aardewerk

VSMPO-ware: kenmerken van een merk en producten

VSMPO-ware: kenmerken van een merk en producten

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Beschrijving van de fabrikant
 2. Soorten gerechten
 3. Hoe te kiezen?
 4. Zorgregels
 5. beoordelingen

Hoogwaardig keukengerei is erg belangrijk voor elke gastvrouw. Het Gourmet-servies van hoogwaardig roestvrij staal geniet een goede reputatie. Hiermee kun je gezond en lekker eten koken. Meer in detail over dit merk, verdiensten en tekortkomingen van zijn producten en regels voor de zorg ervoor zullen we in ons artikel bespreken.

Beschrijving van de fabrikant

Het merk "VSMPO-servies" is bekend bij vele hostesses. Het bedrijf verscheen in 1992 en produceerde aan het begin van zijn activiteit grote metaalproducten. Maar precies een jaar na zijn bestaan ​​heeft het roestvrijstalen pannen in de handel gebracht, die onmiddellijk door consumenten werden geprezen.

Aanvankelijk produceerde het bedrijf emmers en blikjes, gericht op de behoeften en eisen van de landbouwsector. Hierbij moet worden opgemerkt dat hoogwaardige buitenlandse apparatuur uit Italië, Joegoslavië en Duitsland voor de productie is gekocht. Producten vervaardigd door het bedrijf voldoen aan de hoogste normen. Ze had een dubbele bodem, wat een echte doorbraak was in de productie van gerechten uit het Sovjettijdperk.

In de loop van de tijd hebben de producten van dit merk steeds meer het hart van de consument veroverd, volgens de nieuwe trends van de branche en het vrijgeven van hoogwaardige goederen. Vandaag kan worden opgemerkt dat VSMPO-gebruiksvoorwerpen werd een favoriet bij de vervaardiging van roestvrijstalen gebruiksvoorwerpen. De drielaagse constructie van de onderkant van de producten is gemaakt met behulp van een speciale technologie.

Consumenten zeggen dat de staalproducten van het bedrijf elk jaar meer en meer verbeteren. Het is heel praktisch en gemakkelijk te gebruiken. Voedsel wordt in de kortste tijd bereid en de smaak verdient alle lof.

Bovendien kunnen de schalen met verschillende soorten platen worden gebruikt.

Soorten gerechten

De pannen geproduceerd door LLC VSMPO-gebruiksvoorwerpen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. De bodemdikte bereikt 6.5 mm, wat een uitstekende indicator is. Dit heeft een directe invloed op de bereiding van voedsel, waardoor de procedure aanzienlijk wordt verkort en een hoge kwaliteit wordt gegarandeerd.

De wanddikte is 0,7 mm en is dezelfde als de dikte van de dekking. Het handvat is ook gemaakt van roestvrij staal, waardoor het gebruik van producten voor het koken in de oven. De fabrikant richt zich op de behoeften van klanten en bewaakt daarom de kwaliteit van het product en de effectiviteit ervan.

Bovendien moet worden opgemerkt prachtig ontwerp. Hierdoor is het servies "Gourmet" een uitstekend vakantiegift en een echte decoratie van de keuken. De belangrijkste productlijnen: "Classic", "Profi" en "Glass". Laten we er meer in detail over praten.

"Gourmet Classic"

De regel "Gourmet Classic" bevat potten die verschillen in grootte en volume. Naast hen worden hier verschillende soorten pannen, braziers, stoomboten en nog veel meer aangeboden. Het is deze optie die het meest gevraagd is bij de consument.

Alle producten hebben een stijlvolle uitstraling. Binnen zijn ze mat en buiten - soepel en glanzend. Daarnaast is de lijn gericht op het gebruik in ovens.

Triple bodem is een extra voordeel. Hiermee wordt de warmte snel en gelijkmatig naar binnen verdeeld, waardoor elektriciteit wordt bespaard. De handvatten zijn puntvormig gemonteerd, waardoor ze tijdens het koken niet oververhit raken.De deksels liggen zo dicht mogelijk bij het lichaam, waardoor thermische effecten de voedingsstoffen in de producten niet nadelig beïnvloeden.

"Gourmet Profi"

De regel "Gourmet Profi" bevat potten, pannen, mantovarki en ander keukengerei. Het grootste verschil zit hem in een bescheiden ontwerp dat niet opvallend is. Stalen schalen onderscheiden zich door de aanwezigheid van een glanzende strip rond de behuizing, die aanwezig is op alle modellen van de serie.

Het product "Pro" kan worden gebruikt voor het wassen in de vaatwasser. De buitenmuren hebben een fijne polijsting waardoor je de aanwezigheid van kleine krasjes kunt verbergen en de presentatie kunt behouden. De handvatten zijn sterk genoeg en volumineus, met afgeronde hoeken, het is handig om ze te gebruiken om de vaat te verplaatsen. De hoezen lijken qua uiterlijk op vlakke platen, wat een originele ontwerpoplossing is en de aandacht trekt.

Dergelijke gerechten worden vaak gekozen door de eigenaars en chef-koks van cafés en restaurants, van wie de "truc" voor de klanten kookt.

"Glass"

Ten slotte kunt u de regel "Glas" niet negeren. Het grootste verschil is alleen glazen afdekkingen.. Het materiaal dat voor de fabricage wordt gebruikt, is bestand tegen temperaturen tot +500 graden en is niet vervormd wanneer het wordt blootgesteld. Deze deksels hebben geen gaten voor stoomafgifte, wat erg belangrijk is bij de bereiding van dieetgerechten.

De serie omvat potten, slachtkuikens en stewpots. De deksels zijn uitgerust met een metalen handvat, dat echter niet opwarmt tijdens het koken. Vanwege deze kenmerken zijn de gerechten uit deze serie erg gesteld op de gastvrouw.

Hoe te kiezen?

Bij het regelen van de keuken heeft elke huisvrouw een vraag: hoe de gerechten te kiezen zodat deze aan alle behoeften voldoet, en het gekookte voedsel smakelijk en gezond is? Zodra het gewenste merk is bepaald, moet u een keuze maken op basis van individuele voorkeuren. Als we het hebben over potten, pannen en ander keukengerei, zijn er niet teveel productiematerialen. Daarom moet u zich richten op andere parameters.

 • De eerste is om de grootte en het doel te bepalen. Voor een groot gezin is het niet logisch om producten van klein volume te kopen. Bovendien, het merk "Gourmet" behaagt consumenten met een breed assortiment, verschillende vormen en maten.
 • Het is mogelijk om gerechten van dit merk te kopen, zowel via de officiële website van de fabrikant, als in individuele winkels die zich direct in de stad bevinden waar de consument woont. De officiële site is echter betrouwbaarder, er is geen risico om een ​​nepproduct te kopen. Het bedrijf geeft ook een garantie op het volledige assortiment. Representatieve kantoren zijn gevestigd in alle Russische regio's.
 • Het is noodzakelijk om te beslissen of u een product in een set wilt kopen of dat het individuele producten zijn. Dit artikel is ook afhankelijk van de behoeften van de koper.
 • Je moet het uiterlijk van producten evalueren. Ze mogen niet worden vervormd of afgebroken.

Houd er rekening mee dat als er beschadigingen of diepe krassen op het oppervlak zijn, dit de levensduur van het gerecht aanzienlijk kan verkorten.

Zorgregels

Alle gerechten vereisen de juiste zorg, en producten van roestvrij staal zijn geen uitzondering. Een aantrekkelijke verschijning kan de gastvrouw heel lang behagen, maar dit vergt inspanning.

 • U moet onthouden dat roestvrijstalen serviesgoed niet nat mag worden bewaard. Na het wassen moet het onmiddellijk worden afgeveegd. Het is beter om geen stijve sponzen of schuurpoeders te gebruiken, maar als het nodig is, kunt u het binnenoppervlak voorzichtig met hen reinigen.
 • Als het voedsel is verbrand of als er sprake is van een andere sterke vervuiling, vul dan de tank met water en zet het op matig vuur, nadat u het deksel eerder hebt gesloten. Nadat de vloeistof is gekookt, worden de gerechten op een standaard verwijderd en 20-30 minuten afgekoeld. Vervolgens wordt het vuil afgeschraapt met een spons
 • Vlekken op de wanden van potten en pannen worden met een gewoon reinigingsmiddel verwijderd.Als dit niet helpt, kunt u het oppervlak behandelen met azijn of citroenzuur. Citroensap is ook geschikt.
 • Hostesses moeten onthouden dat het plaatsen van warme gerechten onder koud water ten strengste verboden is, omdat het temperatuurverschil kan leiden tot barsten van het oppervlak. Het product moet eerst worden gekoeld.
 • Minimaliseer het wassen van glanzende gerechten in de vaatwasser. Door ze agressiever te maken, kan dit het oppervlak beschadigen en zal het zijn aantrekkelijke uiterlijk verliezen. Daarnaast verbood je scherpe en harde voorwerpen, waarmee je verbrand voedsel schraapt.

beoordelingen

  Het is veilig om te zeggen dat het merk Gurman in de loop der jaren een uitstekende reputatie heeft opgedaan en door klanten enorm wordt gewaardeerd. De producten zijn vaak te vinden in de winkelrekken, het heeft een betaalbare prijs en tegelijkertijd een goede kwaliteit. Gebruikers raden echter aan om verschillende omstandigheden in acht te nemen die de levensduur van de producten verlengen en hun presentabele uiterlijk behouden.

  • Lege gerechten kunnen lange tijd niet worden verwarmd, u moet het op zijn minst smeren met plantaardige olie. De bodem warmt op in een paar minuten. U moet de hitte enigszins verminderen en beginnen met het bereiden van de gewenste gerechten.
  • De grootte van de brander moet overeenkomen met de grootte van het apparaat dat wordt gebruikt. Als we het hebben over een gasfornuis, is het onaanvaardbaar om vuur naar de wanden van producten te laten bewegen, het moet de bodem verwarmen. Producten worden in koud water geplaatst.

  Wanneer rekening wordt gehouden met deze kenmerken, geven kopers de gerechten van het merk "Gourmet" zeer goede recensies.

  Bekijk de pan VSMPO "Gourmet" en "Profi", zie de volgende video.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen