aardewerk

Luxe servies: soorten en recensies van merken

Luxe servies: soorten en recensies van merken

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. kenmerken
 2. types
 3. Materialen en verschillende vormen
 4. Merkenoverzicht
 5. Selectiecriteria

Keukengerei is in elk huis. En vaak is het voor haar gasten, en zelfs het huishouden beoordeelt zelf hun positie en comfort. Maar zelfs de eenvoudigste persoon kan zich een lid van de koninklijke samenleving voelen als er elitaire gerechten in zijn keuken verschijnen. In wat het is, waar het wordt verkocht en hoe het juist te kiezen, zullen we het vandaag begrijpen.

kenmerken

Kookgerei heeft, net als andere huishoudelijke artikelen van een persoon, verschillende hoofdcategorieën, waaronder een luxe keukengerei. Het is gemakkelijk om te herkennen tussen het rijke assortiment van de aanwezigheid van verschillende belangrijke functies.

 • Premium kookgerei is alleen gemaakt van elite en dure materialen.. In dit geval worden ze precies gebruikt als het hoofdmateriaal van de productie. Dit kunnen goud, platina, porselein of elitehout zijn.
 • Elk item heeft een unieke decoratie. - het kan worden geverfd, gesneden of zelfs ingelegd met edelstenen of andere metalen. Luxe keukengerei ziet er meteen duur uit.
 • Subtiliteiten van vervaardiging. Wereldhuisproducenten van dergelijke goederen produceren jaarlijks een beperkt aantal producten van elke denominatie. En in de eerste plaats is dit te wijten aan het feit dat veel bewerkingen om dergelijke gerechten te creëren in feite uitsluitend met de hand worden uitgevoerd.
 • Luxe luxe servies verkocht sets. Hun grootte kan verschillen, bijvoorbeeld een volledige set van servies of gewoon een kopje koffie en een schotel. Stuk voor stuk kunnen dergelijke unieke items alleen in uitzonderlijke gevallen worden gekocht.
 • Beschikbaarheid is verplicht certificaten van kwaliteit en conformiteit. Tegelijkertijd moeten de documenten niet alleen namens de fabrikant worden uitgegeven, maar ook door regelgevende instanties van hoger niveau, die hun rijke oorsprong inderdaad kunnen bevestigen.
 • Hoge kosten - en dit is een van de belangrijkste kenmerken. Het is gemaakt van dure materialen van de fabricage zelf, en vanwege de geavanceerde technologie van het maken van gerechten en, natuurlijk, vanwege zijn klasse. Dit luxe servies kan niet in elke winkel en tegen een lage prijs worden verkocht.

Dit type keukengerei heeft een andere functie. Elite-gerechten - dit betekent niet saaie, tijdloze klassiekers. Integendeel, veel van zijn fabrikanten bieden klanten ongewone kleuren en vormen aan.

Vaak is het product van individuele merken te herkennen aan dergelijke niet-klassieke kenmerken.

types

De premiumklasse Cookware heeft zijn eigen variëteiten, net als al zijn andere klassen. Om dergelijke dure gebruiksvoorwerpen correct en in de toekomst met plezier te kunnen gebruiken, moet u vertrouwd raken met deze classificatie.

  kookgerei

  Zogenaamde gebruiksvoorwerpen, die direct voor het koken worden gebruikt. In zeldzame gevallen, de afgewerkte gerechten erin en geserveerd op de tafel. Elite-gerechten in deze categorie kunnen de volgende zijn:

  • trays voor ovens;
  • pannen;
  • vuurpotten;
  • portie potten of blikken;
  • verschillende mortieren;
  • hamers voor vlees;
  • pollepels;
  • snijplanken.

  Al deze keukengerei hebben niet alleen een onberispelijk uiterlijk, maar ook een hoge sterkte, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het belangrijkste is om alle aanbevelingen van de fabrikant voor hun werking te volgen, en ze in geen geval niet te schenden.

  Servies

  Deze categorie omvat gebruiksvoorwerpen die bedoeld zijn om voedsel direct op tafel te serveren en om het te gebruiken. En hier is het premium assortiment aan gerechten veel breder.

  • De platen. Ze kunnen soep, salade, vis of vleesgerechten zijn, klein en diep, voor pastei of sandwiches.
  • Kopjes en schoteltjes. Meestal vormen ze het hoofdbestanddeel van speciale koffie- of theesets en -sets.
  • bestek. Dit zijn een verscheidenheid aan messen, vorken en lepels. Ze kunnen dessert, salade zijn, voor de eerste en tweede gangen van verschillende typen.
  • Theepotten, suikerkommen, sauskommen. Dit zijn kleine stukjes keukengerei die noodzakelijkerwijs in de kit worden verkocht. Bijvoorbeeld een theepot met mokken en een suikerpot, en containers voor saus, samen met borden voor de tweede gangen.

  Elite-gerechten kunnen worden gekocht van alle soorten, vormen en maten. En daarin is het mogelijk om niet alleen eten op tafel te serveren, maar ook om te koken. Ervaren huisvrouwen zeggen dat de aanwezigheid van dergelijke elitaire gebruiksvoorwerpen in de keuken en stimuleert inspiratie, en verhoogt de eetlust.

  Materialen en verschillende vormen

  De hoge kosten van luxe servies worden verklaard door het materiaal van de vervaardiging. Aangezien het nooit goedkope legeringen, gewoon roestvrij staal of aluminium gebruikt. Meestal bieden fabrikanten kopers gereedschappen gemaakt van de volgende composities.

  • Porselein. Het is geen geheim dat het de handgemaakte porseleinen theesets zijn die worden beschouwd als de meest elite, duur en chic. Dus, hedendaagse vakmensen maken servies van dit materiaal.
  • Mahonie. Het wordt meestal gecombineerd met porselein of goud. Gebruikt voor de vervaardiging van pennen en bestek, evenals pennen in potten of pannen. Vooral waardevol zijn keukenmortels die met de hand zijn gemaakt van dit materiaal.
  • Goud en platina. Het wordt het meest gebruikt door beroemde fabrikanten om hun producten te maken. Gebruiksvoorwerpen en eten en keuken, gemaakt van deze edele metalen, wordt beschouwd als de meest elite en tegelijkertijd zwaar.
  • Kristal en zilver. Deze twee materialen staan ​​echt op de laatste plaats samen. Aan de ene kant zijn ze niet goedkoop en echt elitair, maar aan de andere kant zijn de kosten van dergelijke gerechten een aantal keer lager dan bijvoorbeeld die van porselein.

  Ook soms gebruikte diamanten en diamanten voor de externe decoratie van schotels. Dit geldt met name voor bekers, sets voor koffie of thee, evenals voor de handgrepen van vorken en messen.

  Als we het hebben over de vorm van de vaat, dan is het ook heel, heel divers. Meestal is het keukengerei dat een klassieke vorm heeft. Maar de eetkamer kan zijn:

  • driehoekig;
  • ovaal;
  • square;
  • afgeschuinde;
  • gecombineerd.

  Zelfs het werkende deel van vorken, messen en lepels heeft soms de vorm van een peer of schaal, sterk langwerpig of omgekeerd afgerond. Het hangt allemaal af van het beleid van het merk zelf, de stijl waarin hij zijn gerechten produceert, evenals de inspiratie en het verlangen van de meester zelf, die zich bezighoudt met zijn directe productie. Er zijn geen strikte beperkingen op de vorm van gerechten van topklasse. Integendeel, hoe ongebruikelijker het is, hoe duurder het is en hoe hoger het wordt gewaardeerd.

  Merkenoverzicht

  Tegenwoordig wordt alle elite-keuken en tafelgerei exclusief door buitenlandse fabrikanten geproduceerd. Op het grondgebied van ons land is er geen officieel erkend en geregistreerd merk dat gespecialiseerd is in het creëren van dergelijke gerechten. Als u dergelijke gebruiksvoorwerpen voor uzelf moet kopen, moet u eerst en vooral aandacht besteden aan dergelijke merken.

  • Prouna is luxe porseleinen servies. Dergelijke gebruiksvoorwerpen worden geproduceerd in Hong Kong, maar voor de productie gebruiken ze alleen de nieuwste technologieën van over de hele wereld, met name uit Duitsland, Frankrijk en Engeland. Dit is het zuiverste witte porselein.

  Het meest populaire product is een uniek theeservies, met een gemiddelde kostprijs van 150.000 roebel.

  • Duitsland is ook de leider in de productie van serviesgoed van luxe porselein. Een van de beste merken van vandaag is Bavaria Porcelain. De verkoopleider is een unieke tafelset bestaande uit 27 items ter waarde van 42.000 roebel. Het is niet alleen gemaakt van porselein van de hoogste kwaliteit, maar heeft ook een uniek rood ornament met een gouden coating. Deze service is niet alleen duur, het ziet er stijlvol, modern en rijk uit.
  • Tsjechische Republiek, meer bepaald, het merk Bohemia Lux, biedt zijn klanten unieke kristalsets. Het assortiment van de fabrikant omvat ijskommen, glazen, glazen en zelfs ladesets.

  Dergelijke gerechten hebben een stijlvol en modern design, een heldere schildering en gemaakt van kristal van de hoogste kwaliteit.

  • Italiaans serviesmerk Bruno Costenaro - dit is schoonheid en verfijning. Dit merk biedt de koper gebruiksvoorwerpen gemaakt van platina of goud. Natuurlijk zijn dergelijke gerechten niet goedkoop, maar de prijs is meer dan de moeite waard de sierlijke en unieke uitstraling, langdurige werking en alleen hun bestaan ​​in de keuken. Dit zijn niet alleen gerechten - het zijn gerechten voor mensen die comfort, raffinement en chic waarderen in alles. De gemiddelde kosten van een schaal van dit merk bedragen ongeveer 20 duizend roebel.

  Al deze wereldwijde fabrikanten zijn al tientallen jaren actief en hebben in die tijd hun productie naar het ideaal gebracht. Het bereik van hun producten wordt altijd aangevuld, bijgewerkt en uitgebreid. Eén ding blijft ongewijzigd: de hoogste kwaliteit en onberispelijke stijl.

  Selectiecriteria

  Om echt hoogwaardige en originele eersteklas gebruiksvoorwerpen te kopen en er vele jaren van te genieten, is het noodzakelijk om een ​​zeer verantwoorde benadering te kiezen voor zijn keuze. En hiervoor is het noodzakelijk om de volgende aanbevelingen in acht te nemen.

  • Het is noodzakelijk om alleen beproefde merken te kiezen. Dit kan zowel de bovenstaande miniclassificatie als gespecialiseerde forums ondersteunen.
  • Het is het beste gereedschap rechtstreeks van de fabrikant of via een in de tijd geteste makelaar te kopen.
  • U kunt alleen een aankoop doen als het gekochte product over alle benodigde certificaten van kwaliteit en conformiteit beschikt.
  • Voordat u koopt, moet u elke itemset of service zorgvuldig bekijken. Een ervaren fabrikant staat geen huwelijk toe bij de productie van dergelijke elitaire gerechten.

  Het is belangrijk om aandacht te besteden aan waar het gebruiksvoorwerp voor bedoeld is - om gerechten op tafel te bereiden of te serveren. Controleer of het geschikt is voor een bepaald type plaat of niet. Het niet naleven van deze regel kan een snelle teleurstelling in de aankoop veroorzaken, omdat de vaat gewoonweg waardeloos wordt.

  En het belangrijkste selectiecriterium moet nog steeds kosten zijn. Een eminent merk dat echt luxe gerechten van echte en dure materialen produceert, zal nooit goederen met verlies verkopen. En zelfs tijdens de verkoop kan de prijs van zijn gerechten niet lager zijn dan het marktgemiddelde.

  Bekijk de elite-theeservice, zie de volgende video.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen