Keukenaccessoires

Kenmerken van de keuze van thermo-lunchboxen

Kenmerken van de keuze van thermo-lunchboxen

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. kenmerken van
 2. species
 3. materialen
 4. Hoe een thermoscontainer kiezen voor de lunch?

In moderne omstandigheden is het combineren van werk met een gezonde levensstijl en goede voeding erg moeilijk. Niettemin, een persoon is geen robot en moet pauzeren om zijn kracht op het werk of op school aan te vullen, en in dit geval is een lunchbox een noodzakelijk accessoire. Deze container is gewoon onmisbaar voor het bewaren van voedsel. Moderne fabrikanten zijn constant bezig met het verbeteren van het ontwerp en de kenmerken van lunchboxen, in een poging om de voorkeuren van elke potentiële koper te raden. Deze dozen zijn niet alleen comfortabel en duurzaam, maar kunnen ook uw lunch lang warm houden.

kenmerken van

Thermo-lunchbox - een voedselcontainer van een nieuwe generatie waarmee u voedsel zo lang mogelijk warm kunt houden en voldoet aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende klanten op het gebied van functionaliteit.

Zo'n "doosje" neemt niet veel ruimte in, is gemakkelijk te transporteren en kan, afhankelijk van het model, een of meerdere afdelingen hebben. Het kan ook geschikt zijn voor vast of vloeibaar voedsel, een eigen verwarming hebben of verbinding maken met externe bronnen. Alle modellen hebben een ander ontwerp - het is mogelijk om een ​​optie te kiezen voor zowel volwassenen als kinderen.

species

Laten we eerst eens kijken naar wat zijn de verwarmde lunchboxen.

electrobox

Zo'n container is gemaakt van plastic, het maakt het mogelijk voedsel binnen enkele minuten te verwarmen. Het model heeft een luchtdicht deksel met een speciale siliconenkit om warmte vast te houden, evenals stevige bevestigingen. Stroomtoevoer, verwarming duurt slechts een paar minuten.

Auto-lunchbox

Deze container kan worden aangesloten op de sigarettenaanstekermachine met behulp van de draad die in de set wordt meegeleverd. Zo kunt u de lunch heel snel opwarmen en het voedsel warm houden.

Thermos lunchbox voor kinderen

Elke ouder weet hoe belangrijk het is om een ​​gezonde lunch te verzamelen voor het kind om te studeren. Moderne kinderen hebben gewoon een gek tijdschema, en overal zijn er verleidingen in de vorm van fastfood, wat duidelijk niet als een gezond dieet kan worden aangemerkt. Met een thermolunch-box naar school kunt u het kind laten wennen aan een georganiseerd gezond dieet en een vrolijk kinderontwerp helpt een snack niet te vergeten. Dergelijke containers kunnen niet alleen hittebestendig zijn, maar hebben ook verschillende secties en ze zijn gemaakt van onschadelijke materialen.

Het belangrijkste ding - om aandacht te schenken aan de labels en te zoeken naar notities "zonder bisfenol-A." Een metalen doos is beter om uit roestvrij staal te kiezen.

Dubbele thermoskan voor voedsel

Met deze doos kunt u zowel soep als warme gerechten tegelijkertijd met u meenemen en ze vanaf het moment van koken warm houden. Dit is gewoon een uitkomst voor degenen die geen plaats hebben om hun voedsel te verwarmen.

Lunchbox met magnetron

Niemand wil een koude lunch eten, dus de mogelijkheid om te verwarmen bij de keuze van lunchdozen staat op de eerste plaats. Niet iedereen heeft een auto of een thermolunchdoos, maar ik wil het eten opwarmen. Dan moet je gewoon een container kiezen die in de magnetron kan worden gedaan zonder bang te hoeven zijn dat hij explodeert of (uit de ontlading van de verhalen) samen met de oven ontploft. Er zijn veel soorten isotherme teer, die geen schadelijke chemicaliën afgeven wanneer ze worden verwarmd.

Isothermische voedselcontainer met speciaal plastic heeft dubbele wanden om voedsel enkele uren warm te houden.

Ze hebben een hermetisch afgesloten deksel zodat geurtjes niet binnendringen en het voedsel blijft heet als u niet van plan bent om meteen te eten of het later af te maken.

materialen

Meestal zijn er verschillende opties voor grondstoffen voor de productie van lunchdozen.

 1. Plastic containers. Ze zijn licht en relatief goedkoop, maar eerder fragiel. Probeer boksen te kopen bij gerenommeerde fabrikanten die voedselveilig plastic als materiaal garanderen, zodat wanneer verhitte ftalaten niet vrijkomen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Plastic containers hebben veel verschillende "chips" - verschillende compartimenten, verschillende "vloeren", glijdende delen.
 2. Glazen thermoboxen. Ze zijn geweldig voor verwarming in een magnetron en zijn volkomen veilig. Ze absorberen geen voedselgeuren, maar ze zijn zwaar in transport - niet iedereen is geschikt, vooral in het geval van kinderen. Een schoolkind kan een glas laten vallen en breken en het dragen van het met je mee in een koffer op alle schoolboeken is helemaal geen vreugde.
 3. Siliconenverpakking. Siliconen zijn een uitstekend niet-poreus materiaal, zeer licht en relatief goedkoop, het houdt de warmte goed vast. In dergelijke thermische dozen dragen ze vaak eerste gangen, omdat er vanwege het strakke deksel niets wordt gemorst.
 4. Thermoplastisch polystyreen. Eco-vriendelijk materiaal voor het tarreren van gerechten, in verschillende vormen en maten, met compartimenten en "toeters en bellen". Vaker zie je polystyreen wegwerpvoedseldozen te koop.
plastic
glas
silicone
polystyreen

Het kopen van een thermo-lunchbox valt nooit in de categorie nutteloos, aangezien het hebben van een snackcontainer belangrijk is voor het behoud van kracht als je gezond wilt blijven in het ritme van het moderne leven. Veel drukke mensen pauzeren op het werk of op school met behulp van thermo-lunchboxen.

Dit is een modetrend, een goede gewoonte en een noodzakelijk ritueel voor degenen die geven om hun gezondheid en hun dierbaren.

Hoe een thermoscontainer kiezen voor de lunch?

Bepaal hoe vaak u van plan bent om een ​​hapje te eten, waar, hoeveel voedsel u in een verpakking zult bepalen, welk ontwerp u wenst. Om al deze redenen, ga gewoon winkelen. Alles is heel individueel, maar er zijn universele punten waar u op moet letten bij het winkelen.

Welk volume kan je bij je dragen?

Iemand kan slechts een kleine container meenemen, iemand heeft een verplichte regel: een volwaardige lunch met meerdere gangen nemen in een dubbele thermosdoos.

Hoeveel gerechten eet u gewoonlijk?

Meest verkocht thermo-lunchboxen met een of enkele afdelingen. Bedenk of het u uitkomt of meer nodig heeft. Het kan handiger zijn om meerdere afzonderlijke containers met verschillende voedingsmiddelen mee te nemen. Dan moet je goed kijken naar de thermoskan, dubbele of driedubbele containers.

Draag je vloeistoffen of soepen bij je?

  Zo ja, dan zullen eenvoudige containers niet werken - u moet nadenken over het kopen van siliconenopties met een strak deksel of thermoskan.

  Heb je alleen koude of warme gerechten?

  Soms is het de bedoeling om alleen een container rond een paar sandwiches of fruit te dragen. Dan is het niet logisch om een ​​verwarmde doos te kopen - koop een doorsnede van roestvrij staal. Ze zijn duurzaam, absorberen geen geuren en wegen de zak niet, zoals glas.

  Als u koude zuivelproducten zoals yoghurt of ijs hebt, is het gemakkelijker om het in een zak met isotherm-coating te dragen; koop een optie die miniatuur en ruimtelijkheid combineert, dat wil zeggen een model met verschillende niveaus.

  Hoe ben je van plan om voedsel te verwarmen?

  Overweeg van tevoren of het mogelijk is om een ​​lunchbox in de magnetron te plaatsen, want er zijn dozen die niet zijn ontworpen voor verwarming, maar er zijn resistente materialen die veilig kunnen worden verwarmd; als er geen magnetron in de toegang staat, koop dan een thermotas, deze houdt de warmte een paar uur warm. Als u een auto heeft, plaats dan een model met een snoer om op de sigarettenaansteker aan te sluiten.

  Het kopen van een thermolunchdoos is niet het gemakkelijkste, maar als je echt weet hoe je het moet gebruiken, gaan de problemen naar nul.Op de markt is er een verscheidenheid aan uitstekende modellen voor alle gelegenheden, voor alle behoeften en maten van de portemonnee. Het is mogelijk om een ​​lunchdoos met een droom te bestellen, zowel op internet als in een supermarkt of megamollas. Deze containers zijn slechts een redding voor diegenen die het altijd druk hebben. Stel uw gezondheid niet in gevaar door maaltijden over te slaan, maar pas goed op hoe u op werkdagen vol kunt blijven.

  Bekijk thermos "Lunchbox", zie de video hieronder.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen