aardewerk

Beschikt over gerechten "Katun"

Beschikt over gerechten Katun

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Bedrijfsgeschiedenis
  2. Productvoordelen
  3. assortiment
  4. Hoe te kiezen?
  5. Hoe te gebruiken?
  6. conclusie

Het kiezen van gebruiksvoorwerpen is een serieuze zaak voor elke gastvrouw. Tegenwoordig wordt een enorme verscheidenheid aan producten uit verschillende materialen gepresenteerd in de winkelrekken, maar roestvrij staal blijft de favoriet. Het bedrijf Katun biedt een ruime keuze aan vergelijkbare productie.

Bedrijfsgeschiedenis

Het bedrijf Katun is in 2007 in Altai opgericht en biedt consumenten producten van roestvrij staal. In 2011 scheidde ze zich van de fabriek van Universal-Komplekt en begon ze onder haar eigen merk te werken.

Katun ligt in de stad Barnaoel en staat bekend om zijn hoogwaardige gerechten met een democratische prijs. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid en verbeterd, omdat het bedrijf de nieuwste trends volgt en gelijke tred houdt met de tijd.

Productvoordelen

Het assortiment onder dit merk gefabriceerde producten is behoorlijk divers. Hier zijn potten, pannen, waterkokers, mokken en andere gebruiksvoorwerpen. Alles is gemaakt van zeer hoogwaardig roestvrij staal.

Het is ook belangrijk dat u modellen voor alle soorten platen kunt kiezen. En ook dit van de afwas is perfect om in de vaatwasser te wassen.

Deze fabrikant zorgt voor zijn klanten, dus biedt het vele modellen van pannen van verschillende groottes. U kunt sets of afzonderlijke exemplaren kopen. Producten zijn uitgerust met comfortabele en veilige handgrepen. In de deksels, die goed gesloten zijn, bevindt zich een stoomuitlaat.

De gerechten die door Katun worden geproduceerd, zijn buitengewoon hygiënisch. Kwaliteit roestvrij staal heeft geen invloed op de smaak en geur van voedsel, niet gevoelig voor oxidatie. Het is multifunctioneel, wat betekent dat het op alle soorten kachels en in de oven kan worden gebruikt. Nog een duidelijke plus - weerstand tegen mechanische stress en gemak van zorg.

Onder de tekortkomingen: velen houden niet van het lichte gewicht van potten, evenals het feit dat sommige producten niet voor alle soorten platen zijn bedoeld.

assortiment

Wat het bereik betreft, het is erg breed. Hier vindt u hoogwaardige potten, pannen, waterkokers, borden en mokken. Huisvrouwen waarderen man-koks, bestek en andere gebruiksvoorwerpen, die vaak worden gebruikt, maar dit heeft geen invloed op de kenmerken.

Volgens consumentenrecensies is het voordeel van potten en pannen van het merk "Katun" hun lage dichtheid. Dit betekent dat voedsel zo snel mogelijk kan worden bereid en dat er niets op de bodem van het gerecht zal branden. Het ontwerp is zeer stijlvol, in een metallic kleur.

Gastvrouwen kunnen potten kopen in de set. Ze zien eruit als "matryoshka" en nemen maar heel weinig ruimte in beslag in de keuken, wat een belangrijke factor is. Zulke modellen als "Nika", "Alta", "Gretta", "Lira" en dergelijke worden zeer gewaardeerd.. Ze onderscheiden zich door de aanwezigheid van een transparante glazen kap. De handgrepen zijn verbonden met het lichaam op de klinknagels. Zorg voor een stoomafgiftesysteem.

Dergelijke modellen kunnen verschillende vormen en uiterlijk hebben. Bijvoorbeeld "Louise" is tulpvormig, en "Diana" komt in de vorm van een peer. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de individuele kenmerken van de heersers, sinds "Gretta" niet geschikt voor platen met keramische coating.

Het is noodzakelijk om voor aankoop zorgvuldig de gebruiksaanwijzing te lezen, waar de belangrijkste nuances zijn aangegeven.

Pannen geproduceerd door dit bedrijf kunnen niet worden gebruikt voor inductiekoken.Ze zijn echter perfect gecombineerd met glaskeramische modellen. Ze zijn gebaseerd op een aluminiumlegering, bedekt met keramiek en voorzien van een antiaanbaklaag. Andere producten hebben ook een verscheidenheid aan vormen en kleuren. Het bedrijf "Katun" produceert bestek van hoge kwaliteit.

Hoe te kiezen?

De handelswaar van het merk Katun staat bekend om de hoge kwaliteit. Bij de keuze moet u echter rekening houden met enkele punten die kenmerkend zijn voor goede roestvrijstalen producten. Laten we in meer detail bespreken waar u op moet letten.

De dikte van de verdeellaag moet meer dan 3 mm zijn en de wanden - meer dan 0,5 mm.

U moet het product zorgvuldig inspecteren. Het moet vrij zijn van defecten zoals krassen, deuken en schaafwonden. Het deksel moet precies in de pan of de pan passen. De niet-hechtende laag moet glad zijn, zonder zichtbare schade.

Hoe te gebruiken?

Wanneer de keuze is gemaakt en het handelswaar van het merk Katun zijn plaats heeft ingenomen in de keuken, is het noodzakelijk om het klaar te maken voor gebruik. Nieuwe producten worden met behulp van detergentia in warm water gewassen.

Het wordt afgeraden om poeders en ijzeren borstels te gebruiken, die het oppervlak kunnen beschadigen en de glans kunnen aantasten. Het is niet overbodig om speciale formuleringen te kopen die bedoeld zijn voor de verzorging van roestvrijstalen gerechten.

Huisvrouwen waarderen dergelijke gerechten voor het feit dat het mogelijk is om voedsel te bewaren voor een lange tijd zonder angst voor een onaangename geur of smaak. Het wordt echter niet aanbevolen om in de pannen te blijven, bijvoorbeeld pekel. Dit kan vlekken veroorzaken. Het probleem is echter opgelost - de plaats van vervuiling moet worden behandeld met azijnzuur of citroensap.

Vlekken kunnen verschijnen, zelfs wanneer lege gerechten oververhit zijn. Om dit te voorkomen, moet u altijd een kleine hoeveelheid olie toevoegen. En ook witte vlekken kunnen het gevolg zijn van de afzetting van zouten uit het water. In dit geval is het het beste om een ​​filter te gebruiken om het probleem op te lossen, zodat het probleem in de toekomst niet meer verschijnt.

Verwijder met nieuw verkregen keukengerei alle labels. Als u van plan bent om de producten in de vaatwasser te wassen, moet u ze eerst afspoelen met warm water om etensresten te verwijderen. Na het wassen, veeg ze grondig.

Was geen hete gerechten met koud water. Door dergelijk contact kan bodemsegregatie optreden.

Als het product geen tijd heeft om af te koelen, moet u het 10-15 minuten met warm water vullen, vervolgens wassen en wissen.

conclusie

In het algemeen hebben roestvrijstalen schotels geproduceerd door het merk Katun het vertrouwen en de waardering van consumenten verdiend. Een belangrijke rol wordt gespeeld door een redelijke prijs in de aanwezigheid van uitstekende kwaliteit. Het belangrijkste is om het product, dat in een bepaald geval nodig is, correct te bepalen en er op de juiste manier voor te zorgen.. In dit geval zullen de gerechten de consument vele jaren van dienst zijn, terwijl ze er geweldig uitzien.

In de volgende video, zie de recensie van het herenhuis van Katun.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen