Keukenaccessoires

Electric Spice Mills: beschrijving en beoordeling van de beste fabrikanten

Electric Spice Mills: beschrijving en beoordeling van de beste fabrikanten

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Functies en beschrijving
 2. Voor- en nadelen
 3. Standaard model
 4. Kenmerken van modellen
 5. Verschillende materialen
 6. Selectieregels
 7. Lijst met de meest populaire modellen
 8. Klantrecensies

Specerijen hebben een aanzienlijke invloed op de smaak van het gerecht. Met hun juiste selectie zal de smaak van zelfs de meest gewone producten onherkenbaar worden getransformeerd. Er zijn veel kant-en-klare kruiderijen in de bodemvorm. Ze zijn handig in gebruik, maar dergelijke kruiden verliezen snel hun geur. Om het betoverende aroma te behouden, geven veel mensen de voorkeur aan het zelf malen van zout en peper tijdens het koken of voor het serveren van een gerecht. Gebruik hiervoor elektrische molens voor specerijen.

Functies en beschrijving

Automatische molens voor zout, peper en andere droge specerijen veroverden letterlijk de markt van keukenapparatuur. Het is erg handig om ze te gebruiken. Moderne technologie wordt actief gebruikt, zowel thuis als in professionele keukens. In de productcatalogus vindt u een enorme verscheidenheid aan elektrische molens voor het slijpen. Om het apparaat in gebruik te nemen, klik gewoon op de knop. Afhankelijk van het model, de molen kan op batterijen of op batterijen werken (compleet met speciale oplader).

Grote industriële molens werken op het netwerk. Ongeacht de grootte, het principe van de werking van de molens is hetzelfde. Druk op de motor om te werken, waarbij de messen worden gedraaid.

Modellen op de markt verschillen in grootte, vorm, krachtbron, uiterlijk. Sommige opties kunnen veilig worden gebruikt als een aanvulling op het interieur.

Voor- en nadelen

Elektrische apparaten hebben de volgende positieve eigenschappen.

 • Snelheid slijpen zelfs grote deeltjes.
 • De kosten van fysieke kracht zijn minimaal.
 • Grote kracht. Slijpstenen zonder problemen vermalen zelfs zeezout.
 • Een breed scala aan modellen.

De volgende feiten worden onderscheiden als minnen:

 • hoge kosten;
 • het vermalen van noten en oliekorrels met behulp van kruidenmolens kan dat niet.

Standaard model

De meeste modellen van automatische apparaten zijn compact van formaat, waardoor de molen gemakkelijk te gebruiken is. De gemiddelde lengte, inclusief het batterijvak, is ongeveer 20 cm, de diameter varieert van 40 tot 50 mm. Gezien compacte afmetingen, hebben apparaten een laag gewicht. Sommige opties kunnen met één hand worden gebruikt, als aanvulling op de kruiden in de schaal onmiddellijk voor gebruik.

Elektrische modellen bevatten verschillende elementen.

 • Vak voor batterijen of batterij.
 • Bedieningsknop.
 • Molensteen.
 • Kruidenrek.
 • Engine.

Opmerking: als de zout- en peperbak van transparant materiaal is, kunt u de maalgraad visueel controleren. Ook te koop vindt u opties met tegenlicht. De bedieningsknop bevindt zich zo dat u gemakkelijk met één vinger kunt drukken.

Kenmerken van modellen

Automatische apparaten hebben een aantal technische kenmerken, waarbij wordt verwezen naar welke kopers een keuze maken.

Producten verschillen in de volgende kenmerken:

 • motorvermogen;
 • productie materiaal;
 • de grootte van het slijpen;
 • garantieperiode;
 • bladgrootte en materiaal;
 • afmetingen van de hopper;
 • rijden.

Verschillende materialen

Als grondstofhandelaren gebruiken fabrikanten verschillende opties.

 • Plastic. Betaalbaar materiaal. Het is gemakkelijk schoon te maken en absorbeert geen geuren. Nadelen - lage bruikbaarheid.
 • Roestvrij staal. Praktische en duurzame legering, gekenmerkt door duurzaamheid. Nadelen - veel gewicht en koud gevoel bij aanraking.
 • hout. Natuurlijk materiaal trekt de aandacht van kopers charmante uitstraling. De negatieve kant - hout heeft de mogelijkheid om geur te absorberen en zwelt op als het in contact komt met vocht.

Opmerking: de parameter die van invloed is op de snelheid van het malen van specerijen - de grootte van de messen.

Selectieregels

Om tevreden te zijn met de aankoop, moeten pepermolen en andere opties voor het automatisch malen van specerijen aan de volgende vereisten voldoen.

 • Stil werk.
 • Duurzame en goed samengestelde behuizing - zonder openingen en scheuren.
 • Gemak bij gebruik.
 • Aantrekkelijk ontwerp (het uiterlijk moet worden gecombineerd met het ontwerp van de keukenruimte).
 • Soepel werkend mechanisme.
 • De bovenstaande kenmerken helpen u bij het kiezen van de perfecte optie in een breed bereik.

Lijst met de meest populaire modellen

"Alice"

Wij bieden u een set van twee automatische molens (afzonderlijk voor elk type specerij). Fabrikant van het land - Frankrijk. Merk - Peugeot. Hoogte - 20 cm. Voor de productie hebben fabrikanten roestvrij staal en acryl gebruikt. Gevoed door ingebouwde batterij. Een praktische en aantrekkelijke set is handig in elk huis.

De apparaten zijn gemaakt in een moderne, futuristische stijl. Fabrikanten hebben molens uitgerust met slijpregeling en verlichting. Spice bunker is gemaakt en transparant materiaal. Hierdoor is het handig om de hoeveelheid kruiden en de grootte van het malen te controleren.

Tropica (9149)

De stijlvolle en handige elektrische molen is gemaakt in een prachtige donkerbruine kleur. Brand - Gipfel. Het land is Duitsland. Dit model combineert Europese kwaliteit, praktische aspecten en elegante uiterlijk. Het is gemakkelijk en gemakkelijk te verzorgen. Materialen voor productie: plastic, roestvrij staal, keramiek en organisch glas. Hoogte - 22,4 cm. De molen werkt op 4 AA-batterijen.

SMP-4/2

Het zwaartekrachtmodel maalt snel specerijen voor uw favoriete gerechten. Merk - MPM Smile. Poolse productie. Fabrikanten gebruikten de plastic samenstelling van een speciale Soft-touch. Dit materiaal voelt aangenaam aan en is zeer goed bestand tegen schokken en stoten. Dit exemplaar is gemaakt in de klassieke zwarte kleur.

Voor de werking van de motor zijn 6 AAA-batterijen nodig. Ook hebben experts de automatische opname van de bladen toegevoegd bij kantelen en belichten. Dit model ideaal voor het malen van verschillende soorten specerijen. Hoogte - 20,2 cm.

tropisch

Dit model wordt gepresenteerd aan klanten in wit en zwart. De molen wordt vertegenwoordigd door het Duitse merk AdHoc. De bijzonderheid van dit product is dat de messen van keramiek zijn gemaakt. Wanneer u op de knop drukt, wordt de achtergrondverlichting automatisch ingeschakeld. Inclusief 6 batterijen die nodig zijn voor werk. Afmetingen - 21,5 cm Materialen voor de vervaardiging - kunststof en roestvrij staal.

Richmond

Het volgende apparaat in onze rangorde is het product. van het merk UK - Cole & Mason. Om zelfs de grootste specerijen snel te malen, slechts een paar momenten. Een molen met een metalen molensteen zal de taak meteen aan.

Lange levensduur dankzij de sterke legering van roestvrij staal. Fabrikanten kozen ook voor keramiek en plastic. Productgewicht slechts 0,4 kg. Hoogte - 21,5 cm. Dankzij de compacte afmetingen is het gebruik van het apparaat heel eenvoudig en gemakkelijk. Het model vormt een ideale aanvulling op het interieur van de keuken in de stijl van hi-tech.. Futuristische chromen vormen vormen een harmonieuze aanvulling op het decor. Kruidencompartiment - transparant.

Cuinox

Uniek apparaat 2 in 1, met twee aparte compartimenten voor zout en peper. Het apparaat wordt een onmisbare, stijlvolle en praktische assistent in uw keuken.. Het mechanisme vereist 6 batterijen (AAA). De kleur van het model is zwart. De messen voor het slijpen zijn gemaakt van keramiek.

Het lichaam is gemaakt van een speciale metaallegering, die niet bang is voor de vorming van roest, in combinatie met plastic.

Klantrecensies

Moderne mensen die de technische mogelijkheden maximaal willen benutten, merkten de voordelen op van het gebruik van automatische molens. De belangrijkste positieve eigenschappen zijn de uitstekende slijpsnelheid en het gebruiksgemak.

Om een ​​paar seconden verse en geurige kruiden te krijgen. Afzonderlijk, praktisch en betrouwbaar in hun beoordelingen markeren professionele koks die snel kruiden aan het gerecht moeten toevoegen. Let ook op een grote verscheidenheid aan modellen, waarin het gemakkelijk is om een ​​geschikte optie te vinden.

Negatieve feedback duidt slechts op één nadeel: kosten. De prijs van sommige producten heeft meer dan 10.000 roebel. De gemiddelde kosten van de meeste opties variëren van 3 tot 4 duizend roebel per model.

De volgende parameters zijn van invloed op de prijs:

 • de populariteit van het model en merk;
 • materialen gebruikt bij de vervaardiging;
 • motorvermogen;
 • persoonlijke marge winkel.

In de volgende video vindt u een overzicht van de elektrische kruidenmolen Russel Hobbs 23460-56.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen