aardewerk

Gerechten Wilmax Engeland: kenmerken en bespreking van modellen

Gerechten Wilmax Engeland: kenmerken en bespreking van modellen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Merkgeschiedenis
  2. Voors en tegens
  3. assortiment
  4. beoordelingen

Porseleinwarenmerk Wilmax is van hoge kwaliteit. Dit zijn lichte en subtiele producten, waardoor zonlicht binnendringt, waardoor ze de indruk wekken van gewichtloos en bijna luchtgereedschap.

Merkgeschiedenis

Door de jaren heen is het kookgerei van Wilmax een van de bestverkopende besteksets ter wereld. Dit is een luxe wit porselein, ideaal voor thuisgebruik.en voor gebruik in restaurants en andere cateringbedrijven.

De roots van het merk Wilmax gaan naar een kleine manufactuur in het Verenigd Koninkrijk, die zich bezig hield met het leveren van gerechten voor het Royal Court. In 2001 bereikte de populariteit van wit porselein zulke hoogten dat de fabrikant besloot om zijn productie uit te breiden. Voor dat om de prijs-kwaliteitverhouding optimaal te maken, werden productiefaciliteiten verplaatst naar Zuidoost-Azië. Nu op de verpakking van gerechten zie je het label "Made in Malaysia." Maar dit zou potentiële kopers niet moeten afschrikken - de productie wordt uitgevoerd volgens de hoogste normen die in Engeland zijn aangenomen.

Gedurende vele jaren gaat bijna het volledige volume van gefabriceerde producten naar de Europese markt, maar in 2010 werd de geografie van de verkoop aanzienlijk uitgebreid: het bedrijf opende een representatief kantoor in Moskou. Tegenwoordig is het kookgerei van Wilmax vertegenwoordigd in zestig landen op alle continenten. - Dit is Europa, Azië, evenals Afrika, het Midden-Oosten en Australië. Tegelijkertijd worden de producten zo gemaakt dat rekening wordt gehouden met de lokale mentaliteit en regionale specificaties, voedingsgewoonten en de behoeften van elke verkoopmarkt - een groot team van marketing- en creatieve ontwerpers werkt aan het maken van nieuwe modellen. Het assortimentbeleid van het merk omvat meer dan 500 items voor verschillende doeleinden, ontwerp en grootte.

Een belangrijke factor die bijdraagt ​​aan de snel groeiende populariteit van Wilmax is toegankelijkheid - kopers hoeven helemaal niet de hele set te kopen elk artikel is per stuk te koop. Dit is erg handig, want in complete sets is er meestal geen noodzaak en van tijd tot tijd moeten borden, bekers en kommen door elke gastvrouw worden vernieuwd.

Voors en tegens

Wilmax is een servies dat ideaal is voor speciale gelegenheden. Om deze reden werd ze verliefd op de eigenaren van clubs, cafetaria's, restaurants, grote hotels, recreatiecentra en andere organisaties. Dergelijke eetgelegenheden zijn onmisbaar voor grote familiediners.en met een enorme variëteit aan modellen, vormen en variëteiten gerechten kunt u zelfs voor de meest veeleisende klanten een keuze maken.

Omdat Wilmax een porselein is, is het gemaakt in witte kleur. Alle producten van dit Engelse merk hebben een geglazuurde bodem en een perfect uitgelijnd glanzend oppervlak. Dankzij deze productietechnologie is een onberispelijk schoon uiterlijk van gerechten verzekerd.

De gerechten van dit merk onderscheiden zich door transparantie - het is zo dun dat zonlicht er gemakkelijk doorheen dringt, waardoor het een nog verfijndere en verfijndere uitstraling krijgt.

Wilmax is erg dun en licht, maar desondanks zijn ze behoorlijk duurzaam, zodat ze bestand zijn tegen alle "catering". Dergelijke schotels worden zowel met de hand als in de vaatwasser gewassen, het is bestand tegen alle reinigingsmiddelen, behalve schuurmiddelen, en behoudt zijn oorspronkelijke uiterlijk gedurende een lange tijd.

Alle producten worden vervaardigd in overeenstemming met Europese kwaliteitsnormen. De productietechnologie was het resultaat van hard werk van ingenieurs die al tientallen jaren producten maakten en testten.

Tegelijkertijd zal het prijskaartje voor de producten elke koper aangenaam verrassen - de kosten van het product zijn laag, vooral als we het beschouwen vanuit het oogpunt van prijs en kwaliteit.

De vele voordelen van Wilmax china kunnen ook worden toegeschreven aan de posities die hieronder worden beschreven.

  • Sonority. Als je lichtjes met een houten stok op het Wilmax-servies slaat, klinkt een dun, hoog geluid dat de hoogste kwaliteit porselein aangeeft.
  • Security. Milieuvriendelijke grondstoffen worden gebruikt voor de productie van keukenapparatuur en bij het productieproces worden alle noodzakelijke hygiënische en hygiënische vereisten in acht genomen.
  • Hittebestendigheid. Engelse gerechten kunnen eenvoudig worden gebruikt in magnetrons en ovens, omdat het bestand is tegen opwarmen tot 300 graden.
  • Slagvastheid. Het kookgerei is opmerkelijk vanwege zijn slagvastheid en de verdikte randen geven het extra kracht voor chippen. De productietechnologie omvat het gebruik van magnesium- en aluminiumverbindingen, waardoor bestek bestand is tegen scheuren.
  • Ergonomie. Alle gefabriceerde gerechten zijn gemakkelijk gestapeld, zodat de ruimte in de keuken efficiënter kan worden gebruikt. Je kunt de schotels ook in hoge stapels meenemen, zonder te vallen en te breken.
  • Lage wateropname. Dit is een belangrijk pluspunt, gezien het feit dat we het hebben over gerechten die constante natte reiniging vereisen.

Wilmax china is echter gemaakt van keramiek, wat betekent dat het zorgvuldig moet worden behandeld en geen sterke mechanische schokken tolereert. Dit is het grootste nadeel.

De artikelen van dit merk kunnen alleen worden gereinigd met zachte sponsen en gelachtig reinigingsmiddel - het gebruik van schuurmiddelen en metalen borstels is onaanvaardbaar.

assortiment

Het assortiment porselein van het Engelse merk onderscheidt zich door een uitzonderlijke variëteit - de verzameling gerechten omvat absoluut alles: van platen van alle soorten en vormen tot fruitvazen, theepotten en koffiepotten.

Wilmax-producten worden gepresenteerd in zowel klassiek als modern design.daarom kan elke koper gemakkelijk de optie selecteren die perfect in het interieur past. Ronde schotels zijn bijvoorbeeld geschikt voor klassieke kamers en de vierkante optie is voor hightech. Tegelijkertijd worden ontwerpers bij het maken van gerechten niet alleen geleid door de eisen van de decoratie. Voor hen zijn de functionaliteit en het gebruiksgemak van het product belangrijk. De meeste theepotten hebben bijvoorbeeld een fundamenteel nieuw sluitmechanisme van het deksel, waardoor het heel stevig vasthoudt en niet valt als het drankje wordt gegoten. Deze aanpak maakt de theeceremonie zeer comfortabel en volkomen veilig.

Gebruiksvoorwerpen voor bakken verschillen in verzonken bodem en wanden, waardoor zo lang mogelijk warmte kan worden vastgehouden.

De veelzijdigheid van de objecten ligt in het feit dat hetzelfde bestek meerdere doelen tegelijkertijd dient. Een ijskom kan bijvoorbeeld als een suikerpot worden gebruikt en de fruitschaal doet het uitstekend met de rol van graanschuur. Pepermolen kan eenvoudig worden gebruikt voor het opdrogen van kookgerechten.

Kristalwitte schotels verdienen wereldwijd de beste klantbeoordelingen vanwege de gladde gebogen vorm. Bakken gerechten trekken uitzonderlijke duurzaamheid, weerstand tegen geuren en gemakkelijk schoon te maken.

De bouillonas van dit merk zijn erg handig - dankzij de handgrepen aan beide zijden kunnen ze met weinig moeite van plaats naar plaats worden verplaatst. Overigens behoort dit apparaat ook tot de universele - het combineert de functies van een beker en een terrine.

De echte decoratie van de tafel zal een gepartitioneerde tafel zijn met vier secties - elk van zijn compartimenten kan worden gebruikt voor een apart gerecht. Dit item neemt heel weinig plaats in op de tafel, dus het is heel praktisch bij het serveren.

beoordelingen

Gebruikersfeedback op Wilmax-keukenapparatuur is positief. Kopers vertellen over de stijl en kwaliteit van gerechten, die er spectaculair uitzien tijdens ceremoniële recepties en in dagelijks gebruik. Het dient verscheidene decennia, zonder de aanvankelijke glans te veranderen.

Consumenten consumenten zijn erg tevreden met een grote verscheidenheid aan modellen: er is een grote verscheidenheid aan Wilmax-serviescollecties. Er zijn zelfs producten speciaal gemaakt voor de Japanse keuken.

De kwaliteit van Wilmax wordt ook aangegeven door het feit dat in Rusland een van de grootste collecties wordt vertegenwoordigd door de bekende toonaangevende culinaire televisieprogramma's Julia Vysotskaya. Alle gerechten die in het programma "Eat at Home" worden gebruikt, zijn verpakt in heldere dozen met het logo van Wilmax England, dat het gezicht van de actrice weergeeft.

Over het verschil tussen de serie Julia Vysotskaya van de gebruikelijke Wilmax die in de onderstaande video wordt beschreven.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen