Kim Kardashian toonde een foto van een pasgeboren baby en onthulde zijn naam

Amerikaanse tv-ster en model Kim Kardashian besloten om met fans de eerste foto te delen van haar jongste zoon, die op 10 mei werd geboren door een draagmoeder. Baby, die maar 10 dagen oud is, bedrukt met Kim in bed. Het kind heette de Psalm. Little Psalm West werd het vierde kind in het gezin Kim en haar echtgenoot rapper Kanye West.

Een stellair koppel verheft de vijf jaar oude dochter North, de driejarige zoon van Saint en de anderhalf jaar oude dochter van Chicago.

Kim heeft zelf de eerste twee kinderen gekregen, maar de tweede zwangerschap was erg moeilijk, Kim voegde meer dan 20 kilogram toe, ze had talloze complicaties waarvoor permanent verblijf onder medisch toezicht nodig was.

Kim en Kanye weigerden het idee om kinderen te krijgen daarna niet, maar ze wilden het niet langer zelf doen. Chicago's dochter werd in januari 2018 geboren uit een draagmoeder en nu heeft een draagmoeder haar zoon Psalm gekregen.

Het is moeilijk om te zeggen of Kim en West hier mee stoppen, ze hebben het zelf vaker aan journalisten verteld wil een groot gezin.

Hun methoden om kinderen groot te brengen hebben herhaaldelijk tot woede en verontwaardiging geleid bij ouders over de hele wereld - stervrienden vervullen alle grillen en eisen van hun kinderen, kleden ze alleen in merkkleding, kopen sieraden en laten kinderen sieraden dragen, stimuleren het gebruik van cosmetica. Als reactie op de beschuldigingen werpen Kim en West alleen hun handen op - hun kinderen zouden alleen het beste moeten hebben.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen