Jurk stijlen en modellen

Jurken voor de figuur "Peer" (driehoek)

Jurken voor de figuur Peer (driehoek)

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Kenmerken van de figuur
 2. Sterren met driehoeksvorm
 3. Geschikte kledingstijlen
 4. Tips voor het kiezen

Elke vrouw die er prachtig wil uitzien, moet bij het kiezen van een jurk rekening houden met haar lichaamstype. Als het cijfer bijvoorbeeld lijkt op een peer in zijn contouren, dan is het belangrijk om te weten welke stijlen het beste bij een dergelijke figuur passen en welke stijlen moeten worden vermeden.

Kenmerken van de figuur

De figuur, die "peer" of "driehoek" wordt genoemd, onderscheidt zich door de aanwezigheid van:

 • Smalle schouders;
 • Dunne nek;
 • Kleine buste;
 • Magere handen;
 • Uitgesproken taille;
 • Breed bekken;
 • Volledige benen.

Sterren met driehoeksvorm

Dit type vorm wordt genoteerd in:

 • Jennifer Lopez;
 • Shakira;
 • Beyoncé;
 • Kristin Davis;
 • Christina Aguilera.

Geschikte kledingstijlen

Meisjes waarvan het onderste deel van het figuur meer volumineus is, worden geadviseerd om stijlen te kiezen die aandacht trekken voor de buste, rug en armen.

Deze omvatten:

 1. Jurken met blote schouders. Dit kunnen jurken met een halslijn zijn of met dunne bandjes. In deze jurken kun je de buste van een klein formaat benadrukken en de schouders visueel meer volume geven. De rok voor dergelijke jurken is bij voorkeur breed, middellang of half kalf.
 2. Overhemden overhemden Dergelijke outfits moeten een vrije snit hebben en worden zeker aangevuld met een riem.
 3. Jurken in de Empire-stijl. Vooral in trek zijn Griekse jurken met een lengte tot op de grond of tot aan de knieën, die een diepe neklijn en een te hoge taille hebben.
 4. Kleed trapeze aan. In het geval van een peervormig lichaam, is het raadzaam om dergelijke jurken te kiezen met een gemiddelde lengte en hoge taille, evenals met een gecomprimeerd lijfje.
 5. Kleed je met een stiekem silhouet. De beste optie zou een zwarte jurk zijn. In zo'n jurk, zullen de heupen visueel smaller worden, zullen de borst en schouders meer uitgesproken zijn, en de figuur als geheel zal er sexyer uitzien. Deze jurk kan gedragen worden met een getailleerd jasje, schoenen met hoge hakken en een dunne sjaal.
 6. Jurk in de stijl van de jaren vijftig. Meisjes "peren" wordt geadviseerd om te zoeken naar een model met een strak korset, brede rok en een riem in de taille.
 7. Jurk met een klokken rok. De beste optie zou een knie-lengte model zijn, evenals een jurk met een hoge taille.

Schoonheden met een peerachtig figuur worden geadviseerd om jurken met een kokerrok en jurken met minirokjes te vermijden. Met zo'n lichaamsbouw mag ook geen overdreven strakke outfit of flodderige jurk worden gedragen.

Tips voor het kiezen

Omdat de bovenkant van de "driehoek" minder volumineus is, kunnen meisjes met een vergelijkbare lichaamsbouw veilig zelf modellen van avond- en trouwjurken kiezen, die grote details op de borstlijn hebben. Ze passen bij jurken met jabot, gelaagde mouwen, grote zakken op de borst, ruches bij de halslijn, vleugelmouwen en soortgelijke elementen. Het onderste deel wordt tegelijkertijd bescheidener en eenvoudiger gekozen, bijvoorbeeld een rechte rok.

Meisjes met een A-achtige figuur worden ook geadviseerd om de taille te benadrukken, dus modellen met opvallende details passen bij hen. Bijvoorbeeld, aan de riem van jurken kan een grote boog, kanten inzetstukken of samenstellen zijn. Het zal de bulkbodem afleiden.

Om de halslijn te benadrukken, moeten vrouwen met een driehoekige vorm aandacht besteden aan de halslijn. Het is het beste om naar een vergelijkbaar figuurmodel met ovale, vierkante en V-hals te kijken. Een goede keuze zou ook een jurk op één schouder zijn.

Bij het kiezen van een stof, moeten meisjes met een peervormig figuur de voorkeur geven aan licht stromende materialen die over de heupen kunnen glijden. De beste keuze is katoenen stoffen, wol en linnen.Op de figuur van het A-silhouet zien jurken van zijde, organza en soortgelijke materialen er goed uit, op voorwaarde dat de rok niet meerlagig is.

Wat betreft de kleuren, de meisjes met de figuur "peer" zijn meer geschikt voor gewone kleding, evenals outfits met een donker lager gedeelte. Als de outfit is gemaakt van een enkele donkere stof, is het aan te raden zo'n jurk te dragen met een lichte sjaal of sjaal.

Comments
 1. Christy
  30.08.2017

  J Lo en de andere sterren die hier genoemd worden hebben enorme borsten, wat voor soort peer is het? Peren hebben kleine borsten, dus ik heb een typische peer - kleine borsten, dunne taille en brede heupen en billen. Het is moeilijk om rokken en jurken te kiezen, omdat Alles hangt in de taille en is smal in de heupen. En ik ben het niet eens met de stijlen die hier worden voorgesteld: potloodrokken zijn erg fit, ze geven een dunne taille af en benadrukken de heupen. En de klokken daarentegen maken het onderste deel van het lichaam nog massiever.

 2. marinier
  08.08.2017

  Ik heb zo'n figuur! Taille 67, heupen 104, borst 86!

 3. ereprijs
  26.02.2016

  De zandloperfiguur wordt als ideaal beschouwd en ik geloof dat de meest verleidelijke een peer is. Kijk naar Jennifer Lopez, dit is het ideaal!

 4. Lara
  24.02.2016

  Veronica, ik, bijvoorbeeld, ben aan het complexeren vanwege zo'n figuur als die van Lopez. Zou die extra kilo's verwijderen, maar iets komt nergens.

 5. wikke
  23.02.2016

  Ik zie dat de meeste sterren zich niet druk maken om hun gebrekkige figuren. Doe maar wat je wilt. Toegegeven, het ziet er vaak absurd uit. Neem tenminste dezelfde Jennifer Lopez.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen