Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Welke kledingstijlen zijn geschikt voor volledige vrouwen?

Welke kledingstijlen zijn geschikt voor volledige vrouwen?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. buik
 2. voeten
 3. handen
 4. Korte gestalte
 5. Hoe brede heupen te verbergen
 6. Jeugdopties
 7. Voor vrouwen ouder dan 40
 8. Voor vrouwen ouder dan 50

Meisjes met prachtige vormen weten vaak niet hoe ze zichzelf moeten waarderen, zich niet realiserend wat een magnifieke figuur hun natuur heeft geschonken. Statige schoonheden met verleidelijke borsten en heupen maakten de mannelijke verbeelding te allen tijde onrustig, zelfs wanneer lean modellen met jongensachtige figuren op de catwalks regeerden.

Elke lichaamsbouw, het maakt niet uit, slank of vol, vereist de juiste kledingkeuze, anders blijven alle voordelen van de figuur onzichtbaar. Het doel van dit artikel is om mooie meisjes te vertellen hoe ze de juiste jurk moeten kiezen die de nadruk legt op sexy vormen en gebreken verbergt.

buik

De uitstekende buik is een van de grootste problemen van meisjes met een corpulente gestalte. Meestal proberen ze het te verbergen achter vormeloze overalls. Het is helemaal niet nodig om dit te doen, want zakvormige kleding verbergt niet alleen de buik, maar ook alle verleidelijke rondingen en uitstulpingen.

Degenen die verlegen zijn van hun buik kunnen verschillende stijlen van jurken adviseren die dit nadeel met succes corrigeren. Ten eerste zijn dit jurken met een A-vorm. In de regel zijn ze vrij lang, dus ze zijn geschikt voor een avondje uit. Ten tweede, jurken met een hoge taille in de Empire-stijl. Zo'n stijl verlengt het silhouet en benadrukt de weelderige borst. En tot slot, de jurk met de geur. Dit model kan zowel zakelijk als in avondstijl worden behouden. Diepe driehoekige halslijn opent de borst op een mooie manier - wat je nodig hebt om de aandacht af te leiden van de problematische taillelijn.

voeten

Heel vaak lijden meisjes aan het feit dat hun benen te vol lijken te zijn - en het doet er niet toe, dit is een echte fout of is uitgevonden. Hoe dan ook, je moet je benen niet verbergen onder een brede broek of joggingbroek, want het is heel belangrijk om vrouwelijk te blijven - daarom kiezen we jurken!

De knieën en onderbenen zijn zelden zorgwekkend, en het probleemgebied is meestal de heupen. Daarom is het helemaal niet nodig om jurken op de vloer te kiezen. De optimale lengte is in het midden van de knie. Middellange jurken (bijvoorbeeld, schorten, shirts of tunieken) passen perfect op elk figuur. Vergeet alleen schoenen met hakken niet. Zelfs een lage hak maakt de benen visueel slanker.

handen

Soms zijn het grootste probleem van meisjes met volle vormen mollige armen. Als u dit probleem tegenkomt, luister dan naar het advies van modestylisten. Ze adviseren unaniem om de passende dingen van dun breiwerk en guipure te laten, omdat deze stoffen lelijke, strakke knelpunten zijn en zich in plooien verzamelen.

Volledigheid van de handen is het gemakkelijkst te verbergen met een jurk met een mouw. Tegelijkertijd hoeft het niet lang te duren, want het meest problematische gebied is van de schouder tot de elleboog. Besteed aandacht aan de modellen van jurken met mouwen ¾ - ze laten hun polsen open, die kunnen worden versierd met een ongewone armband. Zoek naar jurken met originele mouwen, zoals de vleermuis. Als je je zorgen maakt over de brede schouders, geef dan de mouwen van de "lantaarns" en "vleugels" op - ze voegen visueel volume toe.

Korte gestalte

Meisjes met een kleine gestalte willen meestal groter lijken, zodat ze geen afstand doen van hoge hakken en hun hoofd hoog houden, zodat ze een uitstekende houding en een mooie rug hebben. Deze voordelen moeten worden benadrukt en de jurk is de juiste manier om het te doen.

Laagbouwmeisjes met een volledig figuur moeten jurken kiezen die het silhouet strekken en vernauwen.Hier is het noodzakelijk om niet alleen rekening te houden met de stijl van de jurk, maar ook met de kleuren. Zoek naar jurken met een verticaal patroon - dit kunnen strepen, andere geometrische patronen, etnische patronen, enz. Zijn. De vorm van de jurk perfect versmallen met zijpanelen in kleur, in contrasterende kleur. Wat de stijl van de jurk betreft, is het het beste om een ​​beetje passende silhouetten te kiezen. Een kokerjurk, een jurk met een licht uitlopende midirok is precies wat je nodig hebt.

Hoe brede heupen te verbergen

"Steile" heupen, veel mannelijke vertegenwoordigers vinden het heel smakelijk, maar meisjes proberen dit kenmerk van hun figuur meestal op alle mogelijke manieren te verbergen. Met de hulp van een goed gekozen jurk is het gemakkelijk genoeg. Het belangrijkste is om die stijlen te vermijden die onnodige aandacht trekken voor de probleemgedeelten van de figuur. Daarom moeten weelderige schoonheden worden verlaten: strakke rokken (vooral korte), jurken met elastiek in de taille, omvangrijke rokken zoals een pak of ballon, evenals kleding gemaakt van elastische stoffen.

Als u brede heupen wilt verbergen, kunt u jurken met een A-afbeelding silhouet dragen, dat wil zeggen, met een rok die iets breder wordt naar de onderkant. Empire-stijl jurken met een lange rok gemaakt van vloeiende stof zal ook erg handig zijn. Let ten slotte op modellen met een brede riem of riem - met dit detail wordt een optisch evenwicht bereikt tussen brede heupen.

Jeugdopties

De jeugd is goed omdat je jezelf tijdens deze periode alle experimenten met kleding kunt toestaan ​​die moeilijk te bepalen zijn op een meer volwassen leeftijd. En zelfs als u een paar extra kilo's heeft, moet het niet stoppen.

Jeugdmode is altijd brutaler en extravagant geweest, omdat mensen zich op deze leeftijd niet beperken tot het strikte kader van de dresscode. Jonge meisjes met gewelfde vormen kunnen geadviseerd worden om meer aandacht te besteden aan de kleur van kleding, en niet te worden beperkt tot zwarte en grijze kleuren. Turquoise, karmozijnrode, gele jurken - dit is wat je kunt en zou moeten dragen. Wees niet bang voor vette accessoires - een stijlvolle hoed, grote bril, een ongebruikelijke tas kan de aandacht van de figuur afleiden en op het beeld als geheel richten.

Voor vrouwen ouder dan 40

Veertig jaar oude vrouwen zijn al lang niet meer als respectabele dames beschouwd. Nu worden ze waargenomen door vrouwen met een bepaalde levenservaring, maar klaar voor ontwikkeling en open voor alles wat nieuw is. Kleding is de beste manier om dit te demonstreren, dus het is niet nodig stil te staan ​​bij strikte pakken of vormeloze vrijetijdskleding.

Op deze leeftijd hebben vrouwen meestal de tijd om alle kenmerken van hun uiterlijk te bestuderen, zodat ze weten welke kleuren en stijlen ze zijn en wat moet worden vermeden. Na 40 moet je je eenvoudig kleden, maar elegant. Sta jezelf toe om ondeugend te zijn in kleding: nog niemand heeft seksualiteit op deze leeftijd geannuleerd.

Voor vrouwen ouder dan 50

Wanneer een pensioen aan de horizon verschijnt, beginnen veel vrouwen jurken te weigeren, zich te verkleden in een comfortabele broek of brede rok, maar gelukkig wordt het percentage van dergelijke vrouwen elk jaar kleiner. De jurk is het vrouwelijkste deel van onze garderobe, dus het moet op geen enkele manier worden verwaarloosd.

Welke jurken kunnen na 50 jaar door volle vrouwen worden gedragen? Het antwoord ligt voor de hand: die die tekortkomingen corrigeren en de aandacht op de verdiensten richten. Het voordeel van een volledige body is dat de volledige borsten bewaard blijven, zelfs op volwassen leeftijd. Natuurlijk is het enigszins vervormd, maar het is gemakkelijk te repareren met speciaal ondergoed. Na 50 wordt aanbevolen om je schouders en armen te bedekken, maar als je een elastische huid rond je neklijn hebt, moet je dit aantonen.

Van korte rokjes moet worden afgezien en dragen jurken tot het midden van de knie of iets lager. Vergeet niet over mooie schoenen - het is niet minder belangrijk dan kleding.

Comments
 1. jachthaven
  02.02.2016

  Ik houd vooral van jurken met een geur - ze verbergen met succes de volledigheid en voegen vrouwelijkheid toe.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen