Kapitaal op chokers: oudere dochter Valeria Meladze opende haar bedrijf

De oudste dochter Valeria Meladze Inga opende haar eigen bedrijf - zij veranderde in een bedrijf zijn oude hobby. Het meisje is al heel lang dol op het ontwerpen en vervaardigen van ongewone sieraden. Inga geeft toe dat ze al lang de eigenaar van haar eigen merk wilde worden, maar miste moed.

Haar beslissing om haar vrienden op de magistratuur te duwen. De meisjes studeerden bij de London School of Economics. Toegegeven, de vrienden zelf kozen na hun afstuderen voor de magistratuur een andere carrière, maar er werd een begin gemaakt - zelfgemaakte sieraden werden op commerciële basis gezet.

Nu maakt Inga chokers. Deze sieraden-transformatoren worden gedragen als armbanden, kettingen, riemen in de taille, en ze kunnen ook worden gebruikt als een stropdas. Een dergelijke tape van Inga Meladze kost ongeveer 2.300 roebel.

Inga ontwerpt zichzelf en haar vrienden en zussen sieren al haar chokers. Star Father ondersteunt het initiatief van de dochter. Hij dwingt kinderen nooit om een ​​carrière te maken, en wat te doen na school, elk kind heeft het recht om voor zichzelf te beslissen, het belangrijkste is dat zijn werk geliefd wordt.

Inga verkoopt haar sieraden alleen via internet. De plannen - het creëren van verkooppunten in de echte wereld, omdat de wens om alles te proberen voordat je koopt, zegt Inga, is normaal en natuurlijk.

Meladze's fans en Inga's abonnees zijn niet zo optimistisch. Ze vaak ze vergelijken haar chokers met "BDSM-halsbanden" en benadrukken dat er niets moois en vrouwelijks aan is. Ingu is echter niet in verlegenheid gebracht, ze is van plan het assortiment uit te breiden.

Valery Meladze heeft vijf kinderen. Uit het eerste huwelijk - drie dochters en uit de tweede - twee zonen, van wie er één werd geboren in de periode dat Valery nog in het eerste huwelijk was. Meladze en zijn tweede vrouw Albina Janabaeva probeerden de relatie te verbergen, maar nadat Albina zwanger werd van haar tweede kind, werd het absoluut onmogelijk en Valery scheidde van zijn eerste vrouw en trouwde met Dzhanabaeva.

De dochters maakten zich zorgen over het vertrek van Papa, maar langzamerhand ging alles goed, nu onderhouden ze uitstekende betrekkingen met hun vader.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen