Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Damesondergoed voor vet

Damesondergoed voor vet

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Typen en modellen
  2. Prachtige afbeeldingen

Kate Moss 'heroïnekraliteit behoort tot het verleden: maat plus modellen worden elke dag meer en meer populair en verschijnen op de catwalks van modehuizen. Ontwerpers vestigden de aandacht op vrouwen met een gewelf, en nu is de keuze van kleding, en vooral ondergoed, geen probleem meer voor hen.

Typen en modellen

In de winkels zie je een verscheidenheid aan vormen, modellen en ontwerp van ondergoed voor vrouwen met obesitas. Natuurlijk is het beter om de draad op te geven, maar wanneer de linnenkeuze zo groot is - het zal geen tragedie zijn.

Combinaties, verschillende modellen bustehouders, kanten bodysuit, korsetten en zelfs een riem voor kousen - alles hangt alleen af ​​van persoonlijke voorkeuren.

Een apart onderdeel van een intieme kledingkast voor zwaarlijvige vrouwen kan worden beschouwd als afslankend of corrigerend ondergoed. Het ziet eruit als opgeblazen slipje of pantalons, of het kan een overhemd in de vorm van een korset zijn. Combinaties en overalls, afslankende figuren, helpen om het silhouet visueel te verkleinen, de gebreken weg te nemen en de voordelen te benadrukken.

Corrigerende slipjes

Dit soort ondergoed kan in drie versies worden gemaakt: oversized slipjes, slipjes, shorts of een gecombineerde versie.

Als de keuze valt op een model met een hoge taille, moet je ervoor zorgen dat tijdens het lopen geen plooien ontstaan.

Het belangrijkste bij het kiezen van korte shorts - om de hangende huid onder de randen van het ondergoed niet te zien.

De beste keuze op het gebied van kleurenpaletten - neutraal zwart, wit of beige. Nou, als het afslank ondergoed naadloos is of met heel nette niet dikke naden. Natuurlijk moet dergelijk ondergoed niet lang en constant worden gedragen, maar voor een speciale gelegenheid kiezen slanke meisjes ervoor om gebreken te verbergen.

Panty of broek

Kortom, ze zijn gemaakt van materialen die een anti-cellulitis effect hebben, waardoor de huid in goede vorm blijft. Als u de gebruikelijke panty of kousen kiest, moet u zich aan de hoofdregel houden - het ontbreken van een groot patroon en strepen.

shorts

Bij de vervaardiging van shorts voor zwaarlijvige vrouwen gebruikte spandex, nylon en lycra. Vaak is er bij dergelijke modellen een korset, dat zo is ontworpen dat het de borst opheft en een houding vormt.

korset

Dit ondergoedelement past de vorm en houding perfect aan. Een groot aantal modellen zal helpen om de juiste te kiezen.

badmode

Bij de opening van het strandseizoen moet je je ook goed voorbereiden - welk zwembroek is beter voor vrouwen om een ​​maat plus te kiezen?

Het is noodzakelijk om afzonderlijke modellen van een badpak te weigeren: het is beter om continu monofonisch te kiezen of met een grote bloemenprint, verticale of contrasterende strepen. Cirkels, erwten en andere geometrie zijn ongewenst.

Pareo is de beste vriend op het strand voor eigenaren van een niet-standaard figuur. Deze grote sjaal kan alle gebreken verbergen, niet alleen bij vrouwen met overgewicht, maar ook bij dunne vrouwen.

Pareo, net als een badpak, is het beter om te kiezen in een neutraal kleurenpalet, van felle kleuren alleen accenten of details passend zou zijn.

Kies een model met een contrasterende lichtband in het midden om visueel een figuur dunner te maken.

Andere soorten linnen

Naast afslank- en corrigerende ondergoed is er de gebruikelijke. Bijvoorbeeld lichaam.

Dit is ideaal voor ronde vormen. Het lichaam corrigeert het figuur visueel door slipjes en bh te combineren. Deze kwaliteit zal de selectie van de kit vergemakkelijken.

Peignoirs en combinaties zijn ook een goede keuze: ze zien er het beste uit op volledige cijfers.Volgens de stijl kunnen ze lijken op een kort gewaad, maar het zal ook comfortabel zijn om erin te slapen.

materiaal

Mooi kanten ondergoed is in staat om zelfrespect te verhogen en vertrouwen te geven aan elke vrouw.. Geen uitzondering en de grootte van de "plus". Het is alleen belangrijk om het ondergoed in grootte te selecteren en te vertrouwen op uw eigen gevoel van comfort.

De kwaliteit van kant is afhankelijk van de fabrikant en van de materialen die het gebruikt. In de moderne lingerie-industrie worden hoogwaardige synthetische en natuurlijke materialen gebruikt en deze zijn niet afhankelijk van het groottebereik.

Voor corrigerende ondergoed - nylon, lycra, spandex. Deze materialen knijpen perfect in het silhouet en behouden de vorm.

kleur

Bij het kiezen van een kleur is het beter om te vertrouwen op neutrale klassieke versies - zwart, beige, wit, roze, rood.

Kies een kanten reeks blauw, roze, lavendel of lila om een ​​delicate look te creëren.

Maar vergeet de huidige trends niet. Idealiter zou de kledingkast een aantal sets moeten hebben die overeenkomen met de trends van het seizoen.

De sets contrast van zwart kant en de basis zien er bijzonder aantrekkelijk en aantrekkelijk uit.

Lingerie moet in hetzelfde kleurenschema worden verouderd om het silhouet visueel te verdunnen. Het is beter om koude tinten te kiezen en Lurex uit te sluiten. Wat prints betreft, laat het verticale strepen zijn, en herhaal het silhouet. Animalistische prints zien er heel ongewoon en tegelijkertijd harmonieus uit voor dikke vrouwen.

Hoe te kiezen?

Het belangrijkste criterium voor het kiezen van ondergoed is de maat. Je moet het wasgoed niet meer dan je eigen maat kiezen, omdat het alleen volume kan toevoegen, en een onaangename bonus is ongemakkelijk als je het draagt.

Bij het kiezen van corrigerende ondergoed, is het de moeite waard te onthouden waarom je het koopt, en niet te focussen op esthetiek, maar op het gemak en de kwaliteit van de correctie.

Wafelondergoed moet worden geselecteerd als minder dan of minder dan 15 centimeter middelomtrek.

beha

De hoofdregel bij het kiezen van een bh voor zwaarlijvige vrouwen is brede bandjes. Ze kunnen betrouwbare ondersteuning bieden en de borst de juiste vorm geven. Dunne banden kunnen integendeel onnodige asymmetrie toevoegen, zich uitstrekken of erger, ze zullen in de huid gaan graven en pijnlijke gevoelens veroorzaken. Als de beha aan de achterkant omhoog gaat naar de schouderbladen, betekent dit dat de banden ook niet correct zijn gekozen. Ze verdelen het gewicht niet.

Het is beter om cups met een verticale naad te weigeren, omdat dit de buste een vreemde kegelvorm geeft. De beker moet worden genaaid met een T-vormige naad.

slip

In shorts moet comfortabel zijn, en de stof mag niet in de huid graven en plooien vormen. De ideale optie zou een model met een hoge taille zijn. Je kunt naadloos slipje kiezen, ze zullen veel comfortabeler zijn en ze zullen niet wrijven. Maar van de naadloze beha is het beter om op te geven.

Prachtige afbeeldingen

Door de eenvoudige regels te volgen en een gevoel voor verhoudingen te hebben, kunt u mooie en aantrekkelijke afbeeldingen maken voor de grootte van de "plus". Dit zijn er een paar.

Deze BH is misschien ideaal voor vrouwen met obesitas. Brede banden die goede ondersteuning bieden en de rug ontlasten. De stof bedekt de borst volledig en behoudt zijn vorm.

De tweede optie is een compleet correct ondergoed. De lijn van de onderkant van de korte broek is zo gebouwd dat er geen plooien ontstaan. De bh heeft brede bandjes en maakt verbinding met het korset. Ondergoed langs de ribben kunt u de vorm aanpassen en een slank silhouet en taille visueel modelleren.

Een doorschijnende kantcombinatie geeft vertrouwen in elke situatie. Ze verbergt perfect gebreken en heeft een lijfje dat de borst ondersteunt.

Rode kleur is zeer geschikt voor vrouwen met gewelfde en hoge taille slipjes in deze set voorkomen plooien en verbergen de gebreken.

Corsetversie van ondergoed zo goed mogelijk ondersteunen van de borst en aanpassen van het figuur.En de botten die erin worden genaaid zullen de rondingen en vrouwelijke lijnen modelleren. Als u besluit om kousen te dragen aan dit soort ondergoed, kies dan een riem met brede riemen, deze voorkomt uitglijdende kousen.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen