Jurk stijlen en modellen

Wat te dragen met een korte jurk?

Wat te dragen met een korte jurk?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. bedrijf
  2. alledaags
  3. cocktail
  4. Met een volledige rok
  5. Jurk tuniek
  6. zomer
  7. Wat te dragen in de winter
  8. Welke schoenen om te dragen
  9. bovenkleding

Koop een korte jurk is geen probleem. Het belangrijkste is om er juist extra garderobe-elementen voor te selecteren.

bedrijf

Voor kantoorpersoneel is de kledingkeuze beperkt tot de kledingvoorschriften, waardoor het dragen van te korte jurken niet mogelijk is. Maar een beetje boven de knie - toegestane lengte van de jurk. Een eenvoudig model kan worden aangevuld met een expressieve handtas, een sjaal en nette pumps.

Je kunt altijd een jas kiezen voor een jurk of een discreet vest.

alledaags

Het veld voor experimenten wordt geopend bij het vormen van een afbeelding voor een informele wandeling of een ontmoeting met vrienden. Probeer een korte jurk met een shirt te dragen. Plotseling interessante, gratis en enigszins frivole manier waarop je zult slagen.

cocktail

Voor een cocktailparty kun je verschillende afbeeldingen ophalen op basis van een korte jurk. Je kunt op de gemakkelijke manier en kies een jurk Coco Chanel, die niet eens hoeft te worden toegevoegd.

Een bescheiden halslijn en de afwezigheid van mouwen passen goed bij een kort jasje, dat kan opgaan in een geheel van kleuren of als een contrasterend element kan dienen.

Een ander succesvol beeld bestaat uit een klassiek kort salaris en een lang vest, dat onopvallend de lijnen van het lichaam schetst en de negatieve momenten in de figuur verbergt.

Veel ontwerpers raden aan om samen met een korte jurk een riem of riem te dragen. Onvolmaakte handen kunnen worden verborgen met een lichte blouse die over de jurk wordt gedragen.

Met een volledige rok

Fluffy dress vereist een zorgvuldige selectie van schoenen. Zorg dat je een hiel hebt, of het nu schoenen of sandalen zijn. elegantie - Dit is een ongekwalificeerde vereiste voor schoenen die onder een korte jurk met een volledige rok passen.

Sieraden moeten minimaal aanwezig zijn. Het zullen genoeg kettingen en oorbellen zijn.

Een ander accessoire dat zowel het beeld kan aanvullen als bederven, is een handtas.

Perfect voor een weelderige jurk - Dit is een langwerpige koppeling.

Bovenkleding moet een voortzetting zijn van de lijnen en stijl die de top van de jurk bepaalt.

Jurk tuniek

De vraag naar jurken, tunieken, waaronder je panty's, jeans of leggings moet dragen, neemt actief toe. Onder zo'n afbeelding passen laarzen of laarzen.

zomer

Zomer korte jurk - vrij universeel ding, de aard van die wordt gegeven door aanvullende elementen.

Een coltrui maakt van een korte lichte jurk een zakelijke outfit. Guipure romantische jas maakt een avondjurk uit een eenvoudige jurk. Het is toegestaan ​​om expressieve kostuumjuwelen onder een dergelijke jurk te dragen.

Grote zakken met textielmateriaal zien eruit met een lichte jurk. Schoenen moeten zo licht en eenvoudig zijn als de jurk zelf. Laat daarom sandalen op lage snelheid en wiggen, Griekse sandalen in je kledingkast hangen. Zelfs op een vakantie op het platteland kunt u een zomerjurk dragen.

Wat te dragen in de winter

Vergeet niet over vrouwelijke jurken met knielengte in de winter. Deze jurken zien er goed uit met korte jassen, jassen en jassen, en natuurlijk bontproducten die elk beeld kunnen veredelen.

Kies een pelsproduct, vergeet je taille niet, die je nodig hebt om een ​​riem toe te wijzen. De keuze van laarzen of schoenen is enorm, in dit geval kunt u vertrouwen op uw smaak en gevoel voor elegantie. Onder het verbod zijn alleen laarzen, kousen.

Maar de panty moet bewuster en zorgvuldiger worden gekozen.Ze moeten niet verlicht zijn, te licht zijn, maar mogen licht zijn en foto's hebben.

Welke schoenen om te dragen

Schoenen en sandalen met een gemiddelde of hoge hak zijn zeker geschikt voor een korte jurk. De kleur van de schoenen moet overeenkomen met de jurk of in dezelfde kleur zijn.

Het vermogen om contrasten te creëren met behulp van schoenen is aanwezig, maar de combinatie van kleuren moet zorgvuldig worden overwogen (rood met zwart, blauw met geel, roze met oranje). Deze optie ziet er goed uit bij een gala-evenement of zelfs op kantoor.

In het dagelijks leven is het de moeite waard om eenvoudige schoenen te dragen. Onder de mogelijke opties zijn er zelfs sneakers en sneakers.

bovenkleding

Sweatshirts, vesten, jassen, bontjassen, donsjacks - dit alles kan gedragen worden met korte jurken. Onder de gebreide jurk heb je een lange bovenkleding nodig, onder een rechte mini-jurk kun je korte kleding pakken.

Met deze eenvoudige tips, zal elke afbeelding een voorbeeld zijn van de juiste stijl en beknopte smaak.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen