aardewerk

Rondell-gerechten: Modeloverzicht, voordelen en nadelen

Rondell-gerechten: Modeloverzicht, voordelen en nadelen

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. kenmerken
 2. Voors en tegens
 3. Verschillende modellen
 4. Hoe de gerechten te kiezen?
 5. beoordelingen

De geschiedenis van het merk Rondell heeft al legendes verworven. Het beroemde Duitse merk positioneert haar producten als een symbiose van de nieuwste technologieën en nobele tradities. Cookware Duitse fabrikant gecreëerd voor de hoge keuken, en haar posities die ze niet geven voor vele jaren.

kenmerken

Elk bedrijf dat internationale erkenning heeft gekregen of dit bereikt, definieert duidelijk de merkwaarden. Dit is tenslotte het fundament en concurrentievoordeel van het bedrijf. Vertegenwoordigers van Rondell geloven dat De basis van hun producten kan perfecte esthetiek, creativiteit, nobelheid en professionaliteit van uitvoering worden genoemd.

Het productieland zelf is tot op zekere hoogte een garantie dat de pedanterie van het productieproces de koper in staat stelt niet aan de kwaliteit te twijfelen. En alle door het merk aangegeven waarden zijn niet toevallig.

Esthetiek biedt een exclusief ontwerp van elke collectie en de aanwezigheid van subtiele aanbevelingen voor serveren.

Creativiteit is volgens de fabrikant een product dat een pluspunt is voor de gerechten. Het inspireert de consument tot recepten van de auteur en een aangenaam proces van creatie in de keuken. Adel kan als zodanig worden geïnterpreteerd verantwoordelijkheid aan de koper. En ook als een feit Het bedrijf neemt actief deel aan verschillende liefdadigheidsprojecten. Welnu, professionaliteit komt tot uiting in het gebruik van nieuwe technologieën, de meest "frisse" wetenschappelijke prestaties en in een duidelijk gestructureerde kwaliteitscontrole.

Waarom kunnen gereedschap van Rondell worden geloofd? Overweeg de belangrijkste mijlpalen in de geschiedenis van het merk.

 • In de Middeleeuwen stroomden ridders uit heel Europa naar Duitsland, ze wilden persoonlijk genieten van de producten van de wapenwinkels in Nedersaksen, om de beroemde dolken te zien en te verwerven - licht maar betrouwbaar. In de strijd waren Rondell dolken onmisbaar.
 • In 1988 kocht de beroemde restaurateur G. Schmidt de fabriek en maakte er een reconstructie van. Aanvankelijk was het een bescheiden metaalwarenfabriek in Salzgitter. Bescheiden vergeleken met het feit dat hij begon te vertegenwoordigen onder de leiding van Schmidt - de nieuwe eigenaar deed alles zodat de fabriek gerechten begon te produceren met behulp van unieke technologieën. Schmidt heeft het handelsmerk Rondell geregistreerd. Hij besloot dat de ridderlijke vechttradities nu in een vreedzame richting zullen voortgaan - de productie van gerechten.
 • 1989 - het bedrijf lanceert een lijn kookgerei voor professionele koks, In 1991 verschenen aluminiumproducten, in 2006, begon de productie van huishoudartikelen en sinds 2007 heeft het bedrijf zijn markt uitgebreid en de gerechten worden verkocht in Rusland en de GOS-landen.

Bijna tien jaar geleden bevestigde het National Chefs Guild dat Rondell-producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.. De onderscheidingen zijn een opeenvolging, het merk werkt samen met de beste Europese chefs en culinaire scholen. Sinds 2014 is het bedrijf begonnen met het produceren van gietijzeren kookgerei: tweekleurig gietijzer werd het exclusieve aanbod van de Duitse fabrikant.

Voors en tegens

  En nu, van de officiële informatie die marketeers en PR-managers van het merk vertegenwoordigen, gaan we verder met andere feiten. Ondanks een sterke associatie met de Duitse productie, is Cyprus de tweede deelnemer aan het productieproces. Van ergens duikt informatie op dat de gerechten helemaal in China worden gemaakt, zij het met behulp van Duitse technologie. Maar het feit dat de productie gedeeltelijk in China kan worden gevestigd is niet zo slecht: de mythe over de slechte kwaliteit van Chinese goederen is lang en overtuigend verdwenen.

  Omdat welke informatie je ook leest, Let op certificering en regelmatige deelname van producten aan wedstrijden.

  In Rusland neemt Rondell-kookgerei goede plaatsen in bij prestigieuze wedstrijden, het slaagt voor alle sanitaire expertcontroles, wordt verkocht in gerenommeerde winkels, wat betekent dat dit product meer voordelen biedt.

  Onder de voordelen van het merk kunnen vele factoren worden opgemerkt.

  • Geschenkverpakking. Geen groot pluspunt, maar niet het meest af en toe. Als u besluit de afwas te doen, is de verpakking belangrijk - deze creëert een indruk en zegt iets over de fabrikant. In Rondell niet besparen op kleinigheden.
  • Professionele aanbevelingen. Voorstanders van complottheorieën zeggen natuurlijk dat alle aanbevelingen kunnen worden gekocht. Maar zo'n discussie is gedoemd te mislukken. Lees de officiële aanbevelingen - ze zijn welsprekend.
  • Ontwerpoplossingen. Dit zijn zonder meer de sterke punten van het merk, aangezien de gerechten van dit merk er echt geweldig uitzien in elke keuken. Ze is solide, sierlijk en zelfvoorzienend.
  • Technologie vooral. Als je de tijden niet bijhoudt, trek je weg. Het lijkt erop dat deze slogan wordt gebruikt door de makers van Duitse kookgerei: veilige materialen en de meest geavanceerde technologieën - dit is precies wat Rondell in zijn producten investeert.
  • Marketingondersteuning. Het bedrijf investeert geen geld in promoties en verschillende fact-finding evenementen, waar gerechten in actie kunnen worden gezien. En het is erg handig.

   Innovatie voor het Duitse merk is "de belangrijkste smaakmaker in het gerecht". De TriPly-technologie helpt voedsel bijvoorbeeld wegkwijnen in potten en pannen, wat lijkt op de loomheid van een gerecht in een Russische kachel. De makers van servies en nieuwe anti-aanbakcoatings, die perfecter werken dan de bestaande en hun milieuvriendelijkheid verbeteren, ontwikkelen zich ijverig.

   Veel kopers weten al dat het bedrijf gebruikt roestvrij staal van zeer hoge kwaliteit, veilig en hygiënisch. En Rondell heeft zijn eigen technologie "triple vshtampovannoe-fused bottom" - dit garandeert snelle en uniforme verwarming.

   Verschillende modellen

   Voor liefhebbers en kenners van hoogwaardige gerechten biedt Rondell zoveel conceptuele collecties dat het veel tijd kost om ze te bekijken. Sets waarin zowel de hoofdartikelen als keukenaccessoires er even perfect uitzien, ik wil het meteen kopen.

   Overweeg slechts enkele van de meest populaire collecties.

   • Flamme. Alles is hier interessant - potten, pannen, waterkoker, pollepels. Voor degenen die hun tijd niet aan kleinigheden willen verspillen, is een set van 8 items voldoende (dit zijn potten en pollepels, deksels worden als afzonderlijke elementen beschouwd). Het ontwerp is klassiek, maar de kleine trucs zijn modern: bijvoorbeeld een gat in het deksel en een speciale tuit om de vloeistof af te tappen. De handgrepen van dergelijke gerechten zijn siliconen, wat ook handig is.

   Een goede set voor conservatieven, veeleisend van kwaliteit en wachtend op een klassieke ontwerpoplossing.

   • Mocco & Latte. De kleur van dit gerecht alleen al zorgt voor aangename koffieverenigingen. Stel je voor dat de pan waarin je elke dag pap kookt, mokka en latte kleuren zijn, misschien net zo zacht als koffiekleuren. In de keuken wil je vaker kijken.

   De collectie combineert metaal en siliconen, de antiaanbaklaag is versterkt in de vaat en de deksels zijn gemaakt van hoogwaardig hittebestendig glas. De hoezen zijn verkrijgbaar in drie maten voor eenvoudige drainage.

   En een aangename bonus in de doos is een boekje met recepten. Uitstekend, verfijnd cadeau voor koffieliefhebbers.

   • Strike. Functionaliteit, ontwerp, prijs - alle basisaanvragen van de koper aan de vaat werden door de fabrikant in deze collectie in aanmerking genomen. En hij deed het zeer bekwaam: de afwas kan afzonderlijk worden gekocht, en je kunt - handige sets (4, 6, 8 items). Alle elementen van de gerechten in de set zijn bedekt met dik hittebestendig glas.

   Als je keuken is ingericht in de stijl van hightech, als je een bescheiden minimalisme hebt, als je ten slotte de reparatie nadert en nog niet weet hoe het zal zijn, koop dan gerechten uit deze serie. Past overal, gaat lang mee.

   • Tasse. En dit is een goed idee voor een geschenk aan een geliefde, wanneer het onmogelijk is om met iets origineels te komen, maar ik wil in het geschenk zowel kwaliteit, nobelheid en bruikbaarheid leggen. De collectie bevat twee Franse pers voor het zetten van thee en koffie. Franse persen hebben een interessante matte glans: het is erg handig, je hoeft niet elke keer de schalen op te poetsen. Uitgerust met producten en een hittedeksel, die het drankje zo lang mogelijk warm houden.
   • Turquoise. En dit is een ideale optie voor diegenen die denken dat hun keuken vers is. Potten en emmers zijn gemaakt in een heldere turquoise kleur. Je kunt een zeer stijlvolle turquoise theepot kopen met een verlengd handvat, evenals een elegante design-thermoskan.
   • Walzer. De beroemde Italiaanse ontwerper Dzhanpietro Tonetti hielp het merk deze collectie te maken. Het is moeilijk om gerechten te bedenken die zo vakkundig "trouwen" met eenvoud, comfort, onberispelijkheid van lijnen en moderniteit. Trekt het golvende oppervlak van dit gerecht aan, het lijkt erop dat het met de hand is gemaakt. Natuurlijk zal het een lichte decoratie voor de keuken zijn - in dergelijke gerechten wilt u zoveel mogelijk koken.

   Alle items uit deze collectie zijn gemaakt van gegoten verdikt aluminium, deze optie is ideaal voor snel braden en lang wegkwijnen. Maaltijden zijn succulent en eten blijft een maximum aan voedingsstoffen.

   • Zeita. En dergelijke gerechten zullen een beroep doen op degenen die de beknoptheid in design waarderen. In deze pannen is een betrouwbare antiaanbaklaag aangebracht: gerechten kunnen worden gebakken, gestoofd, gestoofd. Covers voor braadpannen zijn gemaakt van dik hittebestendig glas. Items uit deze collectie zijn geschikt om in de oven te koken.

   Uit deze serie kunt u comfortabele, solide potten kopen, verschillende opties voor braadpannen (inclusief een grill), evenals de huidige wok.

   • zool. Een nieuwigheid voor liefhebbers van heldere accenten - alle gerechten uit deze collectie worden geassocieerd met zonnestralen. Wil je levensbevestigende accenten in de keuken? Koop een waterkoker of geiser koffiezetapparaat uit deze serie (en op hetzelfde moment een thermoskan kan worden gekocht).
   • Rode editie. Als we verder gaan met de kleurconcepten van het bedrijf, dan is het zonder deze verzameling onmogelijk om ze te beschrijven. Rode gerechten zijn niet voor iedereen geschikt, maar degenen die lekker, sappig, rijk willen leven, die de helderheid van het leven waarderen, zelfs in kleine dingen, houden duidelijk van de potten en pannen uit deze collectie. Als iets niet lukt, koop dan iets roods, zoek een plek in haar huis voor haar, en zij zal "werken".

   De buitenste laag van de vaat is hittebestendig, het is niet bang voor hoge temperaturen, het wast goed. De rode kleur doet niet bezoedelen, wat aangenaam is, en zelfs gerechten met deze kleur zien er prachtig uit in de oven (waarvoor het ook geschikt is).

   En dit zijn niet alle collecties van Rondell. Het merk biedt producten aan met het inzicht dat de meest veeleisende klant fouten zal ontdekken in de kleine dingen en op zoek zal zijn naar "die optie". Hoogstwaarschijnlijk in een breed bereik van Rondell, zal hij het vinden.

   Hoe de gerechten te kiezen?

   De keuze is soms pijnlijk, maar de gerechten van vandaag zijn geen penny-genot, ik wil me niet verkeerd inschatten. Misschien helpen de volgende tips u.

   Overweeg hoe u gerechten kiest om te koken.

   • Als de afwas erg licht isen de fabrikant schrijft dat het mogelijk is om zowel te blussen, koken, braden en sudderen, zijn woorden veroorzaken grote twijfel. Natuurlijk moeten de schotels niet elke keer met een gewicht worden geassocieerd, maar zeer lichte pannen en potten hebben meestal een zeer korte levensduur, althans die die als multifunctioneel worden verklaard.
   • Als u op zoek bent naar de perfecte schotel voor het bereiden van soepen en stoven, neem lage, maar brede pannen met transparante hittebestendige deksels.
   • Besteed aandacht aan het materiaal waaruit de pennen zijn gemaakt.. Silicone moet van hoge kwaliteit zijn, hittebestendig.
   • Als er op de bodem van het gerecht een tuberculum te zien is of andere oneffenheden, ga naar andere modellen - dit is een duidelijk huwelijk.
   • Een roestvrijstalen pot kopen, bestudeer zorgvuldig de etikettering. Het is geschreven in chroom / nikkelverhouding. 18/10 is de beste combinatie, want hoe meer chroom er in de compositie zit, hoe beter de kwaliteit.
   • Het deksel op de rand van de pan moet goed passen, Niet verplaatsen of schuiven.

   ten slotte, gerechten moeten in de kachel passen. Als de kachel elektrisch is, met een oppervlak van glaskeramiek, kunnen pannen van "ruw" materiaal niet worden gebruikt. Dit betekent dat gietijzer niet zal werken. Maar voor inductiepanelen zijn gerechten met magnetische eigenschappen nodig, omdat de pan of de pan van metaal moet zijn. Glazen potten mogen niet worden gebruikt voor gasfornuizen.

   Bedenk waar de gerechten in de keuken worden bewaard. Voor een miniatuurkeuken heb je een compacte set nodig, voor een klein fornuis, niet erg grote potten en pannen.

   beoordelingen

   Kopers zeggen dat de aankoop van Rondell-gerechten in de meeste gevallen succesvol is. Heel vaak gaat iemand een pot kopen en verwerft een hele set - gepromoot door promoties en geweldige deals. In sommige forums kun je berichten vinden van die consumenten die met nep worden geconfronteerd. Om dit te voorkomen, moet u altijd een kwaliteitscertificaat nodig hebben, uw cheques bewaren en thuis voordat u voedsel in een nieuwe verpakking bereidt, inspecteer de aankoop zorgvuldig.

   Rondell is een merk met een duidelijke specialisatie. Ze is alleen geïnteresseerd in keukengerei en accessoires. Daarom worden nieuwe klanten aangetrokken, worden de markt, technologie en ontwerpvragen in detail bestudeerd.

   Maar het belangrijkste is dat dit alles wordt gecombineerd met de constante kwaliteit, die het bedrijf regelmatig bevestigt in professionele wedstrijden.

   Bekijk de verzameling van Rondell Flamme, zie de volgende video.

   Schrijf een reactie
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

   mode

   schoonheid

   betrekkingen