Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Rode jurk voor vrouwen met overgewicht

Rode jurk voor vrouwen met overgewicht

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. De extra's
 2. Wie is geschikt?
 3. Welke stijl om te kiezen?
 4. Combinatie met zwart
 5. Wat te dragen?
 6. Tips voor het kiezen

Rood is een van de meest dubbelzinnige kleuren in het palet. Het veroorzaakt zowel positieve als negatieve emoties en associaties. In de Russische cultuur heeft rood een speciale betekenis - het symboliseert vreugde en schoonheid.

Psychologen zeggen dat rood een actief effect op een persoon kan hebben. Rode kleding kan bijvoorbeeld niet alleen ons gedrag veranderen, maar ook hoe anderen ons waarnemen. Rood wordt geassocieerd met leiderschap, dus het wordt meestal gekozen door mensen die op zoek zijn naar succes en macht.

Rode kleding kan je wapen zijn in de strijd om zelfvertrouwen en de aandacht van anderen. Lees het artikel van vandaag over de regels voor het kiezen van een rode jurk voor volledige meisjes.

De extra's

 • Een rode jurk zal je onmiddellijk van de menigte onderscheiden. Het is gewoon onmogelijk om niet op deze heldere, aantrekkelijke outfit te letten, dus als je op zoek bent naar nieuwe kennissen, wordt de rode jurk je trouwe assistent.
 • Rood is een sensuele en romantische kleur. In onze geest is het onlosmakelijk verbonden met hartstochtelijke liefde en verlangen. Als je twijfelt over wat je moet doen met je geliefde, laat je je keuze vallen op de rode jurk.
 • Er zijn veel tinten rood - van neon tot wijn. Daarom, ondanks de wijdverspreide overtuiging dat de rode kleur slechts een paar is, zal bijna elk meisje in staat zijn om zo'n rode jurk te vinden die bij haar uiterlijk past.

Wie is geschikt?

De vraag "Wie kan een rode jurk dragen?" Kan niet eenduidig ​​worden beantwoord. De rode kleur is zo rijk en veelzijdig dat het moeilijk is om er strikte aanbevelingen over te doen. Eén ding is zeker - opgezwollen vormen vormen geen belemmering voor het kopen van een rode jurk. Integendeel, met behulp van dit kledingstuk kunt u een helder, aantrekkelijk beeld creëren van een mooie vrouw met een luxueus figuur.

Rode dingen zijn geschikt voor meisjes van alle kleurentypes. Het maakt niet uit wie je bent "winter", "lente", "zomer" of "herfst" - voel je vrij om een ​​rode jurk aan te schaffen en iedereen te verbazen met je verbluffende uiterlijk. Er is slechts één voorbehoud: als je een roodachtige huid hebt, draag dan geen rode dingen dicht bij je gezicht. In dit geval moet je een jurk kiezen met een kraag of lijfje van een andere kleur en alles anders rood laten zijn.

Welke stijl om te kiezen?

Er zijn verschillende win-winmodellen van rode jurken waarin een mollig meisje zich een echte koningin van de avond zal voelen.

Voor speciale gelegenheden, waaronder de bruiloft en het afstudeerfeest, kunt u advies geven silhouet jurk. Dit is een klassieke sprookjekleding: nauwsluitend lijfje en een lange rok. In dit geval moet de rok niet te weelderig zijn, vrij laten stromen, iets naar beneden uitzetten.

Als je dat liever hebt korte modellenaandacht schenken aan ingerichte rode jurken met een kleine uitlopende rok naar het midden van de knie. Ze kunnen worden aangevuld met een lange of ¾ mouw van dichte guipure.

Semi-passende outfits moet ook niet uit de aandacht worden gelaten. Rode jurk, met de nadruk op de smakelijke vorm, ziet er gewoon ongelooflijk uit. Vergeet alleen niet het corrigerende ondergoed - het kan zelfs een niet-ideale figuur echt aantrekkelijk maken.

Combinatie met zwart

Rood past goed bij veel kleuren van het palet, maar met zwart vormt het een bijzonder spectaculaire combinatie. Deze combinatie wordt beschouwd als een klassieker - zoals beroemde ontwerpers het in hun collecties wisten te verslaan.

Zwarte schoenen en een handtas zijn de meest geschikte begeleiding bij een rode jurk. Als je het hebt over een zakelijke bijeenkomst of een werkdag op kantoor, zal de zwarte jurk er goed uitzien met een zwarte panty en een jas.

Jurk in rode en zwarte kleuren ziet er heel gedurfd en origineel uit. Zonder te overleggen, kunnen alleen zeer zelfverzekerde meisjes die graag in het middelpunt van de aandacht staan ​​en in het reine komen, zich alleen in zo'n outfit kleden.

Wat te dragen?

De rode jurk speelt altijd het grootste deel - deze outfit is zo helder en merkbaar dat hij niet versterkt hoeft te worden in de vorm van flitsende accessoires. Laat een mooie jurk je belangrijkste decoratie voor de avond worden, en accessoires en sieraden helpen je alleen om een ​​compleet beeld te creëren.

Er mogen niet meer dan twee rode dingen in de set zitten, dus als u schoenen draagt ​​die bij de jurk passen, neemt u een handtas van een andere kleur, zoals zwart of beige.

Sieraden moeten eenvoudig en elegant zijn. Goud ziet er het best uit met rood, maar het is beter sieraden met robijnen te weigeren - stylisten worden niet geadviseerd om stenen te selecteren die bij de jurk passen. Diamanten en parels zien er geweldig uit op een meisje gekleed in een rode outfit.

Tips voor het kiezen

 • De rode jurk vraagt ​​niet, maar eist gewoon dat schoenen met hoge hakken je vergezellen. De enige uitzondering is een zomerjurk, maar in dit geval is het beter om sierlijke sandalen te verkiezen boven sandalen of schalie.
 • Rood is een warme kleur, wat betekent dat het in staat is om de afmetingen van het object visueel te vergroten. Daarom is het vol met mooie vrouwen beter jurken met volumetrische details in het rood te weigeren: mouwenlantaarns, basken, ballonrokken, enz.
 • Bij het kiezen van een rode jurk de voorkeur geven aan matte stoffen, omdat glanzende materialen de aandacht op de probleemgebieden zullen vestigen. Geef ook het dunne gebreide materiaal en "olie" op - dingen uit elastische stoffen worden vaak verzameld in lelijke plooien.
Comments
 1. Katia
  12.02.2016

  De rode jurk zou in de kast van elke zelfverzekerde vrouw moeten zitten! Deze passie en druk, en gewoon helderheid.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen