Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Jurken in een kooi voor zwaarlijvige vrouwen

Jurken in een kooi voor zwaarlijvige vrouwen

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. De extra's
 2. Typen afdrukken in een kooi
 3. Welke stijl om te kiezen?
 4. Wat te dragen?

De kooi is een van de oudste patronen waarmee mensen hun kleding decoreerden. Traditioneel wordt geruite kleding geassocieerd met de gewaden van de Schotse adel, maar duizenden jaren daarvoor, inwoners van het oude Rome en, volgens recente rapporten, de Egyptische farao's gekleed in vergelijkbare stoffen.

Ondanks het feit dat het ontwerp van de kooi in de antieke wereld bekend was, kreeg het in de negentiende eeuw grote bekendheid dankzij de invloed van de heersende koninklijke dynastie van Groot-Brittannië. Koningin Victoria onderscheidde zich door haar liefde voor alles wat met Schotland te maken heeft, en daarom waren er in het interieur van het paleis en de kledij van haar bewoners een groot aantal geruite stoffen.

Tegenwoordig is kleding in een kooi een van de favoriete modetrends, die om de paar seizoenen terugkeert naar wereldpodia. In dit artikel willen we het hebben over geruite jurken voor volledige meisjes en enkele aanbevelingen geven om te kiezen.

De extra's

 • Een kooi lijkt op het eerste gezicht maar een eenvoudig, banaal patroon. In feite kan dit patroon tientallen variaties hebben - van de traditionele tartan tot de modernere 'kippenvoet'. Onder de vele opties kan elk meisje er een vinden die precies bij haar figuur past.
 • Een geruit patroon kan zelfs de meest ongecompliceerde jurk interessant en origineel maken. Dit is precies het geval wanneer de maximale eenvoudige snede en de afwezigheid van een decor wordt gecompenseerd door het patroon. Een cel kan zowel klein als groot zijn en er zijn talloze opties voor kleurenversies.
 • Met behulp van een geometrisch patroon kunt u de vormparameters visueel aanpassen. Met de hulp van een goed gekozen patroon, kun je jezelf in een gunstiger licht presenteren, en de cel is daarop geen uitzondering.

Typen afdrukken in een kooi

Schotse ruit

Klassiek Schots patroon. Er zijn verschillende soorten tartans die de namen dragen van de oude clans van Schotland. Een wit-blauwgroene cel bijvoorbeeld, was ooit een teken van verbondenheid met de Campbell-familie. De rood-groene cel met dunne witte en gele strepen was een universeel patroon voor alle Schotten.

Burberry

De geschiedenis van dit patroon begon nog niet zo lang geleden - tijdens de Perova Wereldoorlog. De beroemde modeontwerper creëerde een collectie trenchcoats die bij slecht weer konden worden gedragen. Het patroon dat deze mantels sierde, en vandaag is een van de meest herkenbare - rode, witte en zwarte strepen op een beige achtergrond.

"Kippenvoet"

De kleinste van alle bovenstaande patronen. Het is niet eens een kooi, maar gekartelde elementen met een onregelmatige vorm, vergelijkbaar met sterretjes. In deze afbeelding worden slechts twee kleuren gebruikt en wordt het zwart-witte kleurenschema als klassiek beschouwd.

Welke stijl om te kiezen?

Jurk met een hoge taille Perfect geschikt voor meisjes met gewelf. De naar boven verschoven taillelijn verkleint het bovenste deel van de figuur en vergroot de onderste, waardoor deze slanker en langer wordt. Uitgesneden op de schuine geruite stof creëert een patroon van verticale oriëntatie, die visueel het silhouet trekt.

Schede jurk ziet er geweldig uit op elk figuur, inclusief de dikke. Zakelijke jurk in een kooi - een geweldige optie voor op kantoor. Visueel verkleinen van het figuur helpt de gecombineerde modellen, bijvoorbeeld een geruite jurk met inlays van monofone stof aan de zijkanten.

Overhemdjurk Geruite stof is een stijlvolle en comfortabele kledingoptie in casual stijl. Moderne meisjes adopteerden shirts in een kooi van de onstuimige inwoners van het Wilde Westen, die hem vergezelden met een rok en een riem in de taille.

Wat te dragen?

Bij een geruite jurk hoort een selectie te worden gemaakt, afhankelijk van de afbeelding die u wilt maken. Een strikt monochromatisch jasje en schoenen met een verdikte hiel passen naast elkaar in zakelijke stijl. Voor een feestje of een ontmoeting met vrienden, kunt u zich meer onbelangrijke accessoires veroorloven, bijvoorbeeld een dikke gekleurde panty.

Het belangrijkste dat onthouden moet worden is dat het onmogelijk is om de kooi te combineren met andere patronen - het ziet er grof uit. Het wordt niet aanbevolen om accessoires te gebruiken in kleuren die verschillen van het geruite patroon (maar als de cel monochroom is, kunnen heldere kleuren aan de outfit worden toegevoegd).

Comments
 1. Katia
  16.02.2016

  Een heldere kooi kan afleiden van de gebreken van de figuur. Goed passende stijlen moeten niet worden gekozen.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen