aardewerk

Tescoma-gerechten: beschrijving, voors en tegens

Tescoma-gerechten: beschrijving, voors en tegens

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. kenmerken
 2. Sterke en zwakke punten
 3. Populaire sets
 4. Andere producten

Een verscheidenheid aan hoogwaardige gerechten uit de Tsjechische Republiek, zoals veel moderne consumenten. Tescoma-kookgerei heeft zichzelf al aan de positieve kant gevestigd. Het merk produceert verschillende sets potten, pannen, messen en andere keukenaccessoires. Het is de moeite waard om te overwegen wat de kenmerken van Tsjechische producten zijn.

kenmerken

Het merk Tescoma is in veel landen over de hele wereld bekend. Producten uit de Tsjechische Republiek ontvingen hun populariteit en eisten vrij verdiend. Opgemerkt moet worden de belangrijkste kenmerken van dit merk.

 • Dit merk produceert producten die veelzijdig en praktisch zijn. Pannen, potten, pannen en andere producten zijn ideaal voor koken op alle kookoppervlakken en in ovens van elk type.
 • Dit bedrijf produceert alle benodigde producten voor moderne keukens. Dit zijn producten van roestvrij staal, siliconen, hout, keramiek, hout, porselein en zelfs plastic. Een verscheidenheid aan verschillende accessoires, soorten gerechten zullen elke moderne consument aangenaam verrassen.
 • Alle producten, zonder uitzondering, zijn gemaakt van hoogwaardige, veilige materialen. Tijdens het bereiden van een gerecht, geven de producten geen schadelijke stoffen af, tasten niet de smaak van voedsel aan, laten de kwaliteit van de producten niet bederven. Bovendien zijn de producten duurzaam en duurzaam, en kan met de juiste zorg vele jaren dienst doen.

Bovendien zijn alle producten van dit merk gemaakt. in moderne stijl en design, dankzij de gerechten zal harmonieus in elke keuken kijken. Elke moderne consument kan een verscheidenheid aan gerechten kopen voor koken, frituren en bakken.

Bovendien kunt u gemakkelijk praktische en handige keukenaccessoires van dit merk vinden.

Sterke en zwakke punten

Kookgerei van roestvrij staal is al vele jaren populair bij liefhebbers van koken. Veel moderne huisvrouwen merken op het praktische, betrouwbare en aantrekkelijke uiterlijk van dergelijke producten. Het bekende Tsjechische merk produceert verschillende roestvrijstalen gerechten: braadpannen, potten, pannen, enzovoort.

Zou in meer detail moeten kijken naar de belangrijkste voordelen van producten.

 • Het belangrijkste kenmerk van dergelijke gerechten is de betrouwbaarheid en duurzaamheid. Pannen en potten van dergelijk materiaal zijn zeer krasbestendig, zodat ze gedurende vele jaren hun oorspronkelijke uiterlijk niet verliezen. Bovendien zijn dergelijke producten zeer duurzaam en corrosiebestendig. Ze zullen niet roesten en vervormen na verloop van tijd.
 • Roestvrij staal kookgerei is volkomen veilig om te koken. Het is gemakkelijk om voor dergelijke gerechten te zorgen, er zijn geen speciale reinigingsmiddelen voor nodig.
 • Afzonderlijk is het vermeldenswaard dat dit merk ook producten met antikleef- en keramische deklagen produceert. Producten kunnen veilig in de vaatwasser worden gewassen.

Wat betreft de tekortkomingen, ze bestaan ​​ook.

 • Roestvaststalen producten hebben een hoge thermische geleidbaarheid en zijn erg heet tijdens het koken. Om deze reden kan voedsel aan de bodem van de pan of pan blijven plakken. Maar als u een product kiest met een dubbele of driedubbele bodem, dan kan dit probleem eenvoudig worden vermeden.
 • Onjuiste verzorging kan de vaat beschadigen, waardoor sommige van zijn eigenschappen verloren gaan. Dergelijke schalen mogen niet met schurende reinigingsmiddelen worden schoongemaakt, anders zullen krassen verschijnen.

Populaire sets

Dit merk produceert een verscheidenheid aan sets gerechten waar veel vraag naar is. We hebben een kleine beoordeling samengesteld van de populairste sets, waarmee u de juiste keuze kunt maken.

 • Slimme dekking - hoogwaardige, betrouwbare en duurzame set met 8 verschillende items. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en voorzien van praktische hoezen. De deksels van steelpannen en stewpots zijn gemaakt van duurzaam glas en zijn ingelijst met hoogwaardige siliconen. De siliconen rand is flexibel, waardoor je een schuimspaan of soeplepel in de pan kunt laten, terwijl je het deksel goed sluit. Bovendien maakt de flexibele rand van de kap het gemakkelijk en veilig om overtollige vloeistof af te tappen.
 • Een set borden met een speciale duurzame antiaanbaklaag President steen Perfect voor elke moderne keuken. De set bevat ruime potten en een comfortabele emmer. Alle items zijn voorzien van duurzame glasafdekkingen. Op deksels zijn er speciale openingen voor stoom. Omdat alle producten een speciale coating hebben, zal voedsel niet verbranden. In dit gerecht kunt u koken op het kookoppervlak van elk type en zelfs in de oven.
 • Een andere populaire set van Tescoma is Ultima. Alle producten zijn gemaakt van roestvrij staal, uitgerust met duurzame en praktische handgrepen van hoogwaardige kunststof. Dergelijke handvatten worden tijdens het koken helemaal niet verwarmd, waardoor het risico op verbranding wordt geminimaliseerd. Het belangrijkste kenmerk van deze set is dat de pannen zijn uitgerust met speciale deksels. Dankzij een speciale houder is het mogelijk de kappen in drie verschillende posities te openen. Bovendien zijn alle producten in deze set uitgerust met een speciaal pomp- en stoomverstelsysteem.

Een ander voordeel van potten uit deze set is dat ze allemaal zijn uitgerust met een meetschaal.

Andere producten

Naast de sets kunt u deze of andere items afzonderlijk kopen om te koken. Er komt bijvoorbeeld een groot aantal positieve beoordelingen naar boven Wok President. Het product is verkrijgbaar met of zonder een deksel. Dit is een geweldige optie voor hoogwaardige en snelle Aziatische gerechten en niet alleen. De pan heeft een antikleefcoating en maakt het gebruik van zelfs metalen bladen tijdens het koken mogelijk.

Dankzij een speciale bodem is dit model geschikt om te koken, zelfs op een inductiefornuis.

Als je blijft praten over de populaire modellen van gerechten van dit merk, dan is het de moeite waard om de koekenpannen te noemen Slimme klik. Deze pannen zijn geweldig om op elke kookplaat of zelfs in de oven te koken. Het belangrijkste kenmerk van de pannen is dat ze zijn uitgerust met een praktische en betrouwbare handgreep die gemakkelijk kan worden losgemaakt indien nodig. Dankzij dit product kan worden opgeslagen in elke kast.

Voedsel blijft niet bij Smart Click-pannen omdat ze een triple bodem hebben van roestvrij staal en zijn voorzien van een speciale coating.

   Besteed aandacht aan keramische pannen fusiedie ook geschikt zijn voor alle soorten platen. Handige en praktische pannen hebben een antiaanbaklaag en trekken consumenten aan met hun stijlvolle ontwerp.

   Opgemerkt moet worden dat braadpannen met een keramische coating veel minder elektriciteit verbruiken, wat de eigenaars van elektrische en inductiekoken aantrekt.

   De top 7 beste keukenaccessoires van Tescoma worden getoond in de volgende video.

   Schrijf een reactie
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

   mode

   schoonheid

   betrekkingen