aardewerk

Bernadotte-gerechten: karakteristieken, voor- en nadelen

Bernadotte-gerechten: karakteristieken, voor- en nadelen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. kenmerken
 2. verzamelingen
 3. Complete set van services
 4. Hoe te kiezen?

Ondanks de veranderende mode blijft prachtig porselein relevant. Het wordt gebruikt voor het serveren van elite-restaurants en hotels, gekocht voor estheten voor thuisgebruik. De standaard van kwaliteit en luxe is altijd beschouwd als Tsjechisch porselein. Tegenwoordig wordt het vertegenwoordigd door verschillende merken, waaronder Bernadotte een waardige plaats inneemt.

Elegante vormen, spectaculaire ontwerpen, hoge sterkte van producten en een verscheidenheid van bereik trekken vele kenners van mooi aan. Laten we nader kennismaken met de producten van het merk.

kenmerken

Bernadotte-gerechten worden vervaardigd door Thun. De fabriek is gevestigd in Tsjechië. Hij begon zijn activiteit in 1888. Tegenwoordig combineren de producten van het merk op harmonieuze wijze de beste tradities uit het verleden en de moderne esthetiek. Deze verfijnde items sieren de tafels van vele gerenommeerde Europese instellingen.

Dankzij officiële vertegenwoordigers en online winkels zijn uitstekende Tsjechische gerechten ook beschikbaar voor Russische kopers.

Het assortiment van het bedrijf omvat thee- en koffieserviezen, borden, thee-, koffie- en bouillonparen. Daarnaast biedt het bedrijf meer dan 120 individuele functies. Dit zijn trays, kommen, kommen, kannen, glijbanen, suikerkommen, bordenhouders, limonnitsa, oilers en andere handige serveerartikelen.

De kwaliteit van de producten ligt er bovenop. Milieuvriendelijk materiaal is bestand tegen fysieke schade. Ondanks de gratie, zijn de producten vrij dicht, homogeen, ze vormen praktisch geen scheuren en schilfers. De duurzaamheid van de schoonheid van porselein wordt verzekerd door het gebruik van unieke verwerkingstechnologieën.

De wereldberoemdheid van het bedrijf bracht echter niet alleen goede kwaliteitsindicatoren, maar ook een uitstekend ontwerp.

Onberispelijke tekeningen kunnen urenlang worden bekeken, elk detail inziend. De elegantie van de vormen laat de gerechten een waardige plaats innemen tijdens elk gala-evenement.

Voor de vervaardiging van gebruikte gerechten twee basistinten van klei: wit en ivoor. Porselein is versierd met patronen en tekeningen in een breed kleurenpalet. Deze zachte tonen en heldere kleuren, en een stijlvolle combinatie van wit met goud, platina. Iedereen kan vinden onder de modellen gepresenteerd optie naar uw smaak.

verzamelingen

Er zijn verschillende hoofdgroepen van gerechten Bernadotte.

 • Serie "Jacht". Objecten met afbeeldingen van wilde dieren en vogels op een achtergrond van groene landschappen passen perfect in de klassieke en moderne setting.
 • Serie "Ganzen". Charmante ganzen in blauwe zakdoeken laten niemand onverschillig. Deze service is geschikt in de eetkamer, ingericht in landelijke stijl of in de Provence.
 • Gerechten met bloemmotieven. De collecties "Wild Flower", "Cornflower Pattern", "Wild Rose", "Lilies of the Valley", "Gray Rose" en anderen veroveren hun tederheid.
 • Objecten met het beeld van fruit. Tekeningen met kersen, druiven, pruimen, peren en ander sappig fruit zullen op elk moment van het jaar een zomerse sfeer creëren. Dit zijn de Plum and Fruits-series.
 • Klassiek schilderij. Producten met een laconieke inrichting zijn geschikt voor mensen die van strakke klassiekers houden. Vooral de collecties Platinum Pattern en White Pattern with Golden Layer zijn populair.
 • Monochrome producten. Objecten zonder gekleurde decor onderscheiden zich alleen door hun elegante vorm. Ze vormen een perfecte aanvulling op de kleur van het serveren van items, het is aangewezen om naar het bonte tafelkleed te kijken.
"The Hunt"
"Ganzen"
"Wildflower"
"Plum"

Complete set van services

Porseleinen theeservies kan van gewone theedrinken een echte ceremonie maken.Er wordt aangenomen dat thee in porselein een speciale kleur, aroma en smaak krijgt. Het bedrijf biedt theeserviezen voor 6 en 12 personen. Het pakket van de eerste versie bevat een waterkoker, een suikerpot, een melkkan, 6 kopjes en 6 schotels. De tweede optie wordt aangevuld met een oliebus en een taartplaat. Ook in deze dienst vindt u kopjes, schoteltjes en dessertbordjes (elk 12 stuks).

Een porseleinen servies is handig voor diegenen die graag vakantie vieren in een wijde kring van familieleden en vrienden. Gasten zullen de verfijnde tafelomgeving zeker waarderen. Hoewel het voor het diner magisch is, is het niet nodig om gasten uit te nodigen. U kunt een "hoogtepunt" maken met behulp van heerlijke gerechten en luxe gerechten en rustige familieavonden.

De serviezen van het merk worden ook in twee versies verkocht (voor 6 en 12 personen).

De eerste set bevat een terrine, 2 grote schotels, 2 kommen, een sausgerecht met een standaard, een apparaat voor specerijen, evenals een dessert en diepe borden van elk 6 stuks. De tweede optie wordt aangevuld door een derde groot gerecht, een derde slakom, botervlootje en mosterd. Wat betreft de borden, er zijn 4 soorten voor elke persoon. De set bevat dessert 17 centimeter, 19 centimeter, ondiepe en diepe schotels (elk 12).

Koffieset kan het leven van een echte koffieliefhebber versieren. Prachtig porselein helpt alle smaak van de drank te openen en levert een groot esthetisch genot op. De set Bernadotte heeft een hoge koffiepot, een melkkan, een suikerpot, evenals kopjes en schoteltjes - alles wat je nodig hebt om echt van de aromatische koffie te genieten.

We kunnen ook een set kopen die uit verschillende thee- of koffieparen bestaat. Als je al een suikerpot, een melkkan en een theepot hebt, kun je ze aanvullen met kopjes en schoteltjes, door ze te selecteren op reeds bestaande items in stijl en kleur. Als u alleen woont en uzelf wilt plezieren, kunt u een theeservies kopen bestaande uit een kop, schotel, mof en lepel, gemaakt in één ontwerp.

Sets borden, drinkbakken, saladekommen zijn uitstekende opties voor diegenen die de tafel mooi willen decoreren, maar niet de hele set willen kopen.

U kunt een artikel ook afzonderlijk kopen. Het kan bijvoorbeeld een mooie snoepkom, een fruitschaal of een boekenkast (dia) zijn. Zelfs een spectaculair element kan een tafel transformeren en de bediening compleet maken.

Hoe te kiezen?

In een verscheidenheid aan opties is het gemakkelijk om in de war te raken, vooral als je gerechten koopt die niet voor jezelf zijn, maar als een geschenk. In dit geval is het de moeite waard om een ​​paar punten te overwegen.

 • Een win-win voor een cadeau aan een collega, baas of een getrouwd stel - wit monofonisch porselein. De bescheiden inrichting van goud of platina ziet er ook elegant en altijd passend uit. De Golden Sun-serie is bijvoorbeeld een uitstekende keuze.
 • Een vriend kan worden gepresenteerd producten met delicate bloemenpatronenBijvoorbeeld: "Wilde roos", "Grijze roos", "Korenblauw-blauwe patroon", "Lelietje-van-dalen".
 • Moeder of een ander familielid kan het leuk vindenMeer verzadigde afdruk bijvoorbeeld: "Groene bloem", "Roze bloem", "Wilde bloem".
 • Als een vrouw wil gzhel, Ze kan tevreden zijn met een set uit de Blue Roses- of Blue Flower-serie. Het onopvallende patroon lijkt erg op de producten die zijn gemaakt in de techniek van het bekende nationale vaartuig.
 • Serie "Jacht" meestal als mannen. Dieren, vogels en landschapsachtergrond zijn zeer realistisch.
"Gouden Zon"
"Lelies van de vallei"
"Blauwe rozen"

In de volgende video kun je het proces bekijken van het maken van Tsjechische gerechten.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen