Jurk stijlen en modellen

Jurken van restmateriaal - van eenvoudige tot de meest extravagante afbeeldingen

Jurken van restmateriaal - van eenvoudige tot de meest extravagante afbeeldingen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Verscheidenheid van schrootmaterialen
 2. Waarom heb je een originele jurk nodig?
 3. Van heren hemd
 4. T-shirts of T-shirts
 5. Van een sjaal
 6. Van de banden van mensen
 7. Van de tent
 8. papier
 9. Van een glossy magazine
 10. eetbaar
 11. Van ballen
 12. Van gerechten
 13. Van de vuilniszak
 14. Uit zakken
 15. Van schijven
 16. Van bliksem
 17. Scotch tape
 18. Herfst bladeren
 19. Van bloemen en planten
 20. Van andere materialen

De stroom van tijd stopt niet. Houdt niet op en vormt. Elke dag wordt het gemakkelijker om modetrends te volgen, omdat steeds vaker kleding van afvalmateriaal op de catwalks verschijnt.

Jurken, gemaakt met uw eigen handen, tonen niet alleen uw vaardigheden en creativiteit, maar werken ook de kledingkast bij met een paar nieuwe originele outfits. De meeste jurken die in het artikel worden gepresenteerd, zijn niet erg geschikt voor het dagelijks leven, maar een aantal ideeën zullen perfect worden gerealiseerd en uw foto's interessanter maken.

Verscheidenheid van schrootmaterialen

Voor het creëren van outfits van geïmproviseerde middelen alles behalve omvangrijke en zware materialen.

Kortom, in de loop van de cursus is het de moeite waard om alles wat op de tussenverdieping lag te legen en al één voet in de vuilnisbak te hebben.

Waarom heb je een originele jurk nodig?

Dressing van geïmproviseerde middelen laat je je creativiteit demonstreren, meedoen aan de competitie, opvallen tijdens de viering, en oude outfits bijwerken die uit de mode zijn of al moe zijn.

Bovendien is dit de meest originele manier om een ​​paar jurken te krijgen zonder speciale financiële kosten.

Van heren hemd

Op het hoogtepunt van populariteit is nu een jurk van een groot heren-shirt. Je kunt op veel manieren een shirt in een jurk veranderen, maar we zullen ons concentreren op twee belangrijke.

De eerste methode is zonder te naaien. We maken het shirt aan onszelf vast, zodat de nek hoger is dan de borst en de kraag als een zoom. Mouwen worden rond de taille gewikkeld en aan de strik gebonden. Ongebruikelijke en stijlvolle jurk is klaar!

Lees meer in het artikel over hoe een jurk te maken van heren hemd.

De tweede optie, zoals je al begreep, is de transformatie van een shirt in een jurk met behulp van naaien. Het internet is gevuld met verschillende manieren van herwerken, zodat u gemakkelijk een geschikte optie kunt vinden en er buitengewoon en helder uit kunt zien.

T-shirts of T-shirts

Een ander populair materiaal is een heren T-shirt of T-shirt. Er zijn ook veel prachtige en interessante modellen.

Als het t-shirt groot is en je een slank meisje bent, dan kun je dit t-shirt in een jurk veranderen met behulp van naaien.

Van een sjaal

Strand pareo of een grote sjaal met hetzelfde gemak verandert in een jurk.

Neem twee identieke shawls en knoop ze in een hoek. Stel dat het de rechterschouder is. We gooien een zakdoek naar voren, de tweede - terug. We nemen de sjaal bij de zijhoeken en binden deze aan de rechterkant en de zijhoeken van de voorkant - bovenaan en links. Voeg een dunne riem aan je riem toe en je bent mooi!

Je kunt ook een interessante outfit uit één sjaal maken door deze op verschillende manieren te binden.

Van de banden van mensen

Nog voordat deze mode kwam, en daarmee, en ontwerpers. Stropdassen, aan elkaar genaaid en organisch op elkaar afgestemd, veranderen in een onovertroffen en prachtige mini-jurk. Als je veel materiaal op voorraad hebt, kun je een jurk van maximale lengte maken.

Een jurk van twee kleuren, niet alleen genaaid onder elkaar, maar op sommige plaatsen die weefsels vormen, ziet er exclusief en uitstekend uit.

Van de tent

Waarom niet? Stel je een jurk voor met een open en aangesloten top, ritssluiting aan de voorkant, lange rok en een staart die naar achteren uitsteekt. Uitgevoerd in verschillende kleuren, deze jurk ziet er spectaculair uit zichzelf. En als je alles verwijdert dat het vorige doel en gebruik van de stof aangeeft, dan zouden maar heel weinig mensen raden dat deze jurk door jou is gemaakt met geïmproviseerde middelen.

De creatievelingen gingen verder en combineerden toerisme met mode en creëerden jurken-tenten.

papier

Elk huis had een reparatie, waarna er stukken waren, en zelfs rollen behangpapier en papier. In de loop van de tijd werden ze stoffig op de zolder of op de mezzanine. Het is tijd om ze te pakken te krijgen en een tweede leven in te blazen, en een papieren jurk met je eigen handen te maken.

Bevestig de bovenkant met een paar strengen papier rond de torso. Achter of zijkant lijmen we het papier met plakband. Op deze manier kun je ook een rechte rok maken, die we combineren met het lijfje. Als je deze optie niet leuk vindt, kun je een oude rok nemen, waaraan je de kegelringen van papier en in meerdere lagen bevestigt. Pak een volumineuze en pluizige rok. Op deze manier kunt u een trein of extra lagen naaien.

Het meest verbazingwekkende is dat er hele workshops worden gemaakt om originele outfits te creëren.

Om een ​​papieren outfit te maken, kunt u kiezen voor: behang, kranten, tijdschriften, servetten, snoeppapiertjes, dozen, verpakkingen, karton, golfpapier en zelfs toiletpapier.

Maar niet iedereen zal eraan denken om een ​​jurk uit een kinderboek te naaien.

Jurken gemaakt van papier kunnen meerdere keren worden gedragen als ze zorgvuldig "langs de naad" worden gesneden, die vervolgens wordt afgedicht met tape. Eenvoudig en praktisch gratis. En vooral - mooi. Geen wonder dat ze dat allemaal ingenieus in eenvoud zeggen.

Van een glossy magazine

Absoluut alle huizen hebben een stapel onnodige glossy tijdschriften waarin je van een of twee artikelen houdt. We snijden of scheuren artikelen en vouwen ze in een papa, en laten tijdschriften naar de jurk gaan. Je hebt tenslotte geen jurk uit de tijdschriften gehad?

Een naald en draad, een nietmachine, een schaar, tijdschriften, scotch tape en een jurk-base zijn alles wat je nodig hebt.

eetbaar

Van snoep

Ja, ja, je hebt het niet gehoord. Als je geen zoetekauw bent, probeer dan een jurk met chocolaatjes te maken. De variatie van de wrappers helpt u om een ​​specifiek kleurenbereik te creëren, en snoepjes in verschillende vormen helpen u de verschillende elementen van de outfit te versieren.

Het enige dat je nodig hebt is snoep kopen en jezelf uitrusten met een naald en draad. Naai de oude kandijsuiker en plaats ze zoals je fantasie je voorschrijft - en je bent verzekerd van succes. Je zult de koningin van de bal zijn, het belangrijkste, van de zoetekauw om weg te blijven.

Van chocolade

Maak van dit prachtige dessert een hele collectie jurken die de chocoladefestivals compleet maken.

Van fruit en groenten

Voor vegetariërs en het leiden van een gezonde levensstijl creëert een kunstenaar uit Korea jurken gemaakt van kool, uien, greens, bananenschil en andere smakelijke en gezonde groenten.

van het bakken

Modeontwerpers hebben laten zien hoe ze pofkokers kunnen vervangen door heerlijke broodbroden. Gewone bagels vonden ook een plaats in een extravagante modewereld. Ze werden gebruikt als decoratie.

Van vlees

Eetbare, maar niet erg smakelijke jurk van rauw vlees. Het ziet er ook niet esthetisch uit, maar dit heeft Lady Gaga er niet van weerhouden om het te gebruiken voor haar waanzinnige doeleinden.

Van ballen

Voor moedige onderzoekers is het idee van een ballonjurk voldoende. Zowel langwerpige ballen voor het modelleren als gewone ballen die het interieur versieren, zijn geschikt voor creatie.

Je kunt ze verbinden in allerlei soorten weeft en patronen - alles ligt in jouw handen en is afhankelijk van je verbeelding. Een lichte jurk gemaakt van ballen effectief en onvergetelijk flikkert en speelt met licht, geschikt voor beslissende meisjes die niet bang zijn om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Zachtjes nostalgisch voor kinderkleding van ballen voor een kinderbox. Als het omvangrijke silhouet een beetje storend is, kun je ze vervangen door ballen van deodoranten of met tennisballen, nadat je ze hebt versierd.

Van gerechten

Geaccumuleerde vorken en lepels, evenals zwepen, kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Een jurk gemaakt van plastic is toegankelijker en ziet er teder uit, terwijl een jurk van roestvrij staal de gewenste scherpte geeft aan het beeld.

Je hoeft er niet van uit te gaan dat er kapotte gerechten zijn - dit is helaas. Gelukkig - in de vorm van een nieuwe jurk. Dus met de hulp van porseleinen scherven, kunt u een meesterwerk maken.

Van de vuilniszak

Uitstekende en geweldige jurken kunnen worden gemaakt van vuilniszakken. Opgeblazen pakketten zullen een weelderige prinsessenoutfit creëren. En de pakketten, gesneden in een pony, en vervolgens genaaid met weelderige ruches, zullen helpen om een ​​beeld te creëren van de Amazone-krijger.

Koffers van zwarte verpakkingen zien er effectief uit. Dit beeld is perfect voor het vieren van Halloween.

Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan ander huishoudelijk plastic. Van de bodems van de flessen krijg je een geweldige jurk. En van wegwerpservies - een gecombineerde prinsessenoutfit uit een sprookje.

Uit zakken

Geruite of gewone folklorezakken zijn niet het slechtste materiaal voor het maken van ongebruikelijke outfits. Bovendien is de cel altijd in de mode.

Van schijven

Op het oude monochromatische T-shirt, shirt of jurk kun je de schijven of stukjes schijf naaien - een outfit om naar een club of naar een disco te gaan.

De jurk van de schijven ziet er interessant en ongebruikelijk uit en dankzij de reflecterende eigenschappen is het ook spectaculair.

Van bliksem

Een jurk met bliksem, gepresenteerd door een jonge ontwerper, ziet er verbluffend en extravagant uit. En wat zijn wij, niet ontwerpers? We naaien de ritsen tussen elkaar op het patroon en zonder de darts. Grootte aanpassen.

Je kunt een gecombineerde jurk maken, waarbij het lijfje of de rok is gemaakt van ritsen en het tweede element is overgenomen van een andere outfit. Het wordt heel stijlvol en interessant.

Scotch tape

Verrassend genoeg helpt de veelkleurige plakband om ongebruikelijke, zure feestjurken te creëren.

Herfst bladeren

In het najaar is een bladerjurk een zeer handige en goedkope optie. Om het te creëren, zijn hele bladen schoon, die door de staart worden genaaid volgens hetzelfde principe als de schijven. Ziet er heerlijk en vers uit. Maar er zijn nog een aantal belangrijke nadelen waar u op moet letten.

 1. Jurkblaadjes moeten direct voor het evenement worden gemaakt, dat je gaat dragen. De bladeren drogen erg snel en het kan niet precies blijken wat je wilt.
 2. Ook zijn bladeren een zeer kwetsbaar materiaal. De staarten breken af ​​en de bladeren vallen, waardoor er gaten ontstaan ​​in de omtrek van de kleding. Daarom moet de outfit met de nodige voorzichtigheid worden gedragen.

Van bloemen en planten

Liefde voor bloemen zal nooit vervagen. Ze zijn een uitstekend middel voor het uiten van gevoelens, woondecoratie en de laatste tijd materiaal voor een jurk.

Natuurlijke bloemenoutfits blijven niet alleen relevant voor verschillende festivals, maar ook voor concerten.

Van andere materialen

De materialen van de assistenten zijn zo talrijk dat het moeilijk is ze in één artikel te passen.

Jurken zijn gemaakt van veren van pauwen, maar niemand verbiedt het experimenteren met het bevedering van vogels.

Gedroogd gras en stro passen ook voor de geweven baljurk.

Kortom, sommige van de bovenstaande materialen, maar ook handschoenen, oude paraplu's, onnodige teddyberen, bierkurken, bierblikjes, gloeilampen, haar - gooi het niet weg. En wat als het maar eens van pas kan komen.

En als je geen fantasie meer hebt, gebruik dan de reclame van fabrikanten van verschillende producten.

We hopen dat het artikel nuttig voor u zal zijn en nuttig zal zijn. Vergeet niet dat alles in jouw handen ligt - het belangrijkste is om geduldig te zijn en jezelf te wapenen met fantasie, en de rest zal volgen. Veel succes met je inspanningen.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen