Artsen vertelden of het mogelijk is om snel van cellulitis af te komen

Dokters van de afdeling Huidziekten genoemd naar Rachmanov, de medische faculteit van de eerste MSMU genoemd naar Sechenov, kregen te horen Is het mogelijk om het hoofd te bieden aan de eeuwige vrouwelijke ramp - cellulitis. Het probleem van "sinaasappelschillen" op de huid is onoverkomelijk, zeggen experts, maar een geïntegreerde aanpak is nodig, die een aanzienlijke vermindering van koolhydraten, massage en sport zou moeten omvatten.

Als je alles goed doet, dan de resultaten kunnen na een paar weken worden gezien, beschouwt het hoofd van de groep van onderzoekers Lyudmila Smirnova.

Dieet- en sportbelastingen zouden dagelijks moeten zijn, maar handmatige en mechanische massage mag niet vaker dan twee keer per week worden gedaan, benadrukken experts.

Anti-cellulitis crème werkt niet effectief, maar kan worden gebruikt voor massage. Breng de crème aan en wacht tot de striae en cellulitis verdwijnen - het is naïef en dom, hoewel het precies is waar de fabrikanten van dergelijke cosmetica op rekenen, en belooft vrouwen dat ze snel en zonder moeite en arbeid van cellulitis afkomen.

Cellulitis is een overmatige ophoping van vet in de intercellulaire wanden en bij vrouwen is dit fenomeen, vanwege hun fysiologie, gebruikelijker dan bij mannen.

Cellulite voorgoed kwijtraken is helaas een onmogelijke taak, zeggen onderzoekers. Het feit is dat het bereiken van het gewenste resultaat niet betekent dat sport wordt stopgezet en dat een koolhydraatvrij dieet wordt afgewezen. Als een vrouw terugkeert naar de vroegere manier van leven, komt cellulitis noodzakelijkerwijs terug. Om blijvende resultaten levensstijl te bereiken moeten voor eens en altijd veranderen.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen