aardewerk

Serviesmerken: ranglijst van de beste fabrikanten

Serviesmerken: ranglijst van de beste fabrikanten

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. classes
 2. Hoe te kiezen?

Tegenwoordig heeft bijna elke huisvrouw een scherpe, maar zeer belangrijke vraag: "Hoe kies je geschikte en hoogwaardige gerechten?". Het is niet zo eenvoudig om dit te doen, vooral gezien het feit dat veel merken schaamteloos liegen.

Het gaat over de beste bedrijven die zich bezighouden met de productie van hoogwaardige keukenproducten en die in het artikel zullen worden besproken.

classes

Vlak voordat de lijst met de beste merken en fabrikanten werd gepresenteerd, moet worden onderverdeeld in verschillende klassen, namelijk:

 • premium;
 • gemiddelde;
 • Economy.

In elk van deze klassen vindt u echt hoogwaardige en duurzame gerechten, maar de gebruiksvoorwerpen waarvan het te verkrijgen segment een puur individuele oplossing is.

premie

Kookgerei van dit type wordt beschouwd als de duurste en meest luxueuze van alle andere klassen. Dit wordt niet alleen verklaard door het materiaal waaruit het is vervaardigd, maar ook door de productiemethode.

Elite-servies heeft een aantal belangrijke kenmerken.

 1. De randen van dit keukengereedschap zijn in de regel gemaakt van roestvrij staal.
 2. Het meest duurzame en duurzame product wordt beschouwd als gemaakt van gietijzer. Naast hoge sterkte is deze optie ook erg eenvoudig.
 3. Premium kookgerei heeft de dikste en sterkste bodem.
 4. Het is bekend dat gerechten uit de elite-categorie je in staat stellen om een ​​verscheidenheid aan gerechten te bereiden zonder olie toe te voegen. Door de dikke muren en de dichte bodem blijft het voedsel niet kleven en tijdens de verwerking behoudt het alle noodzakelijke vitamines en mineralen, wat een onbetwistbaar voordeel is. Het is ook vermeldenswaard dat elk voedsel dat in boter wordt gekookt, als schadelijker en met een hoog caloriegehalte wordt beschouwd.
 5. Naast het feit dat dergelijke gerechten u in staat stellen om het meest correcte en gezonde voedsel te bereiden, biedt het u ook de mogelijkheid om het snel en gemakkelijk te doen. Koken op dergelijke gebruiksvoorwerpen wordt vele malen sneller uitgevoerd en het is niet nodig om voor voedsel te zorgen.
 6. In tegenstelling tot de middenklasse en economy class, wordt premium kookgerei onderworpen aan een grondige kwaliteitscontrole, dus defecte gerechten zijn over het algemeen niet beschikbaar voor verkoop.
 7. De materialen die worden gebruikt bij het maken van deze producten worden als zeer duur beschouwd. Deze omvatten: zilver, kristal, porselein, gietijzer en enkele anderen.
 8. Niet verstoken van kwaliteit en dure materialen en accessoires voor gerechten. De kwaliteit en het uiterlijk van kleine details geven de instrumenten een meer verfijnde uitstraling.
 9. Je kunt het ontwerp, ontwikkeld door professionals die specifiek zijn voor de elite-klasseproducten, niet negeren. Dit feit hangt samen met het feit dat deze gerechten altijd in sets worden verkocht, zodat de apparaten hun uniforme stijl niet verliezen.

Het zijn eersteklas gerechten die worden gebruikt voor de bereiding van elitaire gerechten in luxueuze restaurants. De keuze voor dergelijke keukenapparatuur is niet alleen gebaseerd op de kwaliteit van de producten, maar ook op de geschiedenis van alle merken.

Nadat u meer over de vorm van dit gerecht heeft geleerd, kunt u direct naar de beoordeling van de beste merken gaan.

 • Skeppshult. Deze fabrikant staat bekend om zijn unieke producten van gietijzer - duurzame en roestvrij legering.
 • Staub. Hij houdt zich bezig met de vervaardiging van gietijzeren apparaten, maar zijn prijzen zijn iets lager dan die van Skeppshult.
 • Moneta. Het merk Moneta is de meest geschikte optie voor hostesses die producten met een antiaanbaklaag willen kopen. Naast Moneta zijn ook fabrikanten zoals de GreenPan en Fissler redelijk goed.
Moneta
GreenPan
Fissler
 • Emile Henry. Dit bedrijf houdt zich bezig met het creëren van ongelooflijke gerechten uit keramiek.
 • Bohemen. Het merk staat bekend om het beste glazen en kristallen servies.
 • Japonica. Dit Japanse merk wordt beschouwd als de beste van alle andere fabrikanten van porseleinen artikelen.

gemiddelde

Deze klasse verschilt van de vorige lagere prijs en gebruikte materialen. Echter, de kenmerken van dergelijke gerechten niet minder dan de elite.

Apparaten van het gemiddelde prijssegment hebben hun eigen kenmerken.

 1. Gebruik bij de vervaardiging van dergelijke gerechten meestal roestvrij staal en sommige andere vrij duurzame metalen.
 2. De dikte van de bodem van dergelijke producten is iets minder dan die van premium kookgerei - ongeveer 3 millimeter, de wanddikte is twee keer minder - ongeveer 0,5 millimeter.
 3. Alle fittingen zijn bevestigd door lassen en trekken geen speciale aandacht van het ontwerp.
 4. Een set middenklasse bestaat meestal uit 3-4 items.
 5. Het uiterlijk van de volledige productkenmerken en kunstzinnig ontwerp heeft dit niet.
 6. Non-stick coating is meestal aanwezig. Hetzelfde geldt voor de speciale gaten op het deksel voor het vrijkomen van stoom.
 7. De prijs van dergelijke gerechten varieert van 5 tot 12 duizend roebel.

Opgemerkt moet worden dat bij het kiezen van keukenapparatuur van deze klasse, het best is om porselein of glaswerk te kopen, omdat deze materialen de meest duurzame onder anderen zijn.

Het is onwenselijk om de keramische versie te nemenInderdaad, ondanks zijn solide uiterlijk, is het niet bijzonder sterk en is het buitengewoon moeilijk om er voor te zorgen.

Als het kookgerei van de middelste klasse de meest geschikte optie voor u is en u wilt dat het zo lang mogelijk serveert, beter om beproefde fabrikanten te kiezen.

 • Metrot. Van dit bedrijf kunt u uitstekende geëmailleerde keukenproducten kopen.
 • Pyrex. Deze fabrikant garandeert de kwaliteit van vervaardigd glaswerk.
 • Scovo. Dit merk staat bekend om hoogwaardige potten, pannen en andere metalen producten.
 • Tefal. Mooi sensationeel en populair bedrijf dat apparaten met antiaanbaklaag produceert.
 • Tramontina, MiEssa. Deze bedrijven staan ​​bekend om hun geweldige roestvrijstalen keukenapparatuur (evenals messen).
Tramontina
MiEssa

Wat betreft producten van kristal en porselein, het is nogal moeilijk om ze toe te schrijven aan de middenklasse. In de regel zijn alleen elite merken betrokken bij hun productie.

economie

De tijd is gekomen om uitgebreid te praten over zo'n zeer goedkope en minst kwalitatieve optie, zoals gerechten uit de economy class. Ondanks het feit dat dergelijke producten als verouderd en ver van de hoogste kwaliteit worden beschouwd, worden ze nog steeds gekocht en actief gebruikt.

De gerechten van deze klasse hebben hun eigen kenmerken.

 1. Vanwege de extreem lage kwaliteit en duurzaamheid van gerechten, is de prijs hiervoor nogal laag (niet meer dan zesduizend roebel).
 2. De antikleefcoating is praktisch afwezig, daarom blijkt het voedsel dat met dergelijke apparaten is gekookt te zijn verbrand en van slechte kwaliteit.
 3. Dunne wanden en bodem, die ook de kwaliteit van voedsel vermindert.
 4. Absoluut alle fabrikanten van goedkoop servies ontwerpen nooit en speciale aandacht voor het uiterlijk van de apparaten betalen niet.
 5. Slechte fittingen en andere details van gerechten die veel ongemak in het kookproces kunnen veroorzaken.
 6. Voor regelmatig gebruik zullen dergelijke gerechten precies goed zijn.

Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland en de landen van het Midden-Oosten zijn actief in de productie van dergelijke producten. De meest populaire Russische bedrijven van rechts zijn echter:

 • "Aelita";
 • "Gourmet";
 • "Amet";
 • "Kaste."
"Aelita"
"Gourmet"
"Amet"
"Kaste"

Hoe te kiezen?

U kunt kiezen voor echt hoogwaardige en duurzame producten, zelfs bij de economy class-opties. Het is belangrijk om de aanbevelingen en regels na te leven.

 1. Alle gerechten van hoge kwaliteit moeten vrij dikke muren en een bodem hebben (minstens 2 millimeter). Dergelijke apparaten gaan veel langer mee en hun kwaliteit is merkbaar hoger.
 2. Niet slecht, als de vaat extra accessoires heeft om de veiligheid te garanderen.
 3. Producten met slechte fittingen worden aanbevolen om te worden vermeden, omdat dergelijke schijnbaar onbeduidende kleinigheden, zoals een plastic handvat, in staat zijn om veel problemen te leveren.
 4. Hetzelfde geldt voor geverfde producten, omdat de verf - niet de meest ongevaarlijke coating.
 5. Bij het kiezen van het is het belangrijk om de methode van vervaardiging te overwegen. Dus, de apparaten die door gieten zijn gemaakt, verdelen de warmte gelijkmatiger.
 6. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan het uiterlijk van producten - het totale ontwerp, de afwezigheid van chips en de symmetrie van de randen.

Elke huisvrouw moet vroeg of laat een nieuw keukenmateriaal van echt hoge kwaliteit kopen. Kies een specifieke fabrikant van alles - is niet eenvoudig.

Als u echter vertrouwd bent gemaakt met alle kenmerken van elke klas en de algemene voorkeursregels hebt onthouden, kunt u echt hoogwaardige en duurzame gerechten kopen.

Herziening van het handelsmerk "Coin" serie "Hercules" staat voor u klaar.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen