aardewerk

Pasabahce-gerechten: beschrijving, voor- en nadelen

Pasabahce-gerechten: beschrijving, voor- en nadelen

doe mee aan de discussie

 
inhoud
  1. Korte geschiedenis van het merk
  2. assortiment
  3. Klantrecensies

Onlangs letten kopers steeds meer op geïmporteerde merken gerechten. En als vroeger glaswerk meestal uit de Tsjechische Republiek werd gehaald, is het nu een vrij brede aardrijkskundebenodigdheden. Een van de waardige concurrenten voor Tsjechische fabrikanten is het glasbedrijf Pasabahce (Pasabahce) uit Turkije.

Korte geschiedenis van het merk

In 1935 werd de eerste glasfabriek van het land gebouwd in de stad Pashabahche, niet ver van Istanbul. Machines uit Tsjechoslowakije en België werden de basis voor de productie van staal, en daarmee namen de Turken de beste tradities van de glasproductie aan.

De apparatuur veranderde in de loop van de tijd, nieuwe technologieën werden geïntroduceerd en sinds 1969 produceert het bedrijf kristalglaswerk. Het merk neemt voortdurend deel aan internationale tentoonstellingen, opent zijn merkwinkels in Europese hoofdsteden en exporteert producten naar de VS. Sinds 2000 is het Russische vertegenwoordigingskantoor van het bedrijf actief in Moskou, evenals de kleine productie in de regio. Producten die worden verkocht onder het aanvullende merk Borcam.

In 1991 werd de technologie van het verlengen van de poot van het glas verbeterd, waardoor het mogelijk werd om de schalen sterker en origineler te maken.

Het bedrijf trekt voortdurend toonaangevende ontwerpers aan om te werken, waardoor het positieve beoordelingen krijgt op gespecialiseerde tentoonstellingen over de hele wereld.

assortiment

Kwaliteit en design zijn de belangrijkste voordelen van Pasabahce-producten. Ontwerpers van het merk bedenken voortdurend ongebruikelijke oplossingen of heroverwegen de klassieke vormen van gerechten. De capaciteiten van het bedrijf, dat verschillende fabrieken omvat met handmatige en machinale productie van glasproducten, maken het mogelijk om de minimale kwetsbaarheid van producten te bereiken.

Dit maakt hun levensduur langer en het gebruik gemakkelijker.

Sets van platen

Bordensets zijn de populairste zelfgemaakte producten van Pasabahce. Ze zijn klassiek wit (rond en rechthoekig), die meestal worden gekocht bij cafés en restaurants van dit merk. Maar consumenten hielden het meest van het brede scala aan gekleurde platen.

Er zijn grote en kleine monochromatische sets (een van de meest populaire kleuren is groen) en er zijn veel opties met verschillende patronen. Bijvoorbeeld met afbeeldingen van planten, golvende en geometrische patronen, kopieën van volksverven. De technologie van fotoprinting op glas wordt ook gebruikt, waardoor Pasabahce platen met landschappen produceert. Afzonderlijk kunt u kinderseries selecteren met personages uit tekenfilms.

Reliëfplaten gemaakt van kristal zijn ook populair. Ze zijn gemaakt met willekeurig patroon reliëf of met imitatie van de afdruk van bladeren. Visgerechten kunnen de vorm van de vis zelf herhalen of een zeeschelp uitbeelden.

Formulieren voor het bakken

Bakken gerechten zijn een weinig bekende maar opmerkelijke Pasabahce productielijn. Dit gerecht verschilt van de analogen in de volgende voordelen:

  • hoogwaardig hittebestendig glas;
  • glazen hoge deksel;
  • gladde en reliëf zijden;
  • de aanwezigheid van pennen;
  • vele vormen en maten;
  • lage kosten.

Opgemerkt moet worden dat rechthoekige vormen veel gemakkelijker in gebruik zijn dan ovale vormen. Hiermee kunt u individuele stukken ovenschotels uitnemen, waardoor ze er mooi uitzien.

Hittebestendig kristal met een glad oppervlak vermindert de kans dat voedsel aan de pan blijft kleven.

glaswerk

Dankzij de originele technologie van het verlengen van de benen, is de Pasabahce-bril hoger dan die van andere fabrikanten. Zo'n product kan met twee handen worden vastgehouden en een stevige poot dient als ondersteuning voor groot volume.In de regel zijn glazen gemaakt van transparant glas en worden ze verkocht, evenals platen, in sets of één voor één.

Afzonderlijk kunt u de brillen noteren, die de grootte en het doel van de klassieker herhalen, maar duidelijk afgebakende hoeken hebben. Dergelijke rechthoekige gerechten combineren goed met de moderne stijl en helpen bij het creëren van de juiste sfeer aan de tafel.

Gekleurde bril op Pasabahce ook. Het is de moeite waard om sets voor wijn te vermelden, waarbij de poot van elk object in zijn eigen kleur is geverfd. Zo'n regenboog ziet er heel origineel uit op de tafel en de gasten mengen hun bril niet precies: voor iedereen is hij anders dan de rest. Tegelijkertijd blijft er een consistente stijl over.

De Imperial Black-serie bevat wijnglazen voor wijnglazen waarvan de poten in diepzwart zijn geschilderd. Wijnglazen zijn goed geschikt voor het ontwerp in moderne stijl.

Andere modellen

Onder de producten Pasabahce veel van ongewone oplossingen. Bijvoorbeeld 28106N-schaal is een vlakke plaat met een transparant deksel in de vorm van een dop. Aan de ene kant wordt er een gat gemaakt aan de dop zodat er lucht kan binnendringen. Dergelijke gerechten zijn niet bedoeld voor het langdurig bewaren van voedsel, maar voor het serveren van warme gerechten, en het zal ongetwijfeld een opmerkelijk object op de feesttafel worden.

U kunt ook de talrijke containers voor olie noteren, die in de vorm van kannen in de oosterse stijl zijn gemaakt. Als het niet voor het heldere glas was, zou je denken dat er een geest in woont: zo authentiek is het ontwerp waarin de hand van Turkse meesters wordt gevoeld. Het minpunt van producten is bij sommige modellen een smalle hals, daarom is het niet erg handig om ze handmatig te wassen. Het bedrijf produceert ook sausboten, maar ze zijn meestal deksels en hebben een wijd open nek.

Sommige modellen flessen drinkwater, die geen draad bevatten, veroorzaken ook eerlijke klachten en de rubberen basis voor het deksel is erg slecht opgezet. Dergelijke flessen zijn beperkt in gebruik en kunnen niet rondgedragen worden. Tegelijkertijd zijn ze bestand tegen kokend water, in tegenstelling tot glaskaraffen van vele andere fabrikanten. Er zijn ook een aantal andere gerechten met een rubberen deksel, bijvoorbeeld suikerkommen. En natuurlijk is dit een van de weinige zwakke punten van de producten van het bedrijf.

Klantrecensies

Meestal merken kopers op de uitstekende combinatie van prijs en kwaliteit. Pasabahce is een van de meeste budgetmerken, maar de kwaliteit van producten is veel hoger dan die in dit prijssegment.

Velen worden ook aangetrokken door het mooie ontwerp en de mogelijkheid om de gerechten voor verschillende doeleinden te gebruiken.

Mensen vinden dat het kookgerei van het merk niet alleen in de oven, maar ook in de magnetron en zelfs in de vriezer kan worden gebruikt bij temperaturen van -40 °. Het is gemakkelijk om het met de hand te wassen, want er zijn geen onnodige onderdelen en moeilijk bereikbare plaatsen of in de vaatwasser. Containers en vormen voor het bakken zijn gemarkeerd als uitstekende gerechten voor langdurige bewaring van producten. Consumenten geven echter aan dat het ongemakkelijk is om flessen te gebruiken voor water en sausboten.

Videobeoordelingen van Pasabahce-gerechten kunnen hieronder worden bekeken.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen