Jurk stijlen en modellen

Jurk met Amerikaanse armsgaten - perfect voor mooie schouders

Jurk met Amerikaanse armsgaten - perfect voor mooie schouders

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. kenmerken
 2. Wie gaat dat doen?
 3. Een beetje geschiedenis
 4. types
 5. Tips voor het kiezen
 6. Wat te dragen?
 7. accessoires

Modellen van jurken met een Amerikaans armsgat zijn vrouwelijk, feestelijk en heel romantisch. Deze top is meestal aanwezig in avondjurken en elegante blouses.

kenmerken

American genaamd armsgat, dat is een snede op de diagonaal, die begint in de oksels en eindigt bij de nek van het meisje. Met deze uitsparing kun je de schouders open laten.

Wie gaat dat doen?

Een model met zo'n armsgat is perfect voor slanke meisjes met kleine schouders.

Sommige versies van jurken zien er goed uit op schoonheden van gemiddelde bouwstijl met een kleine borst, smalle taille en afgeronde heupen. Gesloten armgaten hebben de voorkeur van oudere vrouwen, en kledingsmodellen met een open rug zijn jonge meisjes.

De jurk, waarvan de bovenkant wordt weergegeven door een Amerikaans armsgat, ziet er vrouwelijk en mooi uit, maar is niet voor iedereen geschikt.

Een dergelijke jurk moet worden afgestaan ​​voor vrouwen van wie de schouders wijd of schuin zijn. Als een meisje met zo'n figuur nog steeds een Amerikaanse jurk wil dragen, moet dit worden aangevuld met een getailleerd jasje of een lichte sjaal.

Trouwjurken met een Amerikaans armsgat zien er zeer elegant uit en geven het beeld van niet-frivole vrouwelijkheid, vooral als de hals is afgezet met kant of guipure.

Een beetje geschiedenis

Voor het eerst werden jurken met een Amerikaans armsgat populair in de jaren vijftig van de twintigste eeuw, toen een film met Monroe werd uitgebracht. De witte jurk van deze legendarische actrice was geliefd bij het publiek, dat zo'n armsgat introduceerde voor de vrouwelijke garderobe.

Tegen de 90e was de belangstelling voor dit kledingstuk vervaagd, maar vanaf 2011-2012 verscheen het Amerikaanse armsgat opnieuw op de landingsbanen. Hoewel het in moderne outfits is veranderd, kan zo'n sexy en sensueel element nu heel populair worden bij bekende modeontwerpers en fashionista's.

types

Amerikaanse armsgaten in outfits kunnen worden weergegeven door de volgende opties:

 1. Het model van de jurk is gemaakt met een open rug, maar het armsgat op de borst is gesloten. Dit is het meest voorkomende type jurk met een Amerikaans armsgat. Zulke outfits zien er spectaculair en sexy uit, maar zijn tegelijkertijd voortreffelijk. In deze kan het armsgat worden benadrukt met kant, gouden trim, gaas en andere decor. Meestal zijn deze jurken gemaakt van chiffon en andere vloeiende stoffen.
 2. Het frame van dit type wordt gecombineerd met een opstaande kraag. Dit model is een compromisoptie voor meisjes die hun rug niet willen dragen. In een jurk met zo'n top, zullen de schouders open zijn. Deze jurk is gekozen voor de viering en voor het kantoor.
 3. De jurk heeft een V-hals. Een kruis in een dergelijk product wordt weergegeven door een lus die de nek "omgeeft". Een dergelijke lus kan enkel gesneden zijn, maar kan ook worden vastgemaakt of bevestigd.

Tips voor het kiezen

 • Voordat je een jurk van deze stijl koopt, zorg dan dat je de pasvorm regelt. Je moet er zeker van zijn dat het model perfect aansluit op je figuur en dat alle dassen of bevestigingen heel comfortabel zitten.
 • Koop geen zware jurk met een Amerikaans armsgat, want het zal druk uitoefenen op de nek en ongemak veroorzaken.
 • Onthoud dat de stijl in staat is om de schouders visueel uit te breiden en te benadrukken. En dus is de outfit de perfecte keuze voor meisjes met smalle schouders.
 • Als je nek kort is, zou de beste keuze een jurk met een armsgat gemaakt met een V-achtige halslijn zijn. Als je een model met een opstaande kraag opraapt, maak je de nek visueel nog korter. Als je een lange nek hebt, zal een Amerikaanse jurk met een standaard perfect bij je passen.

Wat te dragen?

Voor een cocktail en avondjurk, versierd met een Amerikaans armsgat, is het aan te raden om lange handschoenen op te halen. Deze outfit ziet er ook goed uit met een palatin of met een vacht cape. Voeg ook zo'n jurk toe met een handtas en schoenen met hakken of wiggen.

accessoires

Met jurken van deze stijl, zijn hangers aan lange kettingen, lange oorbellen, kleine armbanden goed gecombineerd.

Als de Amerikaanse jurk echter een V-achtige hals heeft, is het beter om kettingjuwelen op te geven.

Comments
 1. Svetlana
  18.02.2016

  Houding, houding, blijf zulke mooie jurken dragen!

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen