Waarom zijn Russische vrouwen niet langer de mooiste ter wereld?

Russische vrouwen meer niet beschouwd als de mooiste ter wereld. Deze conclusie is gemaakt door de dating site gebruikers Beautiful People. Deze site is alleen toegankelijk nadat andere deelnemers de kandidatuur hebben goedgekeurd, waarbij de aantrekkelijkheid van de aanvrager wordt beoordeeld.

De deelnemers aan deze site hebben hun eigen anti-rating van landen gemaakt, waarbij ze hun schoonheid van vrouwen beoordelen. Volgens tienduizenden projectdeelnemers, de lelijkste vrouwen wonen in het VK. De tweede plaats kwam van de eerlijke seks uit India, de derde plaats tussen de meest "lelijke" Filipina. Russische vrouwen werden vierde in de anti-rating. De aantrekkelijkste waren vrouwen uit Scandinavische landen.

Deze anti-classificatie sociologen zijn verbaasd over de vraag waarom Russische vrouwen niet langer worden beschouwd als de mooiste ter wereld, omdat pas recent een buitenlander de legendarische en mysterieuze Russische schoonheid als de trots van ons land beschouwde.

Kapitaalsociologen interviewden verschillende beautybloggers en voerden ook enquêtes onder mannen uit. Het bleek dat de belangrijkste reden voor het "verlies" van de meest-meest status kan zijn overmatige tewerkstelling van Russen. Ze hebben veel zorgen (studeren, werken, kinderen, familie), en daarom hebben ze gewoon geen tijd om voor zichzelf te zorgen, om zichzelf zoveel tijd te besteden als nodig is om de natuurlijke gegevens met zorgzame zorg op een winstgevende manier te benadrukken.

Schoonheid bloggers geloven dat de reden misschien in de nieuwe trends in cosmetica ligt - nu schakelen veel vrouwen over op natuurlijke cosmetica, en het decoratieve effect neemt af.

Een andere belangrijke reden is de passie van Russische vrouwen voor niet-natuurlijk haar, wimpers, lippen en borsten. Dit wordt beschouwd als een soort teken van rijkdom, rijkdom en vrouwen die 'siliconen' worden en dat maakt hun niet zoveel uit Er is een neiging naar natuurlijkheid over de hele wereld.

Schoonheidstandaarden veranderen, overweeg plastische chirurgen en schoonheidsspecialisten van het Moscow Private Institute of Beauty Elena Shelokova. En omdat Russische vrouwen niet boos zouden moeten zijn - na een jaar kunnen de resultaten van de enquête in tegenovergestelde richting veranderen. Bovendien kan het politieke sentiment ook van invloed zijn op de ratingresultaten. Als je een foto neemt van een Russische vrouw en erop wijst dat ze uit Noorwegen komt, wordt ze erkend als een schoonheid, maar het woord "Rusland" maakt velen vandaag de dag bang, zeggen experts op het gebied van mode.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen