aardewerk

Franse gerechten: een beoordeling van merken

Franse gerechten: een beoordeling van merken

doe mee aan de discussie

 
inhoud
  1. Frans bedrijf Emile Henry
  2. Innovatieve technologieën
  3. Professionele keukenproducten Arcoroc
  4. Elegant en stijlvol onbreekbaar servies Le Creuset
  5. Arcopal opaalglasproducten
  6. Hittebestendige producten van Arcuisine
  7. Welke gerechten worden gemaakt in Frankrijk?

Kookgerei uit Frankrijk heeft altijd een leidende positie in de markt ingenomen. Masters uit Europa creëren elegante en tegelijkertijd praktische producten. Verbazingwekkende uitstraling trekt de aandacht van de meeste kopers. Momenteel zijn er veel merken die erin zijn geslaagd om de markt te veroveren. In het artikel zullen we de meest populaire merken van naderbij bekijken.

Frans bedrijf Emile Henry

Het eerste merk waarop we ons richten, biedt klanten hittebestendige gerechten aan. Specialisten gebruiken speciale klei-ontbrandingstechnieken die speciaal zijn ontwikkeld voor het bovengenoemde merk.

Door het gebruik van deze technologie bleek het gerechten op de markt te brengen die niet alleen ideaal zijn voor thuisgebruik, maar ook voor professioneel gebruik in cafés en restaurants.

Het verzorgen van gerechten is heel eenvoudig. Het kan met de hand of met een vaatwasser worden gewassen. Op lange termijn blijven de producten niet alleen presteren, maar hebben ze ook een aantrekkelijk uiterlijk.

Innovatieve technologieën

De eerste methode voor het verwerken van natuurlijk materiaal wordt genoemd Ceradon. Het omvat de vervaardiging van keramiek bij een hoge baktemperatuur - 1150 graden Celsius. Na de hittebehandeling wordt het materiaal ultrasterk, praktisch en duurzaam. Het kookgerei is niet alleen bestand tegen hitte, maar ook tegen veranderingen.

Afgewerkte producten kunnen veilig worden gebruikt voor het koken in messing en magnetrons. Ook zullen de gerechten niet bederven als u het gebruikt om voedsel in de vriezer op te slaan.

De volgende technologie is Flame. Als u producten kiest die volgens deze methode zijn gemaakt, kunt u koken op een open vuur. Dit zijn praktische gerechten voor braden, stoven, koken en andere kookmethoden. Producten van het Franse bedrijf zijn een uitstekend alternatief voor metalen producten geworden.

Professionele keukenproducten Arcoroc

handelsmerk Arcoroc (De naam is vergelijkbaar met het Italiaanse merk Arcos) is al meer dan 50 jaar actief in de productie van professioneel glaswerk. Producten van dit merk worden actief gebruikt in cafés, restaurants, bars en andere instellingen. Tegenwoordig biedt de productcatalogus van het bedrijf ongeveer 100 verschillende items. Een breed assortiment omvat servies, handige accessoires, glas en diverse keukengerei.

In het productieproces gebruiken specialisten innovatieve materialen met een speciale samenstelling. Als resultaat van verwerking aan de uitgang worden producten verkregen, waarvan de sterkte 3 maal hoger is dan porselein.

Gerechten zijn niet bang voor plotselinge temperatuurveranderingen en houden de temperatuur van gerechten zo lang mogelijk in stand. Voor de vervaardiging van een bepaald type product gebruikt het zijn eigen materiaal met individuele kenmerken. Professionals zijn erin geslaagd om gerechten te maken van dun glas, dat een elegante uitstraling en uitstekende sterkte en weerstand tegen schokken en beschadigingen heeft.

Elegant en stijlvol onbreekbaar servies Le Creuset

Het populaire Europese merk combineerde met succes twee materialen: betrouwbaar gietijzer en duurzaam email. Het resultaat is onbreekbaar en elegant servies. Het bedrijf voor de productie van hoogwaardige emailwerken begon haar werk in 1924.Enkele decennia zijn verstreken en goederen van de Franse fabrikant hebben de wereldmarkt veroverd en de leidende posities bezet.

Ondanks de grote populariteit van kopers stoppen de werknemers van het bedrijf niet op zoek naar nieuwe technologieën en materialen. Veel moderne klanten zijn zeer veeleisend en om in de vraag te blijven, moet je constant verbeteren.

De materialen die worden gebruikt bij de vervaardiging van keukengerei, stellen u in staat de smaak van de producten en hun voordelen te besparen. Producten van het bedrijf Le creuset Geweldig voor beginners die net zijn begonnen met het opdoen van ervaring in de culinaire sector. Dikke wanden en de bodem van containers beschermen het gerecht tegen verbranding. Los daarvan is het vermeldenswaard een verscheidenheid aan ontwerpen, vormen, maten en kleuren. Met een breed scala aan producten kunt u de perfecte optie kiezen voor elke keuken.

Ook vindt u in de productcatalogus gerechten voor koffie en thee. Met haar wordt zelfs het meest gewone theefeestje een prachtige ceremonie. Dankzij een speciale verwerkingstechnologie blijven de schoonheid van het patroon en de verzadiging van de kleuren behouden, zelfs bij langdurig gebruik en wassen in de vaatwasser.

Arcopal opaalglasproducten

Bekende merk biedt gerechten uit gepatenteerd materiaal. Het merk creëerde een sensatie door meer dan 50 jaar geleden de eerste tafelsets op de markt te presenteren die gemaakt waren van speciaal gehard aluminium - opaalglas. Experts noemen het gebruikte materiaal een doorbraak in de productie van glasproducten. Bij het maken van gerechten werken niet alleen ervaren vakmensen die veel weten over de verwerking van grondstoffen, maar ook professionele ontwerpers.

Dinersets van de gespecificeerde fabrikant worden op een hoog niveau gewaardeerd door kenners van minimalisme. Cookware combineert eenvoud met elegantie.

Het belangrijkste kenmerk van de producten van dit bedrijf, vergeleken met porseleinen servies - behoud van de presentatie voor de lange termijn. Het sneeuwwitte oppervlak blijft na vele jaren hetzelfde stralen, en expressieve patronen en patronen behouden hun verzadiging en vorm. Serveerproducten zijn gemaakt van materialen die niet bang zijn voor plotselinge temperatuurveranderingen. Duurzaam glas kan worden gebruikt voor het koken in magnetrons.

Hittebestendige producten van Arcuisine

Het merk is algemeen bekend in de markt van hittebestendige gerechten. Het merk biedt gerechten uit keramiek en hoogwaardig glas. Elk product biedt uitstekende uitvoerbaarheid en functionaliteit. Het bedrijf houdt zich ook aan een betaalbaar prijsbeleid.

Tegenwoordig is de vraag naar de producten van Arcuisine over de hele wereld groot.

Als u de productcatalogus van de bovengenoemde fabrikant beoordeelt, ziet u een verscheidenheid aan verschillende vormen voor bak- en braadproducten. Arcuisine biedt ook een grote selectie van stoofschotels en kommen. De fabrikant geeft een garantie voor elk artikel. Als u de regels van de bediening volgt, zullen hittebestendige gerechten minstens 5 jaar meegaan. Deskundigen houden zich aan strikte kwaliteitscontrole in elk stadium van de productie.

Welke gerechten worden gemaakt in Frankrijk?

glaswerk Franse productie wordt beschouwd als een van de meest populaire in de wereld. Veel merken hebben de markt veroverd door gerechten te maken die schoonheid, originaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak combineren.

aardewerk van gietijzer Tegenwoordig wordt het minder vaak geproduceerd, vergeleken met producten van andere materialen. Desondanks is de vraag naar dergelijke gerechten nog steeds bewaard. Sommige kopers vinden dit materiaal duurzaam en slijtvast. Ook worden gietijzeren schalen gebruikt als decoratieve elementen. Franse meesters kunnen verbazingwekkende producten maken die het interieur van de keuken onmiddellijk kunnen veranderen of aanvullen.

porselein Het wordt beschouwd als het beste materiaal voor het maken van elegante thee- en koffieserviezen. Franse kits van topkwaliteit zijn echte kunstwerken. Producten verbazen met schoonheid en expressiviteit.Bekende handelsmerken letten niet alleen op hun uiterlijk, maar ook op hun bruikbaarheid en het behoud van het commerciële uiterlijk van de gerechten.

In de volgende video kunt u het productieproces van servies door Arcoroc bekijken.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen