Bedankt, mama: de 9-jarige jongen gaf mama een bel voor geld van het spaarvarken en raakte het net aan

Een 9-jarige Chinese jongen, Guo Yifan, heeft al een aantal jaren weinig geld bespaard. Een spaarvarken werd hem een ​​biënnium aangeboden en sindsdien wordt het regelmatig aangevuld met Guo-zakgeld, dat hij van zijn ouders ontving. En toen kwam de dag toen de jongen besloot het spaarvarken te breken. Het bleek bijna 1,5 duizend yuan te zijn (ongeveer 14 duizend Russische roebels).

De jongen met dit geld kon een goed speelgoed, een gameconsole, een nieuwe smartphone betalen. Maar hij besloot de spaargelden anders te gebruiken: het kind ging naar een juwelier en kocht zijn moeder een geschenk voor Moederdag, dat op 12 mei in Celestial wordt gevierd.

Mam was erg verrast om een ​​aanbod van haar zoon te ontvangen om samen naar een juwelier te gaan.

Daar kozen ze een mooie ring voor mama. Het kind zei dat hij het op deze manier wilde bedank je moeder voor het onderwijs, de slapeloze nachten en de zenuwen.

De eenvoudige en vriendelijke daad van de jongen tot tranen raakte netizens. Daily Mail-journalisten die de jonge held van sociale netwerken vonden, Guo zei dat zijn moeder veel werkt, maar ze heeft geen enkel mooi sieraad. Hij besloot het te repareren.

De vrouw zei dat nooit in mijn leven voelde zich niet zo gelukkig. De uitzondering is de dag waarop Guo werd geboren. Opgemerkt moet worden dat de moeder haar zoon niet toestond om te dure sieraden te kopen. Nu het geld is bespaard van het kopen van het geld van de moeder, besloot Go een halsketting voor haar grootmoeder te kopen.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen