Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Jurk met hoge taille voor vrouwen met obesitas

Jurk met hoge taille voor vrouwen met obesitas

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Welke is geschikt?
 2. Stijlen en typen
 3. Welke kleuren te kiezen?
 4. Tips voor het kiezen

Jurkjes met hoge taille hebben een rijke geschiedenis. De meesten van hen staan ​​bekend om afbeeldingen die ons zijn overgeleverd sinds het tijdperk van de oudheid. Losse kleding gemaakt van lichte stof, vastgebonden onder de buste - tunieken en tunieken werden gedragen door de inwoners van Hellas. Interesse in oude Griekse mode werd nieuw leven ingeblazen in Frankrijk, in het begin van de 19e eeuw. Vervolgens werden de chique jurken met crinolines en ruches vervangen door mode voor eenvoudige, natuurlijke silhouetten. Lange jurken, gemaakt van dunne, vloeiende stof, maakten het mogelijk om de contouren van het lichaam te zien - het was de hoogte van speelsheid die meisjes zich op dat moment konden veroorloven.

Sinds de tijden van het oude Griekenland en het Napoleontische Frankrijk zijn jurken met een hoge taille opnieuw teruggekeerd naar de kasten van fashionista's, die telkens worden aangepast om aan de eisen van de moderne tijd te voldoen. Tegenwoordig is er een enorme variëteit aan modellen van dergelijke jurken: van de klassieke avondjurk in de Griekse stijl en eindigend met flirterige babydollars.

In dit artikel willen we het hebben over jurken met een hoge taille, die geschikt zijn voor meisjes met gewelf. De imperiale mode in die tijd werd voor zulke personen geschapen, omdat in die tijd het ideaal van vrouwelijke schoonheid geen magere wezens was, maar sterke, gezonde meisjes.

Welke is geschikt?

Deze stijl van kleden is geschikt voor bijna alle soorten figuren, omdat de verspringende taille u in staat stelt om enkele van de meest voorkomende gebreken aan te passen die meisjes gewoonlijk aan zichzelf toeschrijven.

Overweeg de volgende functies:

 • Voor jonge dames met een "rechthoekige" vorm (ze worden gekenmerkt door dezelfde breedte van schouders, borst, taille en heupen), zal de hoge taille helpen om een ​​vrouwelijkere vorm te geven, omdat het volume aan de borst toevoegt.
 • Als je je zorgen maakt over brede heupen, kan een goed gekozen jurk met een hoge taille de aandacht van het problematische deel van het lichaam afleiden, waardoor het hoger wordt geconcentreerd. Bovendien trekt de verlengde taille visueel de figuur en vernauwt deze.
 • Een kleine vooruitstekende buik of de eerste maanden van de zwangerschap kan ook worden gemaskeerd met behulp van de jurk van een dergelijke snit. In dit geval moet je een jurk kiezen met een lichte gloed die vanaf de borst begint. De taille kan worden aangegeven met een riem of een riem.
 • Lage meisjes met een mollig figuur moeten zo'n jurk zeker kopen. Het is een feit dat je met een bepaalde verhouding van de verhoudingen van de boven- en onderkant een paar centimeter groei kunt toevoegen. Het onderste deel van de jurk moet veel langer zijn dan de bovenkant - in dit geval lijkt u langer en slanker.

Stijlen en typen

sarafan

De beste kleding voor een hete zomerdag is natuurlijk een mooie lichte zomerse zomerjurk. Het is mogelijk om een ​​wandeling door de stad te maken, naar het strand, en als de dresscode het toelaat, dan om te werken. Lang vliegende overgooiers in de vloer verbergt perfect alle gebreken in de figuur. Bovendien is dit het zeldzame geval wanneer hakken niet nodig zijn voor de jurk - je kunt er langskomen met sandalen of sandalen.

geval

Een magere jurk, die de figuur benadrukt, ziet er bij bijna alle meisjes geweldig uit. Je hoeft alleen maar te raden met de grootte en lengte van de jurk. Het omhulsel moet het lichaam niet bedekken, het moet alleen de contouren van de figuur schetsen, waarbij de meest smakelijke delen - de borst en de kont - de nadruk leggen (maar niet gemakkelijk maken). De lengte van deze jurk komt meestal in het midden van de knie.

Avondjurk

Voor ceremoniële evenementen, die in lange jurken moeten zijn, zou de beste optie voor dikke meisjes avondjurken met een hoge taille zijn. Er zijn geen strikt aangewezen frames: je kunt kiezen voor een bescheiden, maar leuke outfit in de geest van 'Natasha Rostova's eerste bal', of je kunt stoppen bij een sexy jurk die de luxueuze hals benadrukt. Het hangt allemaal af van het formaat van het evenement en uw eigen voorkeuren.

Welke kleuren te kiezen?

De kleurkeuze is een heel belangrijk aspect bij het kopen van een nieuwe jurk. Traditioneel geven gewelfde meisjes de voorkeur aan donkere kleding voor lichte en lichte outfits. Donkere kleuren, vooral zwart, hebben de neiging het volume te verbergen, maar dit betekent niet dat de sombere kleuren uw garderobe moeten domineren.

Zwarte avondjurk, donkerblauw of diep grijs - dit is een klassieke jurk die bijna overal geschikt is. We adviseren je echter om andere kleuren in je garderobe niet op te geven. Als je een helder uiterlijk hebt, grote, expressieve functies, dan kun je je kleding van heldere, rijke kleuren veroorloven. Een lange jurk met rijke wijnkleur ziet er bijvoorbeeld geweldig uit op een grote brunette met luxueuze vormen.

Als je je favoriete donkere kleuren niet kunt opgeven, leer dan hoe je ze combineert met contrasterende kleuren. De combinatie van zwart en turkoois, grijs en parelroze ziet er niet alleen prachtig uit, maar biedt ook de mogelijkheid om sommige figuurfouten visueel te corrigeren, mits correct gebruikt.

Tips voor het kiezen

 • De snit op de borst is een belangrijk detail van de jurk, die de verhoudingen van de figuur visueel kan veranderen. Om de nek langer te laten lijken, kies je jurken met een driehoekige halslijn - V-vormig of U-vormig. Korte kettingen en kettingen verkorten de nek visueel en lang, integendeel, helpen om er hoger uit te zien.
 • Als u van plan bent om op een feestdag in een jurk met een heldere afdruk of een ongebruikelijk patroon te verschijnen, let dan op de richting van de lijnen. Als het patroon horizontaal is georiënteerd, maakt een dergelijke jurk de figuur plat. Verticale elementen daarentegen verlengen en versmallen het silhouet.
 • Corrigerende onderkleding - uw trouwe assistent, die u voortdurend moet onthouden. Natuurlijk is het elke dag dragen niet erg handig, maar voor bijzonder belangrijke gelegenheden kun je een paar uur troost schenken in naam van schoonheid. Bovendien is modern afslankondergoed veel aangenamer om te dragen, omdat het is genaaid van elastisch, zacht materiaal.
Comments
 1. Sasha
  09.02.2016

  Jurkjes met hoge taille zijn erg vrouwelijk en mooi, geweldig voor mijn maat 50) Ik hou meer van monochrome opties.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen