wordt geïnstalleerd, is er geen overdrachtsvraag.

Tips voor het kiezen

Hier zijn enkele eenvoudige tips om geld te besparen:

  • je moet al bewezen bedrijven vertrouwen, als je om de paar maanden geen mini-finishers wilt kopen;
  • koop geen desktopboards met ingebouwde functies - ze kunnen snel falen;
  • moet voorzichtig zijn bij het dragen of vervoeren van de troffel - deze kan gemakkelijk breken;
  • je hoeft niet te proberen om volumetrische dingen te strijken - je kunt ze per ongeluk verbranden;
  • het is alleen nodig om het bord op een vlak oppervlak te plaatsen

Hoe je een mini-board met je eigen handen maakt, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen