Jurk stijlen en modellen

Jurk met een semi-sun rok - kokette tonen in de afbeelding

Jurk met een semi-sun rok - kokette tonen in de afbeelding

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. kenmerken
 2. Wie is geschikt?
 3. Wat te dragen?

Moderne meisjes hebben ongelofelijk veel geluk, omdat we toegang hebben tot alle kennis en alle ervaring op het gebied van kleding en mode die onze voorouders in duizenden jaren hebben opgebouwd. Tot onze beschikking is een enorme selectie van materialen en gereedschappen voor naaien, modebladen, winkels en studio's. Daarom is de mode van vandaag zo veranderlijk: we kunnen elke fantasie, elke meest ongewone outfit vertalen naar realiteit. Bijna elk seizoen herinneren modeontwerpers trends uit het verre verleden en geven ze een nieuw leven. In het artikel van vandaag hebben we het over een halfzonnere jurk met een rok - een jurk gedragen door edele dames in middeleeuws Europa.

kenmerken

De halfzonnige rok is een naaste verwant van de zonrok. Hoe de laatste eruit ziet, is waarschijnlijk bij iedereen bekend: een donzige rok, op maat gemaakt in een cirkel van een enkel stuk stof. Op de rok-zon zijn meestal geen zijnaden, geen inkepingen, geen ritsen. Meestal deze jurk met een afneembare taille.

De halfzonnige rok lijkt erg op deze, maar is minder luchtig, omdat hij is genaaid uit een halfronde stuk stof. Dienovereenkomstig heeft een dergelijke rok altijd tenminste één naad. De uitzondering zijn modellen met een geur: ze zijn meestal naadloos.

Jurken met een semi-zonnerok kunnen van elke lengte zijn: er zijn modellen in de vloer, midi, evenals zeer korte jurken. De meest populaire modellen van vandaag zijn van gemiddelde lengte, met een dicht lijfje, een halfronde halslijn en lange mouwen. Zulke jurken in retrostijl zien er heel schattig en romantisch uit. Ze zijn gemaakt van dichte stoffen die hun vorm goed behouden.

Jurken met een semi-sun rok zijn een vrij discrete outfit, ondanks het feit dat de geplooide rok het beeld een beetje koketterie geeft. Zo'n jurk zou bijna overal geschikt zijn. Daarin kun je veilig gaan studeren, werken, naar het theater, naar een restaurant of naar een gezellig samenzijn.

Wie is geschikt?

De semi-sun jurk met een rok is een zeer succesvol model dat op verschillende lichaamstypes past. Dankzij een dicht lijfje en uitlopende onderkant vormt de jurk zeer vrouwelijke proporties van de figuur.

Slanke meisjes zullen in zo'n jurk kijken, net als delicate bloemen. Maar de jonge dames die kunnen opscheppen over smakelijke vormen, zijn niet bang voor zo'n silhouet. De put met gesloten bovenkant maskeert de volheid van de schouders en armen, maar het verbergt de prachtige borst niet. Volumineuze heupen verbergen zich onder een volle rok.

Deze jurk zal perfect helpen om de volgende onvolkomenheden van de figuur te maskeren:

 • Als je je maag als een probleemzone beschouwt, zal een halfzonnige jurk met een rok deze fout met succes verbergen. Het dichte weefsel van de top past niet in de uitstulpingen en een pluizige rok, geplant op een juk, zal de aandacht van de taille afleiden.
 • Als je dikke benen hebt, is het beter om te kiezen voor een jurk met een rok niet boven het midden van de knie. Zo'n model kan de zware bodem balanceren, vooral in de aanwezigheid van hoge hakken.
 • Een ander probleem dat de rok helpt, is dat de heupen te smal zijn (typisch voor meisjes met het "rechthoekige" type). Uitlopende rok vergroot het verschil tussen de taille en heupen, waardoor het figuur het geliefde ideaal wordt.

Wat te dragen?

kleren

Een halfzonneachtige jurk met een rok wordt een van de basisitems van je garderobe, op basis waarvan je verschillende originele afbeeldingen kunt maken. Het zal goed worden gecombineerd met een jas in een zakelijke stijl, en met een vest van denim. Bij koud weer kunt u een regenjas of een leren jas dragen.

schoenen

Elke jurk die harmonieuser lijkt met schoenen op de hiel en de "halve zon" - is geen uitzondering. Klassieke schoenen of sierlijke sandalen - de beste aanvulling op deze outfit. Elegante hoge hakken zullen er echter net zo goed uitzien. Moderne mode zorgt voor een combinatie van vrouwelijke jurken met sneakers of zware laarzen - liefhebbers van experimenten met stijl zullen het zeker leuk vinden.

accessoires

De semi-sun jurk met een rok past goed bij verschillende accessoires in de stijl van de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw: kleine ronde handtassen met een kort handvat, grote zonnebril, felle handschoenen, randen met strikken, enz. Vaak dragen meisjes zulke jurken met leren riemen rond de taille.

versiering

Een halfzonneachtige jurk met een rok vereist niet een grote hoeveelheid sieraden, slechts één helder, catchy detail is genoeg, bijvoorbeeld een massieve ketting van kralen, een ring met een grote steen of oorbellen met een ongewone vorm.

Comments
 1. Alexander
  25.02.2016

  Ik hou van jurken met dergelijke rokken! Flare voegt de vrouwelijkheid toe aan de figuur, maakt de heupen meer afgerond.

 2. Olya
  22.02.2016

  Wat een mooie rode jurk Dita Von Teese heeft!

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen