De 66-jarige Veronica Castro was gefascineerd door plastische chirurgie - nu hebben fans haar niet langer herkend

De Mexicaanse actrice Veronica Castro, op haar 66e leeftijd, was zo gefascineerd door plastische chirurgie dat zij hield op zelfs de trouwste fans te herkennen.

Plastische operaties, waarvan de ster van de feuilletons van de jaren '90 enkele tientallen maakte, waren duidelijk succesvol. Het resultaat overtreft alle verwachtingen. Vandaag Veronica geen rimpels meer over. Maar volgens fans ziet het er heel vreemd en zelfs angstaanjagend onnatuurlijk uit.

De wens van een vrouw om er in haar jeugd uit te zien is heel begrijpelijk, zeggen vele fans van Veronica over de hele wereld, maar je moet je leeftijd respecteren en niet proberen "je natuur te dwingen".

Veronica Castro uit Mexico was als een inwoner van de USSR - miljoenen mensen in een groot land wachtten haar elke dag op tv-schermen. De feuilletons waarin ze speelde waren haar favoriete tv-programma's - "The Rich Weep, too", "Wild Rose". Nadat het nieuwe millennium begon, was er weinig bekend over de actrice. Ze baarde twee zonen, voedde ze alleen op, was nooit getrouwd, ondanks het feit dat haar privéleven altijd veel werd besproken door journalisten.

En haar echte leven verschilde niet veel van de serie: de oudste zoon, Christian, had ruzie met zijn moeder vanwege een vrouw, en Veronika hoorde alleen over zijn eigen dochter in de kranten. De jongste zoon Veronica werd verschillende keren door de politie gedetineerd, hij werd ervan verdacht drugs te gebruiken.

Toch blijft Veronica een van de mooiste vrouwen van Mexico en de wereld. Ze wordt vaak uitgenodigd voor de show, in televisieprogramma's blijft ze acteren in advertenties. En in de afgelopen jaren, niet een beetje meeslepen door het onderhoud van zijn uiterlijk, vanwege wat nu werd ze getroffen door een spervuur ​​van kritiek.

in zijn jeugd
op dit moment
Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen