aardewerk

Gerechten "Amet": een beoordeling van het modellengamma

Amet-gerechten: een beoordeling van het modellengamma

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Productie geschiedenis
  2. Productkenmerken
  3. Verschillende soorten
  4. Voor- en nadelen

Praktische gerechten "Amet" is erg populair in Rusland en de buurlanden. Dankzij de hoge specificaties en betaalbare prijzen kunt u de afwas doen in de keuken en de horeca.

Productie geschiedenis

De geschiedenis van het bedrijf "Amet" dateert uit 1898. In 1972 lanceerde het bedrijf een servieswinkel en begon met de productie van verschillende soorten metaalwaren. Het gebruik van moderne productietechnologieën heeft geleid tot de uitbreiding van variëteiten van producten en het bedrijf heeft een hoger niveau van productkwaliteit bereikt (schalen met een drielaagse bodem). Sinds 2006 begon de productie van accessoires voor horecagelegenheden.

Tegenwoordig ontwikkelt de fabriek zich dynamisch en is een gediversifieerde relevante onderneming, een van de leiders van de Oeral op het gebied van verkoop. Onder dit handelsmerk produceert het bedrijf meer dan 700 soorten roestvrijstalen producten.

Bij de vervaardiging van Amet-gerechten worden moderne apparatuur en Japanse technologieën gebruikt, waardoor de functionaliteit en kenmerken van de producten positieve feedback van gebruikers hebben gekregen.

Productkenmerken

Servies en servies "Amet" zijn erg populair onder kopers. Zelfs de meest veeleisende gebruikers en werknemers in de culinaire industrie zullen haar elegante en praktische stijl, kwaliteit en variëteit aan soorten waarderen.

Voor de productie van keukengerei en apparaten gebruikt hoogwaardig roestvrij staal van Japanse fabrikantenovereenstemmend met de kwaliteitsnormen van de staat. Dit materiaal heeft een hoge mate van corrosieweerstand, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Roestvrij staal bevat geen schadelijke onzuiverheden en is volkomen veilig voor de gezondheid.

Vanwege de lage thermische geleidbaarheid van het metaal en het gepolijste oppervlak, "Amet" -schotels worden langzaam afgekoeld en het voedsel dat daarin wordt gekookt, blijft langer heet. Veel items voor het koken (potten, pannen, stoofpannen) zijn uitgerust met een drievoudige bodem, die de hoge warmteverdelingskwaliteit van gerechten verbetert.

Verschillende soorten

Het moderne bedrijf Amet is een van de bekende binnenlandse ondernemingen die meer dan 120 markeringen van gerechten produceren. Deze omvatten het volgende.

  • Klassieke serie - is een set gerechten van verschillende groottes en doeleinden: stoomboten, waterkokers, potten, pollepels, borden, mokken, kommen en andere keukenaccessoires. Alle producten zijn gemaakt van roestvrij staal, met een glad oppervlak, plastic of stanggrepen.
  • "Classic Prima" - Dit is een lijn Amet-kookgerei met een bodem van de warmtedistributie bestaande uit aluminium en een beschermende stalen plaat. Alle producten van deze collectie zijn gemaakt van duurzaam metaal met gepolijste spiegels. Naast de gebruikelijke potten en pannen, omvat de collectie pannen, vleeskuikens, stoofpannen, potten voor het koken van melk en kookmanti.
  • "Slaven" het wordt gepresenteerd door ondoorzichtig materiaal van roestvrij staal, met een drielagige bodem en volumehandgrepen. Pannen hebben een ander volume (van 1 liter) en diameter. Naast standaard metaal bevat de serie ook glasafdekkingen.
  • "Thumbnail" Het is een set gepolijste gepolijste roestvrijstalen gebruiksvoorwerpen voor het bereiden van kleine porties. Het bevat potten van 0,5 tot 0,8 liter en pannen van 0,25 en 0,5 liter.
  • Servies "Land" - Een meer goedkope versie van keukengerei. Het is geschikt voor verschillende soorten keukenwerk, het bereiden van zelfgemaakte gerechten voor de winter en het koken van gerechten in het hele land op elk moment van het jaar. De serie bestaat uit potten en pannen van verschillende groottes, gemaakt van staal met een matte afwerking, bladgrepen, op de deksel zit een plastic knop. Het matte oppervlak van de schaal heeft geen speciale zorg nodig, het is bestand tegen vuil en is eenvoudig te reinigen in de eenvoudigste zeepoplossing. Het zal zijn uiterlijk behouden, zelfs na herhaald gebruik in omstandigheden van gebrek aan water. Het eenvoudige en ergonomische ontwerp van de gerechten bespaart meer vrije ruimte op het fornuis en in de keuken.
  • Serie "Professioneel" vertegenwoordigd door een verscheidenheid aan naadloze stalen tanks voor het bereiden van grote hoeveelheden gerechten: emmers, pannen, potten, kommen, stoofpannen (van 3,5 tot 50 liter) en ook geportioneerde pannen met een diameter van 0,25

Het Amet-bedrijf is de enige Russische fabriek die keukenapparatuur uit roestvrij staal vervaardigt voor professioneel gebruik. De praktische en gebruiksvriendelijke Amet-apparaten werden zeer gewaardeerd door professionals in de voedingsindustrie en cateringbedrijven.

Voor- en nadelen

Jarenlange ervaring in de productie van roestvrijstalen producten heeft het bedrijf Amet alleen van de positieve kant aanbevolen. Dit wordt bevestigd door talrijke beoordelingen van kopers van producten. De belangrijkste zijn gerechtvaardigd door een optimale prijs-kwaliteitverhouding, milieuvriendelijke materialen, functionaliteit, gebruiksgemak en zorg. De unieke coating van gerechten voorkomt dat voedsel verbrandt en houdt de temperatuur gedurende lange tijd hoog.

Ook vermeldenswaard is het originele ontwerp van de gerechten, dat goed past bij elk keukeninterieur.

Tegen de achtergrond van de meeste voordelen zijn er enkele nadelen: het verwarmen van metalen knoppen, verlies van decoratieve eigenschappen van het gebruik in de oven, producten met een lage sterkte.

Bij de keuze van keukenapparatuur is het de moeite waard om dat te overwegen gerechten "Amet" verwijst naar een economische klasse en voldoet niet volledig aan alle vereisten van GOST. In dit segment is dit echter de beste optie in vergelijking met alternatieve producten van Chinese fabrikanten, en het bedrijf kan de kwaliteit en veiligheid van zijn producten garanderen.

Een gedetailleerde video review van de gerechten "Amet" kunt u hieronder zien.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen