Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Donsjacks voor zwaarlijvige vrouwen

Donsjacks voor zwaarlijvige vrouwen

doe mee aan de discussie

 
inhoud
  1. model
  2. fillers
  3. Kleur oplossingen
  4. Modetrends
  5. Tips voor het kiezen

Moderne donsjacks zijn niet meer vormloos en onopvallend, ze zijn verhuisd naar de categorie van mooie en stijlvolle bovenkleding, die in staat is om elke vrouw te versieren. Dit is vooral belangrijk voor meisjes met uniformen voor wie kleding niet alleen een manier is om hun gebreken te verbergen, maar ook om hun deugden te benadrukken. Als u een donsjack kiest voor uw type, voelt u zich stijlvol en aantrekkelijk!

model

verkorte

Een ideaal model voor elke dag. Eigenaars van ronde vormen moeten producten kiezen die hun billen bedekken, zodat ze zich niet volledig op heupen richten. Meisjes met de figuur "appel" kunnen kiezen voor een soepel, licht getailleerd jasje, en de eigenaren van de figuur "peer" moeten de taille benadrukken met een riem of riem.

lang

Geschikt voor kouder weer, bescherm tegen sneeuw en wind. Kies voor rechte, rechtopstaande silhouetten. Jassen hebben meestal een steek in de vorm van verschillende geometrische vormen.

Eigenaars van een volledige figuur moeten letten op de verticale strepen, die visueel uitgerekt silhouet zijn.

Uitlopend naar de bodem

Het ideale model voor de eigenaren van de figuur "peer". Ze zal toestaan ​​om volumetrische heupen en billen te maskeren, terwijl ze tegelijkertijd de harmonieuze bovenkant benadrukt hebben.

Met een asymmetrische snit

Gewatteerde jassen met interessante details, ongewone fittingen of asymmetrische snit zijn ideaal voor meisjes die hun gebreken moeten verhullen.

Een ongebruikelijk product lokt alle aandacht weg en leidt anderen af ​​van de onvolmaakte figuur.

fillers

Let bij het kiezen van een donsjack op de vulling erin. Er zijn veel kunstmatige materialen, zoals holofiber, polyfiber, fiberskin en andere.

sintepon

Een zeer populaire vuller, dankzij de aangename prijs-kwaliteitsverhouding. Een van de weinige nadelen is de lage thermische isolatie-eigenschappen, dus het is niet geschikt voor strenge vorst.

naar beneden

Houdt de warmte goed, behoudt de vorm na het wassen, heeft natuurlijke ventilatie. In zo'n donsjack zul je zeer comfortabel zijn, niet koud en niet warm. Het ideale vulmiddel moet 80% dons en slechts 20% veren bevatten. Ze zijn niet alleen geschikt voor mensen met allergieën die op zoek moeten naar een degelijke synthetische vervanging.

Synthetisch naar beneden

Een waardige vervanging voor natuurlijke vulstof. Het is gemaakt van microfiber, dus het behoudt zijn vorm goed, zelfs na het wassen, veroorzaakt geen allergieën en heeft goede thermische isolatie-eigenschappen.

Thinsulate

De "warmste" vuller, die qua prestaties zelfs natuurlijker is. Het is heel licht, zacht en duurzaam, houdt volume en vorm goed. Het is gemakkelijk te verzorgen en gemakkelijk te wassen, het veroorzaakt geen allergieën. Een van de meest praktische en hoogwaardige vulstoffen.

Kleur oplossingen

Zwarte kleur blijft voor altijd de absolute favoriet. Hij visueel slank, maakt het figuur elegant en verfijnd.

Je moet niet stilstaan ​​bij de zwarte kleur, volledige meisjes kunnen een mooie, sappige tint van donkere kleuren kiezen.

Liever bordeaux, blauw, grijs, blackberry, smaragd.

U kunt uw afbeelding diversifiëren met heldere accessoires. Een blauwe of rode sjaal helpt bijvoorbeeld om de borst te benadrukken, en bij zwaarlijvige vrouwen is deze meestal luxueus. Goed geselecteerde accessoires zijn over het algemeen manieren om zelfs het saaistste ding te transformeren.Kies prachtige handschoenen, een handtas en een hoed om er elegant en stijlvol uit te zien!

Modetrends

Dit seizoen in de vorm van ultra-chique donsjacks. Dit zijn stijlvolle producten met een silhouet dat ongewoon is voor jassen met donsvoering, die vaker in de buurt van bontjassen of jassen worden aangetroffen. Bijvoorbeeld donsjacks-cocons of donsjacks met het silhouet van een nieuwe look, die naar de meeste vrouwen gaan met een volledig figuur, omdat ze het mogelijk maken om de taille te benadrukken en de problematische heupen te verbergen.

Jassen, die ideaal zijn voor kantoorwerk, zijn ook populair. Ze zijn perfect gecombineerd met een pak of jurk, zonder controverse in het beeld te veroorzaken.

Down-padded jassen zijn extra groot, maar complete meisjes moeten ze heel zorgvuldig uitkiezen. Tot nu toe bestaat er een misvatting dat volumineuze kleding alle gebreken kan verbergen. In feite zijn ze niet voor iedereen geschikt.

Dit is een geweldige oplossing voor meisjes met een appel of een rechthoek, die in de regel de eigenaren zijn van de sterkste benen en de problematische bovenkant. Kies een verkort oversized model van een ongebruikelijke snit die de gebreken helpt verbergen en de verdiensten benadrukt.

Tips voor het kiezen

Voor meisjes met vormen zijn korte, gevoerde jassen, die eindigen in het lendegebied, categorisch ongepast. Geef de voorkeur aan het model, dat op zijn minst de heupen bedekt.

Eigenaren met een dunne taille en kiezen voor een model met een riem. Hetzelfde geldt voor vrouwen met een grote buste, die ook het figuurvolume visueel geeft.

Dames met een zeer volumetrisch silhouet passen niet in strakke modellen, ze zullen er goed uitzien voor gratis donsjasjes met een ongewone snit en originele details die de aandacht afleiden van de probleemfiguur.

Om de brede heupen in evenwicht te houden, kies je een donsjack met een volumineuze capuchonsjaal en wijde mouwen. Bonttrim in het bovenste gedeelte van het product is welkom. In dit geval moet de bodem zo eenvoudig en beknopt mogelijk blijven.

Een donsjas kiezen voor een meisje met vormen is niet zo'n groot probleem als het op het eerste gezicht lijkt. Het is alleen nodig om een ​​geschikte stijl voor uw type figuur te bepalen, zodat het product perfect bij u past, met de nadruk op verdiensten en het verbergen van onvolkomenheden. Wees altijd onweerstaanbaar!

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen