Keukenaccessoires

Alles over auto-lunchboxen

Alles over auto-lunchboxen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. kenmerken
  2. Selectieregels
  3. Topmodellen rating

Tegenwoordig nemen veel mensen zelfgemaakt voedsel mee op de weg of op het werk met behulp van een voedselcontainer. Natuurlijk, op kantoor, kunt u uw lunch gemakkelijk verwarmen met een magnetron. En hoe zit het met degenen die het grootste deel van hun tijd op de weg achter het stuur doorbrengen? Ze moeten letten op de speciale lunchbox voor de auto met verwarming, die werkt vanaf de sigarettenaansteker.

kenmerken

Iedereen zou goed moeten eten, want dit is de sleutel tot zijn gezondheid. Eten moet niet alleen lekker zijn, maar ook gezond. Je kunt lekker en goed eten, zelfs buiten het huis. Daarom weigeren steeds meer moderne mensen te eten in cafés langs de weg en eten mee te nemen. Natuurlijk is er in de auto geen speciaal apparaat om voedsel te verwarmen, en soms moet je een lunch hebben die al is afgekoeld.

Maar de situatie is gemakkelijk te veranderen, als u een speciale lunchbox voor de auto koopt. Wat is deze container?

Een lunchbox voor auto's is een compacte en praktische elektrische container met een of meer compartimenten voor het bewaren van voedsel. In het hoofdgedeelte bevindt zich een speciaal verwarmingselement, zodat u de lunch in de auto kunt opwarmen door de container op de sigarettenaansteker aan te sluiten.

In de regel duurt het niet meer dan 15-20 minuten om een ​​maaltijd op te warmen.

Het hangt allemaal af van het volume van de container en de kenmerken van een bepaald model. Het is erg handig om zo'n lunchbox onderweg te gebruiken. Omdat de container is afgesloten, kunt u niet alleen hoofdgerechten en salades meenemen, maar ook soepen. Vaak hebben veel modellen kleine verwijderbare compartimenten die handig worden gebruikt voor het opslaan van sla en het uit de container halen tijdens het verwarmen.

Selectieregels

Om een ​​kwaliteits- en betrouwbare verpakking te kopen, moet u het product volgens alle regels kiezen. Het model dat u kiest, moet gemaakt zijn van food-grade plastic.. De fabrikant moet deze informatie over het product vermelden. Bovendien de fabrikant moet aangeven dat de container werkt vanaf de sigarettenaansteker, met een voedingsspanning van 12 V.

Let op het volume van de lunchbox. In de regel zijn producten veel gevraagd, het volume is 1,5 liter.

Het is erg belangrijk dat de container is uitgerust met verschillende compartimenten voor het gemakkelijk bewaren van voedsel.

Meestal zijn er in een lunchbox twee compartimenten in de hoofdkom die niet kunnen worden verwijderd. Sommige modellen hebben een derde verwijderbaar compartiment, dat handig is om sla te bewaren. Let ook op het feit dat de set plastic bestek bevat dat gemakkelijk aan het deksel kan worden bevestigd en volledig in contact komt met voedsel.

Onthoud dat het deksel van de container moet luchtdicht zijn, anders kunt u de soep niet meenemen. Niet alle modellen op het deksel hebben een rubberen of siliconen afdichting die voor lekdichtheid zorgt.

De kit moet altijd zijn verwijderbaar snoer. Let op de lengte van het snoer. Als het erg kort is, zal het opwarmen van voedsel onaangenaam zijn.

Bovendien werken bijna alle automodellen niet alleen van de sigarettenaansteker, maar ook van het netwerk, wat erg handig is.

Topmodellen rating

Als u besluit een handige container voor een auto te kopen voor uzelf of een geliefde, raden we u aan om vertrouwd te raken met onze beoordeling, inclusief de modellen die de meeste positieve recensies hebben gekregen.

Aqua werkt

De producten van Aqua Work zijn erg in trek bij moderne consumenten. Dit merk produceert auto-lunchdozen in verschillende kleuren met de mogelijkheid om te verwarmen. In de regel zijn dit modellen met een inhoud van 1,5 liter, die zijn uitgerust met een comfortabele en duurzame handgreep, waardoor de container gemakkelijk te vervoeren is.

Op het deksel zelf bevindt zich een speciaal compartiment voor het gemakkelijk opbergen van bestek. De set bevat plastic bestek: lepel en vork. Er zijn ook speciale eetstokjes voor Aziatische gerechten.

Daarnaast is er een afneembare container voor het bewaren van een salade of bijgerecht. Het deksel van het product is goed gesloten, zodat het risico op vlekken op de zak of autostoel met voedsel minimaal is. De container verwarmt het voedsel gedurende 5-10 minuten, maar het hangt allemaal af van de hoeveelheid voedsel. Als je de volledige capaciteit opwarmt, moet je 30-35 minuten wachten. De container is gemakkelijk te reinigen, na opwarmen verandert de smaak van het eten niet.

Elektrische lunchbox

Ontvangt positieve beoordelingen en de elektrische lunchdoos van het product. De container is gemaakt van hoogwaardig kunststof van food-kwaliteit en is uitgerust met een handig handvat. Er is een apart vak voor bestek. De set bevat slechts een lepel.

De container heeft twee compartimenten waarvan er één verwijderbaar is. Apart vermeldenswaardig is dat verwijderbare kom heeft een verzegelde deksel, wat erg handig is. Verwarmt de lunchbox voor eten gedurende 30-40 minuten.

Tijdens het opwarmen produceert het product geen vreemde geuren, de smaak van voedsel neemt niet af. De container wassen is eenvoudig.

HomeClub

Lunchbox van Homeclub ontvangt ook tal van positieve beoordelingen. Het volume van deze container is 1,1 liter. Lunchbox heeft twee ruime vakken voor eenvoudige voedselopslag. Een kleine verwijderbare container met een deksel wordt in een van de compartimenten gestoken.

Er is ook een opslagruimte voor bestek. De lunchbox is uitgerust met handige en betrouwbare bevestigingen, waardoor de container hermetisch afgesloten kan worden. Gemiddeld duurt het 15-20 minuten om een ​​maaltijd op te warmen. Het model is, net als vele anderen, uitgerust verwijderbaar snoerwat erg handig is op de weg.

Monbento

De compacte en praktische lunchbox van Monbento is de perfecte oplossing voor elke automobilist. Het volume van het product is 820 ml. De lunchbox heeft drie compartimenten, die zijn gemaakt van hoogwaardig medisch staal. Er is een speciaal compartiment voor het gemakkelijk bewaren van bestek.

Het is vermeldenswaard dat, in tegenstelling tot andere fabrikanten die producten uitrusten met plastic bestek, het merk Monbento stijlvolle stalen apparaten heeft ontworpen voor zijn consumenten.

Indien nodig wordt de broodtrommel gemakkelijk gedemonteerd en gemonteerd, zodat de compartimenten eenvoudig kunnen worden gereinigd. Vanwege het feit dat de trays in de container van staal zijn, vindt het verwarmingsproces snel en gelijkmatig plaats. Het product is volledig luchtdicht, het deksel sluit eenvoudig en is stevig bevestigd. Voor het gemak is het model uitgerust met inklapbare handgrepen. De container neemt sindsdien niet veel ruimte in beslag de hoogte is slechts 10 cm.

In de volgende beoordeling maakt u kennis met de verwarmde lunchbox YS-001.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate.Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen