Hertogin Kate Middleton droeg een spijkerbroek en maakte een fotosessie over een bungee

De hertogin van Cambridge Kate Middleton maakte opnieuw indruk op haar fans - ze gaf een ongewone fotosessie voor een lid van de koninklijke familie. 37-jarige moeder van drie kinderen en de vrouw van prins William gekleed in een spijkerbroek en klom op de bungee.

In deze afbeelding heeft Kate het nog niet gezien. Meestal is ze gekleed in stijlvolle strikte jurken, elegante hoeden. Maar deze keer droeg ze een gewone spijkerbroek, een shirt en ruwe veterschoenen.

De foto's zijn genomen aan de vooravond van de jaarlijkse bloemententoonstelling, die traditioneel wordt gehouden in Chelsea. Op de tentoonstelling presenteert de hertogin een eigen tuin, die "Terug naar de natuur" wordt genoemd. Ze creëerde het zelf, in deze taak werd ze geholpen door de beste landschapsontwerpers. Bungee maakt deel uit van deze tuin.

Naast haar heeft Kate een boomhut gebouwd en een groot aantal van de favoriete bloemen van wijlen prinses Diana, de moeder van haar man, geplant. Het is bekend dat Diana dol op vergeet-mij-nietjes was.

Middleton, erkend als een van de meest stijlvolle dames ter wereld, heeft drie kinderen. Prins George is 5 jaar oud, prinses Charlotte is 4 jaar oud en de jongste prins Louis is iets meer dan een jaar oud, de baby is geboren in april 2018.

Van tijd tot tijd verschijnen er berichten in de media. over de vierde zwangerschap Kate, maar tot nu toe is de informatie niet officieel bevestigd. Hoogstwaarschijnlijk werden de geruchten geprovoceerd door de eerdere verklaringen van prins William en zijn vrouw - het hertogelijke paar benadrukte herhaaldelijk dat ze graag minstens vijf kinderen wilde grootbrengen.

Prins William en Kate Middleton's prachtige bruiloft vond plaats in 2011, de hele wereld keek naar de uitzending van het huwelijk van Westminster Abbey in Londen.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen