aardewerk

Berlinger Haus-gerechten: kenmerken, voor- en nadelen

Berlinger Haus-gerechten: kenmerken, voor- en nadelen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. beschrijving
  2. Overzicht van populaire sets
  3. Hoe te zorgen?
  4. beoordelingen

Elke huisvrouw wil haar keuken uitrusten met gerechten van de hoogste kwaliteit die haar nog vele jaren van dienst zullen zijn. Een uitstekende optie is de Berlinger Haus-apparaten, met hoogwaardige prestaties, een prettige prijs en naleving van internationale normen. Het is de moeite waard om stil te staan ​​bij de kenmerken van de producten van het merk, de meest populaire collecties, hoe je goed voor producten kunt zorgen.

beschrijving

Berlinger Haus is in 2007 in Hongarije opgericht. Gedurende zo'n korte periode van bestaan ​​werden de producten van delirium over de hele wereld bekend. Het merk verkoopt goederen in 140 landen over de hele wereld, wat veel zegt. Keukengerei Berlinger Haus is populair bij huisvrouwen en professionele koks die in cafés en restaurants werken. Het bedrijf bewaakt zorgvuldig elke fase van de productie van gerechten en controleert voortdurend op duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Ware Berlinger Haus voldoet aan de internationale normen voor kwaliteit en veiligheid.

Het merk geeft om de gezondheid van zijn klanten, alle modellen zijn gemaakt van milieuvriendelijke grondstoffen. Bij verwarming geven de apparaten geen schadelijke stoffen af, de coating reageert niet met de producten, wat niet alleen smakelijke, maar ook gezonde gerechten garandeert.

Opgemerkt dient te worden en de duurzaamheid van producten die, indien correct uitgevoerd, vele jaren zal duren. Potten en pannen hebben een marmeren of keramische binnenzijde, gekenmerkt door hoge antikleefeigenschappen.

Je kunt gerechten bereiden zonder een druppel olie, de producten kleven nog steeds niet aan de muren en branden niet.

Er zijn zelfs modellen met een 9-laags coating, die maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid van producten garandeert en vervorming voorkomt. Voor antikleefeigenschappen is marmer niet slechter dan teflon en keramiek. Sommigen zijn van mening dat marmeren coating is veel beter dan andere. Het is beter bestand tegen krassen en mechanische schade.

Gebruiksvoorwerpen uitgerust ergonomische handgrepen met een hoge hittebestendigheid, wat de mogelijkheid van verbranding tijdens het koken zal voorkomen. Deksels van hittebestendig glas hebben een speciaal gat voor stoom, zodat de vloeistof niet zal koken en uitstromen. Producten hebben een ferromagnetische bodem, die het mogelijk maakt om op alle soorten kookoppervlakken te koken, inclusief inductie. Het is toegestaan ​​om producten van Berlinger Haus in de vaatwasser te wassen.

Er zijn een aantal nadelen. De eerste stap is om de metalen messen te laten staan ​​om te koken en een keuze te maken ten gunste van hout of kunststof. Metaal kan de antikleefcoating beschadigen en krassen. Als je op zeer hoge temperaturen kookt, kan de buitenlaag zwart worden of bedekt worden met gele vlekken die bijna niet te schrobben zijn.

Overzicht van populaire sets

Het bedrijf biedt verschillende collecties pannen en potten.

Boslijn

Dit is een luxe set gerechten. van hoogwaardig roestvrij staal met marmeren antiaanbaklaag. Het omvat 10 items: potten van 20, 24 en 28 cm, bakplaat van 20 cm, stoofpan van 24 cm, 3 potten voor deksels en 2 kookplaten, waardoor u gerechten direct in de apparaten kunt serveren. De handgrepen zijn gemaakt van roestvrij staal en gecoat met hittebestendig bakeliet, ze verhitten niet tijdens het koken. Covers zijn gemaakt van hittebestendig glas.

Met inductiebodem kunt u de modellijn op alle soorten kookoppervlakken gebruiken.

Bourgondië Metallic

Dit is een reeks schotels mooie, rijke rode kleur, dat past perfect in elke keuken. Producten gemaakt van gegoten aluminium, het binnenste gedeelte heeft een marmeren antiaanbaklaag.

Ergonomische handgrepen van hittebestendig bakeliet verwarmen niet tijdens het koken. De deksels zijn gemaakt van gehard glas en zijn uitgerust met een gat voor stoom om te ontsnappen, waardoor de vloeistof niet zal koken en uitstromen. De set bevat 10 items: potten 20, 24 en 28 cm, pannen 20 en 24 cm, 3 deksels en 2 staat voor warme gerechten, voor het rechtstreeks op tafel serveren van gerechten uit de kachel.

olijf

Deze mooie set olijfschaduw zal elke gastvrouw aanspreken. De collectie bevat 11 items.: pannen 20 en 24 cm, stoofpot 28 cm, pannen 24 en 28 cm, drie deksels, twee schoepen en een kachel. Producten worden gemaakt gegoten aluminium, marmeren binnencoating met antikleefeigenschappen. Soft-touch-handgrepen zijn ergonomisch gevormd. Covers zijn gemaakt van hittebestendig glas.

Meerlaagse bodem zorgt voor een langere levensduur van apparaten.

Metalen lijn

Dit is een reeks apparaten met metaalglans, die is gemaakt van duurzaam aluminium. De gerechten zijn bedekt met meerdere lagen marmer spuiten, waardoor het mogelijk is om gerechten te bakken zonder een druppel olie. Dikke bodem biedt snelle en uniforme verwarming, voedsel blijft niet aan de muren kleven. Gemaakt op innovatieve technologiepotten en -pannen Metallic Line stelt u in staat om gezonde en smakelijke gerechten te bereiden.

Ergonomische handgrepen van hittebestendig bakeliet vereenvoudigen het werken met de apparaten. Ze worden niet warm. De potten en deksels zijn uitgerust met hittebestendige glazen deksels met een gat voor stoom.

De lijn bestaat uit verschillende sets, waaronder 10, 12 en 19 producten. U kunt het vereiste aantal items specifiek voor u selecteren. De grootste set bestaat uit: pannen 20, 24 en 28 cm, emmer van 16 cm, rooster van 24 cm, een vergiet, vijf deksels met thermostaten, een spaghetterooster, een opbergdoos met een deksel en drie kookplaten. De overige sets bevatten vergelijkbare modellen in kleinere hoeveelheden.

Hoe te zorgen?

Om potten en pannen langer te kunnen serveren, wordt aanbevolen om een ​​aantal regels te volgen voor verzorging en gebruik. Voor het eerste gebruik verwijder alle stickers en stickers, spoel het product vervolgens grondig af, spoel het af en droog het met een zachte handdoek. Droog de coating met een kleine hoeveelheid olie en veeg af met een servet, waardoor het product beter de antikleefeigenschappen behoudt.

Het wassen van apparatuur van Berlinger Haus met marmeren en keramische coatings is alleen toegestaan zachte sponzen en middelen voor het wassen zonder schurende stoffen in de samenstelling. Droog het oppervlak van de schaal na elke reiniging.

Probeer tijdens het koken plastic of houten voorwerpen te gebruiken, want metaal kan de binnenlaag beschadigen, ondanks de sterkte.

beoordelingen

In het netwerk vindt u veel positieve feedback van klanten over producten van het merk Berlinger Haus. Gebruikers zijn tevreden met de aankoop van goederen van een dergelijke hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Het stijlvolle uiterlijk van de goederen staat in elke review, ze passen perfect in elk keukeninterieur.

Koken in dergelijke gerechten is een plezier, de buitenste laag van de apparaten brandt niet en de binnenste laag met een antiaanbaklaag maakt het mogelijk om voedsel te koken met een kleine hoeveelheid olie. Tegelijkertijd blijven vlees, vis en andere producten niet goed plakken en keren ze gemakkelijk om, en de smaak van gerechten bereid in Berlinger Haus-producten is niet te geloven. In de beoordelingen geven en handige vorm van de handgrepen op het lichaam en op het deksel.

Ze zitten strak in de hand en verhitten niet, wat belangrijk is. Speciale aandacht wordt besteed aan de mogelijkheid om kookgerei op inductiekookplaten te gebruiken.

Helaas werden nadelen gevonden. Bijvoorbeeld, voor sommige gebruikers, na verschillende wasbeurten in de vaatwasser, hield de inductiekookplaat op met het herkennen van de pan. Een paar reviews zeiden dat het buitenoppervlak van de vaat brandt en zwart kleurt, en dat de binnenste antiaanbaklaag na langdurig gebruik van kleur verandert.

Bekijk de gerechten van Berlinger Haus in de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen