highlights

Caramel hoogtepunten: kenmerken, selectie van kleuren en zorgregels

Caramel hoogtepunten: kenmerken, selectie van kleuren en zorgregels

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. kenmerken
 2. Voor- en nadelen
 3. Hoe een schaduw kiezen?
 4. Hoe zorg je voor je haar na de procedure?
 5. Prachtige voorbeelden

Onlangs is een procedure met de naam caramel highlighting erg populair geworden. Dit wordt verklaard door het feit dat deze optie terecht als universeel beschouwd kan worden, omdat het bijna overal op past - en blondines en brunettes. Dat karamel benadrukken is wat tinten het de moeite waard is om te kiezen en hoe je op zo'n haar moet letten - het zal verder verteld worden.

  kenmerken

  Karamel-markering is dezelfde markering als de klassieke. In dit geval worden echter natuurlijke en lichte kleuren gekozen als de kleurnuance. Het belangrijkste kenmerk van deze procedure kan worden beschouwd als dat het geschikt is voor bijna alle meisjes met elke haarkleur. Bovendien kost het kleuringsproces zelf niet veel tijd.

  Dit is een echt elegante procedure en daarom is het de moeite waard om dit zorgvuldig te overwegen.

  Voor- en nadelen

  Natuurlijk heeft een dergelijke markering een aantal van zijn voor- en nadelen, die moeten worden beoordeeld voordat ze hun toevlucht nemen tot vlekken. De voordelen van karamelhoogtepunten omvatten het volgende:

  • minimale schade aan het haar - door het feit dat slechts de helft van het haar van de vrouw wordt blootgesteld aan verven, wordt de schade meerdere malen verminderd;
  • karamel kleur onderscheidt zich door zijn natuurlijkheid, dus geverfde krullen zullen niet erg opvallen;
  • een uitstekende oplossing voor diegenen die iets willen verjongen - karamel maakt het beeld spectaculairder;
  • na de procedure wordt het haar elegant volume;
  • regrow wortels zullen niet opvallen, hetzelfde geldt voor grijs haar.

  Ondanks het grote aantal voordelen heeft een dergelijke kleuring nadelen, namelijk:

  • onder kappers en stylisten wordt deze procedure als nogal gecompliceerd beschouwd, daarom wordt het niet aanbevolen om het thuis uit te voeren;
  • de schade aan het haar is natuurlijk klein, maar toch bestaat het; je kunt het elimineren, als je de verdere speciale zorg niet vergeet;
  • de moeilijkheid om de juiste schaduw te kiezen.

  Voordat u de procedure uitvoert, is het erg belangrijk om rekening te houden met de volgende contra-indicaties:

  • in geen geval kunnen we onze toevlucht nemen tot die meisjes wier haar met natuurlijke middelen gekleurd was - henna, basma en anderen;
  • de procedure wordt niet aanbevolen als het haar droog en broos is; Het eerste wat je moet doen is de krullen genezen en pas daarna hoogtepunten maken;
  • vrouwen met een permanent moeten dit verven ook vergeten.

  Hoe een schaduw kiezen?

  De moeilijkste taak in deze kwestie is om de gewenste schaduw te kiezen, die de belangrijkste haarkleur en hun schoonheid benadrukt. Het beste is om dit samen met de stylist te doen, maar voor degenen die zelf beslissen, zijn er een paar tips.

  Op type en kleur van het haar

  Het loont de moeite om aandacht te schenken aan de volgende aanbevelingen:

  • voor die meisjes waarvan het haar een koude schaduw heeft, is de kleur met een asymmetrische tint geschikt; als de schaduw dichtbij warm is, is het beter om de keuze op een gouden of honingkleurige kleur te stoppen;
  • meisjes met een donker haar moeten afzien van kleurgebieden in de buurt van de wortels, maar in plaats daarvan kunt u de tips veilig schilderen - ze licht maken; Het is de moeite waard om op te merken dat het werken met donker haar vrij moeilijk is, omdat het uiterst belangrijk is om niet alleen een lichte schaduw te bereiken,en de meest natuurlijke;
  • het haar dat het meest geschikt is voor het kleuren van karamel is lichtbruin; het is op hen dat schaduw er het beste uitziet.

  Op type gezicht

  Een dergelijke markering kan de vorm en kenmerken van het gezicht perfect benadrukken. Om dit te bereiken, schilderen echte professionals bepaalde delen van het haar, zoals pony's, wortels of tips. Velen kiezen de gewenste schaduw, met de nadruk op de kleur van de huid. Voor meisjes met een lichte huid en lichte ogen zijn bijvoorbeeld zoete karamelkleuren geschikt. Voor een donkerdere huid wordt aangeraden warme kleuren te nemen die de duisternis van het gezicht kunnen benadrukken.

  Op basis van het type en de kleur van het gezicht, kunt u een echt verbazingwekkend en omvangrijk kapsel maken.

  Typen markeringen

  Naast het type haar en gezicht, wordt aanbevolen om rekening te houden met de belangrijkste soorten markeringen.

  • US. Deze procedure is beter dan andere in staat om glans en glans aan de krullen te geven. Meestal gebruikt 3-4 tinten.
  • Balayazh. Het is speciaal ontworpen voor kort haar. Alleen de tips over afzonderlijke strengen worden hier lichter. Kleuren is nodig om alleen met behulp van folie te doen.
  • Avant-garde. Het wordt alleen uitgevoerd op de uiteinden van lang haar.
  • Het omgekeerde. Het is alleen geschikt voor blond haar, zodat u de overgang van lichte tinten naar donkerder kunt maken. Het wordt in de regel gebruikt in het geval dat haar heeft geleden onder niet-geslaagde belichting - dit is een geweldige kans om een ​​klein verschil te maken.
  • Gedeeltelijke. In dit geval worden alleen die strengen op het ovale gezicht geschilderd.
  • Californië. Hier wordt met behulp van folie haar van lichtbruine kleur geverfd om een ​​vloeiende overgang van donkere wortels naar lichte uiteinden te creëren. De procedure is erg populair bij meisjes van alle leeftijden. Dit komt door het feit dat de wortels in dit geval erg langzaam groeien.
  • Frans. Dit type markering wordt als het meest vriendelijke beschouwd, maar het kan alleen op blond haar worden uitgevoerd. Door sommige strengen in lichtere kleuren te kleuren, kunnen interessante hoogtepunten worden gemaakt.
  • Bright. Dit type is alleen geschikt voor al gemerkt haar. De procedure wordt uitgevoerd door middel van een speciale kleurende gel. Deze technologie geniet niet van populariteit, omdat het resultaat vrij snel wordt weggewassen.
  • Contrast. Dit is een geweldige optie voor donkerharige meisjes. De breedte van de strengen wordt willekeurig gekozen en de kleur van de kleuren verschilt met verschillende tonen van de hoofdkleur.
  • Venetiaan. Deze techniek wordt gebruikt om het effect van verbrand haar te creëren. Het is het meest geschikt voor donker haar, vooral als zand of honing wordt geselecteerd als kleurtint.

  En ook markeren is onderverdeeld in dergelijke variëteiten:

  • veelvuldig - omvat het schilderen van vele kleine lokken; in dit geval wordt de verf op ten minste 70% van alle haar aangebracht;
  • zeldzaam - in dit geval worden slechts een paar vrij grote delen genomen;
  • lengte- - alle haarlengtes zijn in verschillende tinten van één kleur geverfd;
  • kruis - één streng is verdeeld in verschillende delen en op dezelfde manier gekleurd in verschillende tonen.

  Hoe zorg je voor je haar na de procedure?

  Verdere zorg is een zeer belangrijk iets dat in geen geval mag worden vergeten, omdat uw haar bij het verven zware stress heeft. Zorg voor melirovanny-haar kost niet veel moeite, het is voldoende om gespecialiseerde shampoo en andere middelen aan te schaffen. Bij de keuze van shampoo zouden er geen problemen mogen ontstaan ​​- elk gereedschap dat is ontworpen voor gekleurd haar, zal het doen. Het gebeurt vaak dat de juiste shampoo mogelijk niet te koop is. In deze situatie kan het onafhankelijk worden gemaakt met producten uit dezelfde lijn.

  Een ander belangrijk punt is een vochtinbrengende crème. Masker of balsem - het doet er niet toe, zolang het effect passend is, omdat het haar erg droog en broos wordt tijdens het verven. Het wordt aanbevolen om absoluut alle producten met een grote hoeveelheid oliën te laten staan, omdat deze ertoe bijdragen dat de kleurstof te snel wordt weggewassen. Hetzelfde geldt voor haardrogers, strijkijzers en andere elektrische apparaten - deze hulpmiddelen beschadigen het haar, waardoor ze niet volledig herstellen.

  Wat de was zelf betreft, deze mag niet vaker dan 2 keer per week worden uitgevoerd. Om de helderheid in stand te houden, kunt u tonende shampoo gebruiken. Na het wassen is het raadzaam om een ​​voedende balsem te gebruiken. Het is buitengewoon belangrijk om te weten dat na een dergelijke bevlekking in geen geval gebruik kan worden gemaakt van folk remedies - kamille, salie-afkooksels en andere. Dergelijke ingrediënten reageren vaak met kleurstoffen en creëren een onvoorspelbare tint. Om mechanische schade te voorkomen, moet u de gebruikelijke metaalkammen in de steek laten voor houten sint-jakobsschelpen.

  Het wordt aanbevolen om gebleekt haar zo natuurlijk mogelijk te drogen - zonder gebruik te maken van haardrogers of handdoeken.

  Prachtige voorbeelden

  Om precies te begrijpen welk soort hoogtepunten het beste is om te kiezen, Je kunt mooie, mooie voorbeelden bekijken.

  • Krullen, geschilderd door de techniek van Amerikaanse markering. Als je naar dit kapsel kijkt, merk je de aanwezigheid van verschillende tinten en een vloeiende overgang tussen beide.
  • Haar met achtergrondverlichting. Een zeer elegante combinatie van donkere en lichte tinten.
  • Contrasterende karamelbelichting. Een uitstekend voorbeeld van een lichte schaduw op donker haar.

  Zoals volgt uit het artikel, Karamel markeren is een geweldige optie voor diegenen die hun eigen imago beu zijn. Het vereist geen speciale uitgaven, maar er zijn nog steeds problemen. Je kunt verbluffende resultaten bereiken door de juiste schaduw en een goede specialist te kiezen.

  Je leert meer over het maken van hoogtepunten van karamel uit de volgende video.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen