aardewerk

Glaswerk Simax: kenmerken, keuze en zorg

Glaswerk Simax: kenmerken, keuze en zorg

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. species
  2. Populaire modellen
  3. Gebruikstips

Glaswerk van Simax is al jaren een plezier voor moderne consumenten met zijn kwaliteit, uitvoerbaarheid en duurzaamheid. Dit merk produceert verschillende vormen voor bakken, pannen, kommen, kannen en andere producten. U kunt een apart product kiezen om te bakken of om een ​​hele reeks gerechten te kopen.

species

Hittebestendige gerechten van het bedrijf Simax in de loop van de jaren van zijn bestaan ​​hebben zich alleen aan de positieve kant kunnen bewijzen. Alle producten van dit merk zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat de veiligheid tijdens de bereiding van gerechten waarborgt.

Overweeg wat de bijzonderheid is van gerechten van dit type. Glaswerk van een beproefd merk betekent uitvoerbaarheid, kwaliteit, milieuvriendelijkheid en veiligheid.. Producten gemaakt van hoogwaardig hittebestendig glas zijn absoluut onschadelijk voor de gezondheid, zodat ze een verscheidenheid aan gerechten kunnen bereiden, zelfs voor kinderen.

Dit soort gerechten verspreidt geen geuren, schadelijke stoffen en verandert niets aan de ware smaak van de producten, wat erg belangrijk is.

Bakken of vleesgerechten blijven helemaal niet plakken aan de bodem of wanden van de vorm, wat nog een belangrijk pluspunt is voor hun spaarvarken.

Glaswerk maakt het niet alleen mogelijk om dit of dat gerecht te koken, maar ook om het goed te serveren.

Vanwege de transparantie van dergelijke bakvormen zien verschillende etenswaren en taarten er heel smakelijk uit op de feesttafel.

En dankzij de transparantie is het ook heel handig om het kookproces te observeren. Een deel van een gekoeld gerecht kan altijd precies in de koelkast worden gezet en niet bang zijn voor de integriteit ervan.

Alle producten van dit merk zijn perfect bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen. Dat wil zeggen, glazen vormen zijn niet alleen geschikt voor het bakken in de oven, maar ook voor het invriezen in de vriezer. Producten van dit merk zijn bestand tegen temperaturen tot + 300 °, waardoor u kunt koken in taarten, ovenschotels of vleesgerechten in glasvormen. Evenals de gerechten bestand zijn tegen temperaturen van -40 °, waardoor het gemakkelijk is om desserts te bereiden en niet alleen.

Bovendien moet worden gewezen op de veelzijdigheid en bruikbaarheid van glasproducten. Bijvoorbeeld, gerechten van het bedrijf Simax zijn perfect voor koken, zowel in de oven als in de magnetron. Sommige producten van dit merk kunnen op een elektrische kookplaat worden gebruikt.

Een ander pluspunt van deze fabrikant is de diversiteit van het assortiment. Het merk Simax produceert niet alleen hoogwaardige bakvormen, maar ook tal van andere producten.. Dit zijn bijvoorbeeld pannen met handige deksels van verschillende groottes, bekers, kommen, kannen en waterkokers.

Populaire modellen

De producten van de serie zijn erg populair en in trek. klassiek. Deze serie bevat verschillende potten, kannen, maatbekers en eenvoudige kopjes, kommen, suikerkommen, waterkokers en bakschotels. Als u wilt, kunt u een ovale of rechthoekige vorm kiezen. Er zijn opties met deksels, waarmee u een verscheidenheid aan vis- of vleesgerechten kunt bereiden. Een vorm zonder deksels met handige handvatten is perfect voor stoofschotels of pasteien.

Alle vormen uit de Classic-serie zijn geschikt voor koken in verschillende ovens, magnetrons en zijn geschikt voor opslag in de koelkast en vriezer.

Pannen uit deze serie zijn uitgerust met handige deksels, handgrepen en zijn geschikt voor het bereiden van een verscheidenheid aan gerechten.

Voor verschillende salades en desserts is er een variëteit kommen uit de Classic-serie. Naast verschillende maten, verschillen ze ook in vorm.Er zijn klassieke ronde modellen, en er zijn vierkante ronde modellen. We moeten ook vermelden dat er in deze serie kommen met speciale deksels zijn, waarmee je een salade of ander gerecht veilig in de koelkast kunt bewaren.

En ook bevat de serie hele sets bestaande uit kopjes en schoteltjes, die ideaal zijn voor thee en andere dranken. Er zijn mokken met een metalen filter voor het gemakkelijk zetten van thee. Theepotten van deze serie zijn geschikt voor gebruik op een elektrische of gasfornuis.

Het is de moeite waard eraan te denken dat gasbranders met een vlammenverdeler moeten zijn.

Waterkokers hebben verwijderbare metalen filters. Op de muren is er geen theebloei, het product absorbeert geen geuren en laat u genieten van de ware smaak en het aroma van de drank.

Speciale productserie exclusief van het merk Simax bevat verschillende bakvormen, potten, kommen en theepotten. Bakken gerechten uit deze serie hebben een stijlvol design. Theepotten uit de Exclusive-serie zijn uitgerust met een metalen filter, zodat je je favoriete drankje van hoge kwaliteit kunt maken. Vooral populair is de reeks vormen van deze serie, die vormen van verschillende grootten omvat, waarmee je een verscheidenheid aan gerechten kunt bereiden.

Een andere serie van dit merk is een serie. bevroren, waaronder ronde kommen van verschillende groottes. Deze kommen kunnen als saladekommen worden gebruikt en niet alleen. Bovendien kunnen ze voedsel opwarmen, kunt u levensmiddelen invriezen of ze in de koelkast bewaren. De producten van deze serie zijn gemaakt in een zeer origineel ontwerp: het lijkt erop dat de wanden van de cups bedekt zijn met lichte vorst.

Gebruikstips

Uiteraard gaat elk product vergezeld van instructies voor gebruik en als u de regels opvolgt, kunt u de levensduur van het glasproduct aanzienlijk verlengen. Als je goed voor glaswerk zorgt en het met zorg behandelt, verliest het jarenlang zijn oorspronkelijke uiterlijk niet. Potten, kommen, bekers en vormen van deze fabrikant kunnen in de vaatwasser worden gewassen, wat erg handig is.

Als u de producten van dit merk voor het eerst hebt gekocht, is het de moeite waard om een ​​paar regels voor de bediening te onthouden. Voor het eerste gebruik moet het product grondig worden gewassen en gedroogd.

Voor het reinigen van vormen, potten en andere producten mag geen ijzeren net, schurende reinigingsmiddelen worden gebruikt.

Voordat u begint met koken en het gerecht naar de oven stuurt, moet u ervoor zorgen dat het formulier volledig droog is. Plaats het glas niet in een verwarmde oven. Als de schotel eenmaal is gekookt, kan de vorm of pan niet op een nat of koud oppervlak worden geplaatst. Hieruit kan de vorm barsten en zal het product worden verwend.

U moet het formulier op een houten of siliconen standaard plaatsen.

U kunt de vorm pas wassen nadat deze volledig is afgekoeld. En u kunt het gerecht niet in de koelkast sturen als het niet volledig is afgekoeld.

De kenmerken van het gebruik van Simax hittebestendig kookgerei voor het koken in de magnetron vindt u in de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen