Jurk stijlen en modellen

Jurken voor de figuur "Zandloper"

Jurken voor figuur zandloper

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Kenmerken van de figuur
 2. Sterren met dit type figuur
 3. Geschikte stijlen
 4. Tips voor het kiezen

De figuur, die lijkt op een zandloper, wordt het vrouwelijkst en harmonieus genoemd. Er wordt aangenomen dat meisjes met zo'n build kleding zijn, maar er zijn stijlen die zo'n perfect silhouet kunnen ruïneren.

Kenmerken van de figuur

Het grote voordeel van dit type figuur is zonder twijfel een slanke taille. De verhouding is ongeveer 75% van de heupen.

Aangezien de bovenste en onderste delen van een vergelijkbaar silhouet van bijna hetzelfde volume, wordt een dergelijke figuur ook X-vormig genoemd.

Als een meisje met een vergelijkbare lichaamsbouw begint aan te komen, zal vet worden afgezet in het onderste deel van het lichaam.

Sterren met dit type figuur

Het figuur dat lijkt op een zandloper heeft zulke beroemde actrices:

 • Scarlett Johansson;
 • Dita Von Teese;
 • Bridget Bardot;
 • Natasha Richardson;
 • Salma Hayek;
 • Elizabeth Taylor;
 • Sophia Loren;
 • Catherine Zeta-Jones;
 • Marilyn Monroe;
 • Naomi Campbell;
 • Gina Lollobrigida;
 • Kim Basinger;
 • Michelle Pfeiffer;
 • Monica Bellucci;
 • Christina Hendrix.

Geschikte stijlen

Om de voordelen en voordelen van een figuur vergelijkbaar met een zandloper beter te benadrukken, is het aangeraden om dergelijke jurken te dragen:

 1. Schede jurk Het kan uit de heupen worden geflakkerd of aan de onderzijde versmald. In zo'n jurk ziet het zandloperfiguur er het meest heilzaam uit. De jurk wordt meestal gekozen voor een feestelijke avond, maar ook een soortgelijke jurk is geschikt voor een zakelijke bijeenkomst.
 2. Kleed je met een geur. Het ziet er vooral mooi uit op een slanke schoonheid met een zandloperfiguur. Om de voordelen van de figuur te benadrukken, kunt u asymmetrische gordijnen gebruiken en decolleté onthullen.
 3. A-lijn jurk met aansluitend lijfje. In deze outfit kan een meisje met een X-achtige figuur een kleine volheid verbergen.
 4. Jurk shirt Deze jurk kan recht en licht uitlopend zijn, het is alleen belangrijk om de taille duidelijk te definiëren, wat meestal wordt bereikt met een riem.
 5. Jurken met gordijnen en ruches. Dergelijke decorelementen kunnen op de borst liggen (zulke jurken hebben een zeer vrouwelijke en verfijnde uitstraling) of op de taille (ze zullen het beeld niet bederven als de taille erg dun is).
 6. Jurken met uitlopende rok. Ze moeten beslist een strakke top en een onderscheidende taille hebben en stoffen voor dergelijke outfits zullen vloeiende stoffen selecteren. De lengte van de rok is zowel in de vloer als in de midi te vinden.
 7. Jurken met een "potlood" in rokstijl. Zulke modellen zitten op de figuur met het X-silhouet gewoon perfect.

Bedenk dat schoonheden met een figuur die op een zandloper lijkt niet worden geadviseerd om flodderende outfits te hebben (ze zullen hun figuur in een "rechthoek" veranderen) en jurken waarvan de taille enigszins ingetogen is. Die meiden waarvan het onderste deel van de figuur niet perfect is, moeten niet te strakke jurken krijgen. In modellen met een baskische of een hele rok, lijkt de figuur op een peer, maar dit moment is puur individueel.

Tips voor het kiezen

 • Als de borst van het meisje nogal volumineus is, wordt ze aanbevolen modellen van jurken met een hard korset. In deze outfits wordt de taille maximaal benadrukt en krijgt de buste de perfecte vorm.
 • Meisjes met kleine borsten wordt geadviseerd om jurken met smalle bandjes of helemaal geen riemen op te halen. Ook schoonheden met een kleine buste kunnen outfits dragen met een Amerikaans armsgat.
 • Bij het kiezen van een model met mouwen, moeten vrouwen met een X-vormig lichaamstype aandacht besteden aan de stijl van de mouw "raglan". Modellen met schoudervullingen en zaklampen moeten worden vermeden.
 • Op een meisje met een figuur die op een zandloper lijkt, zien mono-outfits er het beste uit.Multicolor jurk kan de perceptie van het silhouet verergeren, dus de bloemige en verschillende geometrische patronen van meisjes met dit soort lichaamsbouw moeten worden opgegeven.
 • Als u de stof van het product selecteert, is het beter om de voorkeur te geven aan vrouwelijke en zachte texturen. De beste keuze zou zijn jurken gemaakt van vlas, viscose, lichtgewicht crêpe, gebreide kleding, zijde, zacht en elastisch katoen en gebreide stoffen. Dichte materialen met dit type vorm worden als een ongelukkige optie beschouwd.
Comments
 1. hopen
  15.04.2016

  Ik ben ook een gelukkige eigenaar van een zandloperfiguur. In 17-22 had ik 90 60 90. Toen begon ik overal met een centimeter te vergroten. Nu op 44 heb ik 101 80 104. En ik kan niets kopen voor de zomer. Of heel oude garderobe, of al heel jong. Op hoogte 172 is bijna alles kort. Welk merk uit de gemiddelde prijsklasse kan worden overwogen, geef dan advies.

 2. Margaret
  27.02.2016

  Wow! Ik ben een gelukkige eigenaar van een zandloperfiguur! Overigens was dit te wijten aan langdurig werk aan jezelf en torsie van de hoepel om de taille er goed uit te laten zien.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen