Alexander Vasilyev herinnerde eraan welke stijl vrouwen kwetsbaar en gracieus maakt

De moderator van de "Mode-zin", Alexander Vasilyev, sprak de vrouwen toe aan de vooravond van de zomer en herinnerde eraan dat er een stijl is die nooit verouderd zal raken, maakt dames elegant en fragiel, ongeacht hun karakter en leeftijd.

Het gaat over stijl Nieuwe look, die door Dior zelf aan de wereld werd geschonken. Dit zijn rokken, jurken, met "vliegende" vloeren, prachtig. Zoals een levendig voorbeeld laat zien dat je op elke leeftijd mooi en vrouwelijk kunt zijn, citeerde Vasiliev tv-presentator Elena Malysheva, die zich aan deze specifieke stijl houdt.

Vasiliev is er zeker van dat deze stijl zal helpen om een ​​fragiel en gracieus meisje te maken van elke wilskrachtige en sterke vrouw die iedereen in de buurt wil beschermen en beschermen.

Dit zomerseizoen richtten veel kledingontwerpers hun aandacht opnieuw op de nieuwe look door iets nieuws toe te voegen. Als het geld niet toestaat items van ontwerpers te kopen, is er niets verschrikkelijks - de onsterfelijke stijl die Dior voorstelt is mooi gemakkelijk te maken met uw eigen handen. Dress New Look is niet moeilijk om te naaien of bestellen in de studio.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen