Jurk stijlen en modellen

Volle jurk is een speelse en romantische look.

Volle jurk is een speelse en romantische look.

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. kenmerken
 2. Wie is geschikt?
 3. Populaire kleuren
 4. stoffen
 5. Soorten shuttlecocks
 6. Trouwjurken met franjes
 7. Modetrends
 8. Wat te dragen?
 9. schoenen
 10. accessoires

Met de hulp van een jurk versierd met ruches, kan elk meisje een romantische en zachte uitstraling creëren. Flounces-transformatie en korte zomeroutfits en cocktailjurken en lange avondmodellen. Dit kledingstuk helpt elegantie en vrouwelijkheid te benadrukken.

kenmerken

Met franjes krijgt de jurk een interessante en originele uitstraling. Bij dezelfde opties zijn de opties met volants erg divers.

Dergelijke golvende details van een stijl verschillen in volume, positie, kleur en grootte. Jurken van deze stijl door de aanwezigheid van shuttles zien er weelderig uit. Door een dergelijk onderdeel op de juiste plaats te gebruiken, wordt volume toegevoegd.

Wie is geschikt?

Jurken, in de decoratie waarvan volants aanwezig zijn, zijn niet geschikt voor alle vrouwen. Weelderige elementen in de heupen voegen volume toe, dus deze modellen moeten alleen slanke schoonheden dragen. Omgekeerd, als de figuur van het meisje vergelijkbaar is met een omgekeerde driehoek, helpen de volants op de rok het silhouet in evenwicht te brengen.

Ook jurken met franjes aan de rok worden aanbevolen voor vrouwen met een figuur-rechthoek, omdat in een dergelijke jurk dijen er breder uitzien en er een uiterlijk van een dunne taille zal zijn.

Modellen waarvan de rok is afgezet met volants zijn strikt gecontra-indiceerd voor meisjes met een figuur dat lijkt op een peer of een appel. Een uitzondering kan een jurk met een lange rok zijn, waarbij een shuttle aan de zoom is genaaid.

Populaire kleuren

wit

In sneeuwwitte jurken met ruches ziet het meisje er zacht en aantrekkelijk uit. Deze jurken helpen om de gouden kleur te verdoezelen, dus ze zijn vooral populair in de zomer.

Batiste-jurken, afgezet met horizontale of verticale volants, onderscheiden zich door hun elegante textuur en vintage charme.

zwart

Modellen met zwarte franjes kunnen dienen als een goede basis voor een avondlook, als je ze toevoegt met expressieve accessoires. Meestal is het een jurk met een korte lengte. Flounces in hen kunnen zich op de borst of aan de zoom bevinden.

Zwarte producten met veel horizontale volvlakken over de hele lengte zien er ook aantrekkelijk uit.

blauw

Modellen met volants van deze kleur zien er terughoudend en elegant uit. Een shuttle in deze jurken kan de enige zijn, bijvoorbeeld op de schouder of langs de zoom. Donkerblauwe korte zijden outfits zien er heel feestelijk uit.

In de lichtblauwe jurken van deze stijl ziet het meisje er heel zacht en romantisch uit.

rood

Zo'n lichte outfit met trimming volants ziet er spectaculair uit en trekt looks aan. Hij wordt gekozen door zelfverzekerde vrouwen die zichzelf waarderen en van aandacht houden.

In zo'n jurk van elke lengte kan niet onopgemerkt blijven.

stoffen

Voor lichte jurken met een overvloed aan volants is chiffon ideaal. Deze stof is perfect vloeiend en maakt de jurk luchtig. Voor modellen van gemiddelde lengte worden katoen, zijde, batis vaak gekozen.

In elegante jurken kunnen chiffon, kant, organza en vergelijkbare stoffen gecombineerd worden.

Soorten shuttlecocks

Op de schouder

Deze snit ziet er erg origineel uit, dus het model is geschikt voor een feestelijk evenement. De breedte van de shuttle is vijf centimeter of meer. Het dragen van zo'n kledingmodel wordt alleen geadviseerd aan slanke meisjes.

Op rok

Flounces kan zowel lange als korte rokjes versieren. In dit geval bevinden ze zich meestal in parallelle rijen op de rok. Ook gebruikelijk zijn modellen waarvan de volants asymmetrisch zijn genaaid.

Op de bodem

Jurken afgezet met draperingen aan de onderzijde kunnen worden gedragen voor zowel een vakantie als een zomerse wandeling.Het hangt allemaal af van de stof, kleuren en inrichting van het product.

Op de borst

Een of meer volants in de halslijn zullen de aandacht vestigen op de buste en er wat volume aan toevoegen. Modellen van jurken met een dergelijk trimmen zijn er in verschillende lengtes en verschillende stijlen.

Op één schouder

Deze versie van de locatie van de shuttle maakt de jurk het meest vrouwelijk en elegant. Het model is asymmetrisch en ziet er erg ongewoon uit. Meestal worden dergelijke jurken gepresenteerd in rood, wit of blauw. Bij de decoratie van deze jurken wordt vaak kant gebruikt, wat romantiek toevoegt aan de jurk.

Trouwjurken met franjes

Trouwjurk met veel franjes ziet er zacht en majestueus uit. Trouwjurken met franje combineren verschillende materialen en shuttles kunnen verschillende maten en verschillende arrangementen hebben.

Pasgetrouwd in een soortgelijke outfit ziet eruit als een bloem. Afhankelijk van de wensen van de bruid kan een jurk van deze stijl kiezen in wit of ivoor kleur, evenals in een meer originele kleur (rood of zwart).

Modetrends

Jurken afgezet met ruches van verschillende maten en vormen zijn nu erg populair en worden vaak gevonden op de catwalks. De collecties van ontwerpers omvatten verschillende elegante jurken voor bruiloften en andere vieringen, en schattige modellen voor dagelijks gebruik.

De meest voorkomende korte modellen met delicate kleuren. Deze jurken zijn populair onder jonge meisjes met slanke benen. Strenger en ingetogen zijn jurken met knielengte tot op de knie. Dergelijke modellen worden vaak cocktailjurken genoemd. Flounces in hen kunnen zich zowel op de borst als op de taille bevinden, als een jurk met bask.

Lange avondjurken met een overvloed aan shuttles worden ook aangeboden door modeontwerpers in een groot assortiment. In sommige modellen onderscheiden franjes zich door hun kleur of vorm. Ze bevinden zich vaak asymmetrisch. Al deze jurken hebben een dure en elegante uitstraling, dus ze zijn voornamelijk geselecteerd voor een feestelijke gelegenheid.

Wat te dragen?

Samen met de shuttles moeten aanvullende items die moeten worden geselecteerd, het gevoel van lichtheid en gewichtloosheid niet verstoren. Om deze reden wordt het beeld aangevuld met transparante elementen en luchtige stoffen. Zomerproducten met ruches kunnen worden gedragen met een hoed of hoofddoek met brede rand. Bij koud weer kunt u een gevoerde jas, leren jas of vest dragen.

schoenen

Het wordt aanbevolen om eenvoudige en overzichtelijke schoenen te kiezen die ook geen aandacht trekken.

De beste toevoeging aan deze stijl zijn klassieke schoenen en sandalen zonder hakken. Ook met een soortgelijke jurk kun je leren enkellaarzen en plateaulaarzen dragen.

accessoires

 • Sieraden kiezen aan de zijkant van een dergelijke stijl, zich houden aan het minimalisme. Een jurk met franjes aan de rok kan bijvoorbeeld worden aangevuld met eenvoudige oorbellen, een reeks kralen en een dunne armband.
 • Als de jurk zomer is, kun je een paar kleine armbanden dragen.
 • Sommige modellen van jurken met franje zien er goed uit met een smalle riem of riem.
 • Een tas voor een jurk versierd met volants is eenvoudig opgepikt. Het kan leer of textiel zijn.
 • Grote kralen, dikke tassen en grote armbanden met jurken van deze stijl worden slecht gecombineerd.
Comments
 1. licht
  22.02.2016

  Ik hou echt van jurken met ruches aan de rok. Het blijkt een speels beeld, en het volume is toegevoegd aan de heupen, waardoor mijn figuur mooier wordt.

 2. Elizabeth
  19.02.2016

  Ze wilde nu een jurk met een ruche op haar schouder!

 3. Lera
  15.02.2016

  De zoom van een kraag in een korte rok is een beetje zoals een jaar)

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen