Wie van de sterren heeft op het Eurovisie Songfestival 2019 ongewone en sexy beelden weten te creëren?

De finale van de internationale muziekwedstrijd Eurovision-2019 eindigde in Tel Aviv. De vertegenwoordiger van Nederland, Duncan Lawrence, won het en volgend jaar wordt de wedstrijd georganiseerd door Nederland. Russisch Sergey Lazarev nam slechts de derde plaats in.

Maar volgens de traditie is "Eurovisie" niet alleen een wedstrijd van vocale en choreografische talenten, maar ook een soort "show" - de sterren proberen ongebruikelijke, schokkende beelden te creëren die op de een of andere manier modetrends over de hele wereld beïnvloeden.

Vanuit dit gezichtspunt zullen volledig verschillende persoonlijkheden worden onthouden.

Bijvoorbeeld zanger uit Griekenland Eleni Fureiradie in een zeer openhartige jurk voor het publiek verschenen, werden causale plaatsen alleen bedekt met decoratieve glanzende sterren. Vorig jaar werd ze tweede op het Eurovisie Songfestival, wat Cyprus vertegenwoordigde.

Madonna, als gast te gast, verscheen als een pirate-cyborg, ondanks het feit dat ze deze zomer 61 wordt.

Het beeld van een zachte ster feeën wist te creëren Australische zanger Kate Miller-Heidke. De operazanger sloeg iedereen met het beeld en het nummer, maar kon niet opvallen - Australië werd pas de negende.

Cyprus representatieve zanger Tamta herinnerde iedereen aan Madonna in haar jeugd - haar outfit was op geen enkele manier gebonden aan de strikte opvoeding die de inboorling van Georgia in haar jeugd ontving.

De Ieren hebben zichzelf effectief getoond - Hatari-groep verscheen in ondubbelzinnige provocatieve beelden, maar dit is normaal voor haar, omdat de deelnemers zelf zeggen dat ze artiesten van BDSM-techno zijn.

Sergej Lazarev, die Rusland vertegenwoordigde, was niet naar buiten toe geschokt. Hij was terughoudend, netjes, zijn imago was in de beste klassieke tradities.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen