Leven en thuiszorg

Xiaomi Bin Review

Xiaomi Bin Review

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Over het merk
 2. Complete set
 3. kenmerken van
 4. Werkingsprincipe
 5. voordelen
 6. beoordelingen

Het Chinese merk Xiaomi heeft klanten lange tijd verrast met originele producten met bruikbare prestatiekenmerken. Dit bedrijf was de eerste die het proces van het verpakken van afval automatiseerde. Zo verscheen de "slimme" bak, waarvan het gemak al door veel gebruikers werd gewaardeerd. Overweeg de functies van dit unieke apparaat in meer detail.

Over het merk

Xiaomi is een Chinees bedrijf, opgericht in 2010. Vandaag staat het bekend om de release van smartphones, tablets, koptelefoons, fitnessarmbanden. Bovendien het bedrijf biedt "smart goods" voor thuis. Velen hebben bijvoorbeeld gehoord van een toiletdeksel met verwarming, bidetfunctie en verlichting. Een ander voorbeeld van een comfortabele opstelling is een geautomatiseerde wasdroger.

In 2014 introduceerde het bedrijf een volledig domoticasysteem. "Smart Home" omvat alarmen, bewakingscamera's, nachtverlichting, een besturingseenheid voor huishoudelijke apparaten. En toen kwam de beurt aan het onderwerp van afval. Speciale Townew T1-emmer siert het huis en maakt het leven van zijn bewoners gemakkelijker.

Complete set

Het product wordt geleverd in een kartonnen doos gevuld met beschermende elementen gemaakt van schuim. De set bevat een emmer, een cartridge met vuilniszakken (28 stuks) en een oplader. En ook bijgevoegde instructie. Het is in het Chinees geschreven, maar gedetailleerde illustraties maken het gemakkelijk om erachter te komen hoe een apparaat moet worden aangesloten.

De emmer kan permanent worden ingeplugd. Als deze optie niet bij u past, kunt u hem eenvoudig periodiek opladen. De ingebouwde batterij (2000 mAh) gaat ongeveer 45 dagen mee. Om de lading volledig aan te vullen, duurt het 10 uur. Tijdens het opladen werkt de interne verlichting. Wanneer het proces is beëindigd, wordt het uitgeschakeld.

kenmerken van

Het model heet Xiaomi Townew T1 Smart Trash. De emmer is gemaakt van plastic, heeft een rechthoekige vorm met afgeronde hoeken. De afmetingen van het apparaat zijn 40.2x28x24 cm .Ter tijd is het de moeite waard om te overwegen dat er minstens 70 cm vrije ruimte boven de emmer moet zijn, anders kan het deksel niet volledig openen. Daarom, als u van plan bent een emmer onder de gootsteen te plaatsen, zorg dan dat er voldoende ruimte is.

De container is verzegeld. Het volume is 15,5 liter. De maat kan gemiddeld worden genoemd, maar is voldoende voor huishoudelijk gebruik.

De emmer is gemaakt in een minimalistisch modern ontwerp. De fabrikant biedt modellen in twee kleuren: wit en zwart. Beide opties zijn mat.

En er zijn ook twee specificaties. De eerste heeft rubberen poten, een pallet (in geval van lekkage) en 3 LED's aan de binnenzijde van de kap. De tweede optie is goedkoper. Pallet en poten zijn er niet, maar er zijn 6 LED's.

Werkingsprincipe

Wanneer een persoon een emmer nadert en een hand erbij brengt, wordt een bewegingssensor geactiveerd. Het deksel gaat open. Hiermee kun je afval naar binnen gooien. Wanneer de hand wordt verwijderd, volgt de sensor deze. Het apparaat is aan het sluiten.

Automatisering werkt alleen bij het verplaatsen over het deksel (sensorgevoeligheid - 30-35 cm). En als je bijvoorbeeld gewend bent om verfrommeld papier van een afstand in de mand te gooien, zal dit nummer hier niet werken. We zullen naar het apparaat moeten gaan.

Tijdens het openen / sluiten van het deksel is er een lichte geluidshinder. Volgens gebruikers is het stil en volledig niet-irriterend. Het is vermeldenswaard dat als er iets op het pad van het deksel zit dat verhindert dat de emmer volledig wordt geopend, stopt het proces automatisch. Daarom zal het plaatsen van de tank in een klein kluisje en het gooien van vuilnis in een halfopen container niet werken.

Wanneer u de emmer vult, activeert u de automatische verpakking van het pakket. Om dit te doen, klik op de knop. De bovenkant van het apparaat klapt naar beneden. Er klinkt een pieptoon. Hermetisch afgesloten verpakking kan worden bereikt. Vervolgens wordt de container automatisch gesloten. Er is een zakwissel.

Nadat de zak is verwijderd, wordt de ventilator geactiveerd. Met het, opgeblazen nieuw pakket. Vanwege vacuüm is polyethyleen gelijkmatig verdeeld over de wanden van de container.

Kantooremmer Townew T1 met behulp van twee knoppen. De achterkant bevat een apparaat. De container aan de voorkant van de container is geprogrammeerd voor verschillende opties:

 • één keer drukken - het deksel openen en automatisering uitschakelen, inclusief de bewegingssensor (in deze modus kunt u de cartridge vervangen);
 • druk opnieuw om het deksel te sluiten en de sensor aan te zetten;
 • lang houden (4 seconden) - vuilniszak vervangen.

  De cartridge met verwisselbare tassen is van binnenuit op de cover geïnstalleerd. Vuilnis kan op twee manieren worden verpakt.

  1. Normaal gesproken is de verpakking verzegeld in de container. Na de procedure gaat het deksel open en klinkt er een pieptoon.
  2. Als de zak vol is, stijgt het bovenste gedeelte en grijpt het alle afval. Pas daarna is de verpakking open.

  voordelen

  Waardigheidsemmers Townew T1 zijn duidelijk:

  • het apparaat is gemakkelijk te gebruiken (iedereen kan de verbinding en het werkingsprincipe aan);
  • contact met afval wordt geëlimineerd, het is niet nodig om een ​​pakket handmatig te binden, het te veranderen in een nieuw pakket (alles gebeurt in de automatische modus);
  • onaangename geuren gaan niet verder dan de capaciteit van de tank, waardoor je een emmer in elke kamer kunt zetten;
  • stijlvol ontwerp waarmee u de emmer zelfs op een prominente plaats kunt plaatsen;
  • er is een kinderslot waardoor de vuilnisbak niet in speelgoed kan veranderen;
  • LED-achtergrondverlichting is een handige functie;
  • naar wens kan de emmer worden gebruikt in de handmatige modus.

  De nadelen zijn alleen de hoge kosten van de "slimme" emmer. Maar tal van voordelen rechtvaardigen het prijsbeleid van het bedrijf volledig.

  beoordelingen

  Het apparaat leek interessant en nuttig voor veel klanten. Gebruikers merken op dat de bediening van de emmer eenvoudig en best aangenaam is. En de opname en installatie van cartridges veroorzaakt geen problemen. In dit geval kan een persoon alleen het afval verwijderen, het aggregaat doet de rest zelf.

  Mensen houden van de strakheid van de container en zijn ontwerp. Door de veelzijdigheid van het vorm- en kleurontwerp past u de Townew T1 op harmonieuze wijze aan in elke keuken of zelfs in het interieur van de kamer. Sommigen hebben een emmer aangepast voor papierresten, snoeppapiertjes en snoep, en zetten het naast het bureau.

  De kwaliteit van producten veroorzaakt geen klachten. Er zijn geen vals-positieven van de bewegingssensor, het proces van het afdichten van de zakken gaat altijd goed. Het uiterlijk van de tank is bijna onberispelijk - alles wordt zorgvuldig gedaan, als u geen fouten vindt in de kleine dingen.

  Gebruikers melden dat één cartridge met tassen genoeg is voor ongeveer een maand. Merkpakketten kunnen duurzaam worden genoemd, maar ze hebben geen handvatten om te dragen, die sommigen als gebrekkig beschouwen. Bovendien doen de kosten van verbruiksartikelen u denken aan de wenselijkheid om een ​​gewone emmer te vervangen door een "smart" -technologiewonder.

  Vandaag kan Townew T1 worden gekocht voor ongeveer 5000 roebel. Cartridges worden verkocht in sets van 6 stuks. De geschatte prijs van een dergelijke set is ongeveer 2000 roebel. Als u de prijs van één zak berekent en vergelijkt met gewone dichte pakketten, krijgt u een 10-voudige overschrijding. Niettemin is het de moeite waard om voor het gemak te betalen, iedereen beslist voor zichzelf.

  Bekijk wat de Xiomi-bakken zijn in de volgende video.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen