Jurk stijlen en modellen

Jurken voor figuur "Slender Column"

Jurken voor figuur Slanke kolom

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Kenmerken van de figuur
 2. Sterren met dit type figuur
 3. Geschikte stijlen
 4. Tips voor het kiezen

De fragiele en dunne vrouwelijke figuur wordt de "slanke kolom" genoemd. Het lijkt erop dat voor dergelijke verfijnde en sierlijke schoonheden, het kiezen van de juiste jurk geen probleem hoeft te zijn. Er zijn echter bepaalde nuances in de kledingkeuze waarmee meisjes met dit type lichaamsbouw rekening zouden moeten houden.

Kenmerken van de figuur

Het figuur van het meisje wordt een "slanke kolom" genoemd als zij:

 • Smalle schouders en heupen, ongeveer dezelfde breedte;
 • Kleine kist;
 • Niet uitgedrukt taille;
 • Platte billen;
 • Lange slanke benen.

Overgewicht wordt afgezet met een gegeven samenstelling in het gebied van het lichaam - op de borst, de buik en ook op de rug. Benen en armen hebben de neiging om slank te blijven.

Sterren met dit type figuur

De figuur, die een slanke kolom wordt genoemd, noteerde in:

 • Keira Knightley;
 • Nicole Kidman;
 • Gisele Bundchen.

Geschikte stijlen

Meisjes waarvan de figuur is geclassificeerd als een "slanke kolom" wordt geadviseerd om jurken te dragen, waarvan een deel visueel volume en borst en heupen zal toevoegen, evenals de taille benadrukken. Dit zal helpen om het silhouet er visueel uit te laten zien als een zandloper.

Dit zal deze stijlen helpen:

 1. Jurk "prinses". De beste keuze zullen modellen zijn met een lengte iets onder de knieën, met een ondiepe ovale halslijn.
 2. Rechte jurk op de grond. Op breekbare meisjes zien ze de beste outfits van de luchtstoffen, die een hoge taille hebben en mouwen, vleugels hebben.
 3. Jurk shirt De lengte van deze jurk kan anders zijn, maar te korte jurken worden niet aanbevolen om te kiezen.

Tips voor het kiezen

 • Het bovenste gedeelte van de jurk dat geschikt is voor breekbare meisjes kan worden weergegeven door een boothals, een vierkante halslijn of een lange V-achtige halslijn. Een driehoekige uitsparing is een slechte keuze, net als het Amerikaanse armsgat.
 • Kijkend over jurken met mouwen, meisjes - "kolommen" kunnen op modellen blijven met "puffs", "flashlights" en andere omvangrijke mouwen. Op een vergelijkbaar figuur zien verschillende decoratieve details in de borst en dijen er ook goed uit, bijvoorbeeld bogen, valse bloemen, draperie, zakken en andere.
 • Kies een jurk voor de "kolom", het is beter om katoen, zijde, linnen, satijn of wollen stoffen te kiezen.
 • Om de symmetrie van de figuur te benadrukken, worden jurken met een kleine bloemenprint, kleine erwten, diagonale lijnen, een kooi en een dunne verticale streep aanbevolen.
 • Koop geen modellen met extreem korte en gezwollen rokken, die de nadruk zullen leggen op dunne benen. Met het figuur "slanke kolom" past het meisje niet in een jurk gemaakt van zware stof, evenals een jurk met een volumineus bloemmotief. Bovendien moeten zeer nauwsluitende outfits worden vermeden.
Comments
 1. Lyudmila
  25.02.2016

  Hield van de set met een zwarte jurk met borduurwerk!

 2. Rita
  23.02.2016

  Dit is gewoon mijn jongensachtige figuur. Of zelfs een tiener ... Bedankt voor de aanbevelingen! Ik zal het proberen.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen