aardewerk

Bohemia-gerechten: voors en tegens, variëteiten en keuzes

Bohemia-gerechten: voors en tegens, variëteiten en keuzes

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. kenmerken
 2. Specifieke variëteiten
 3. Belangrijkste voordelen en selectieregels

De Tsjechische provincie Bohemen staat lange tijd bekend om zijn eersteklas gerechten. Waardeer haar producten in ons land. Het is nuttig om goed te bestuderen wat ze zijn en wat de belangrijkste kenmerken van gerechten zijn.

kenmerken

Cookware Bohemia is gemaakt van kristal of gewoon glas. Alle producten van dit merk onderscheiden zich door uitstekende kwaliteit en zijn tegelijkertijd uiterlijk mooi. Boheemse gerechten worden als praktisch beschouwd en zien er stijlvol uit in elke kamer.

Waar het ook wordt neergezet, het uiterlijk zal luxueus zijn. Echt materiaal is strikt gemaakt in de westelijke regio van Tsjechië.

Omdat in Bohemen lood noodzakelijkerwijs aan de glasmassa wordt toegevoegd, wordt het in werkelijkheid kristal. Daarom vergeleken met conventionele glasproducten Bohemian:

 • schoner;
 • sterk;
 • laat meer licht binnen.

Specifieke variëteiten

Een goede keuze is de theeset Frederica / Madonna Mother of Pearl voor 6 personen. De samenstelling van deze kit bevat 17 verschillende dingen.

Ze zijn allemaal gemaakt van porselein. Het Bernadotte-theeservies kan als een goed alternatief worden beschouwd.

Maar zelfs beter zou zo'n echte verkoop hit zijn als de Constance / Ganzen set.

Het assortiment van Bohemia vestigt ook de aandacht op zichzelf:

 • een set wijnglazen "Lara" (elk 0,45 liter);
 • een set andere glazen wijn Kate 0,25 liter (gele, groene, rode, paarse bloemen);
 • Rococo-koffieset en enkele andere suggesties.
"Lara"
Kate
Rococo

Belangrijkste voordelen en selectieregels

Bohemia kookgerei verschilt van andere opties met een lang melodisch geluid, bijna hetzelfde als met metalen producten. Geluiden worden als volgt:

 • raak de rand aan met licht gedempte vingers;
 • raak de glasstaaf (voorzichtig!) op de muur;
 • twee schepen raken elkaar.

Alle drie de opties geven even nauwkeurige resultaten.

De tweede methode wordt als de meest betrouwbare beschouwd bij het kopen.

Bij het kopen van kookgerei van Bohemia, evenals bij koffieparen, moet speciale aandacht worden besteed aan:

 • bij de geringste externe insluitsels (ze zijn volledig onaanvaardbaar);
 • bubbels;
 • afgebroken en gebarsten glas;
 • modderige gebieden;
 • eventuele andere vervormingen.

De aanwezigheid van zelfs kleine defecten betekent dat de schalen niet voldoen aan de kwaliteitseisen. Het is vervaardigd met behulp van uitzonderlijk scrupuleuze technologie en kan daarom niet goedkoop zijn. maar relatief hoge kosten zijn het enige ernstige nadeel van dergelijke producten. Anders is ze heel goed en in staat zelfs de meest veeleisende mensen tevreden te stellen. Bovendien is de levensduur van dergelijke producten indrukwekkend.

Door de Bohemia-gerechten op tafel te zetten, weet u zeker dat iedereen deze luxe onmiddellijk zal waarderen.Op een plechtige dag zal ze een extra positieve stemming creëren. In de gebruikelijke - zal helpen om af te stemmen op een meer rigoureuze zakelijke manier. Hoogwaardig kristal valt op, zelfs tegen de achtergrond van geavanceerde materialen. Alle producten van het merk Bohemen zijn terecht vermeld in de luxe categorie.

Belangrijk: u moet de gekochte producten strikt controleren op nep.

We raden u ten zeerste aan om goederen aan te vragen. in bedrijfsuitjes. Alleen daar is het mogelijk om gegarandeerde producten te kopen die precies met de hand zijn gemaakt en precies in de fabriek in Svetla nad Sazavou. Het bedrijf is actief sinds 1967, maar glasblazers werkten op dezelfde plaatsen in de 16e eeuw. Daarom kunnen we vol vertrouwen zeggen dat Bohemia-producten de eeuwenoude ervaring van duizenden ambachtslieden hebben geabsorbeerd.

Herziening van de gerechten, zie hieronder.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen