Kleuren van jurken

Wat te dragen met een grijze jurk?

Wat te dragen met een grijze jurk?

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. Schede jurk
 2. gebreid
 3. schoenen
 4. panty
 5. accessoires
 6. Combinaties met bloemen
 7. beeldspraak
 8. stijlen

Een zwarte kleine jurk is niet het enige universele element in de garderobe van vrouwen. Samen met hem is een grijze jurk, waaruit je ook een afbeelding kunt vormen. U moet alleen enkele trucs kennen en de basisregels onthouden.

Schede jurk

Een jurk met de vorm van de behuizing kan als een onafhankelijk element van de afbeelding dienen, waarvoor geen selectie van details nodig is. Maar voor op kantoor kun je een wit overhemd oppakken dat je look opfrisst en een vleugje formaliteit, blauwe accessoires of een heldere blouse toevoegt.

gebreid

Een mooi figuur kan gekleed zijn in gebreide jurken in grijs. De meest succesvolle opties hebben een hoge hals, die kan worden aangevuld met gebreide kortgeknipte shirts uit een pastel palet.

Zwarte leggings kunnen ook deelnemen aan dit ensemble, maar ze zullen hoge klassieke schoenen moeten oppikken.

schoenen

Suède schoenen - dit is de meest succesvolle schoenen, die perfect gecombineerd is met een grijze jurk. De kleur van dergelijke schoenen kan klassiek zwart zijn, gedempt rood of donker paars.

Om te werken, moet je absoluut zwarte schoenen met een comfortabele hak kiezen, voor een zomerse wandeling, zijn laarzen met een metallic decor meer geschikt, en voor de winter en koude herfst, houd je hoge laarzen, halfhoge laarzen of modieuze laarzen.

Als de jurk kort is, moet je eronder laarzen dragen op de knie van suede. Muiskleur ziet er anders uit met grijs.

panty

De keuze van de maillot moet niet minder serieus zijn dan elk ander element. U kunt dit accessoire in grijze kleur kiezen, maar alleen de kleur van grafiet of de schaduw van nat asfalt.

Er moet een harmonische verbinding aanwezig zijn tussen de kleur van de panty en de schoenen. Als uw schoenen rood zijn, moet de panty bij de jurk passen.

accessoires

Klassieke foto's accepteren de helderheid niet in detail, maar goud (bij voorkeur wit) of zilver kan worden gebruikt in combinatie met een strikte grijze jurk.

Een goed alternatief voor deze keuze is een parelketting, sieraden gemaakt van turquoise of grijs parelmoer. Zwarte handschoenen worden gevraagd voor deze look: lang en elegant, gemaakt van dun leer of suède en een bijpassende handtas.

Als de blauwe kleur past bij uw kleurtype, weet dan dat met een grijze jurk zulke accessoires heel goed passen.

Combinaties met bloemen

Mensen die grijze jurken als saai beschouwen, weten gewoon niet hoe ze aanvullende elementen voor hen moeten selecteren en, het belangrijkst, kiezen ze voor kleuren.

 • Zwart met grijs is een onuitputtelijke richting voor de realisatie van hun vaardigheden als modeontwerper. Op een grijze achtergrond zien zwarte lederen of textiele inzetstukken er fantastisch uit en helpen om een ​​paar extra kilo's te verbergen. Zwarte kleur kan aanwezig zijn in schoenen of accessoires.
 • Het is de moeite waard om een ​​combinatie van grijs met roze te overwegen. Deze combinatie, hoewel ongebruikelijk, ziet er heel zachtaardig uit. Op het hoogtepunt van populariteit is de kleur van fuchsia, die ook kan worden gebruikt met een grijze jurk.
 • Rode kleur maakt een grijze jurk sexy, wat vooral belangrijk is bij avondcurten.
 • Blauw met een grijze jurk helpt bij het creëren van een glamoureus beeld, niet verstoken van elegantie.
 • Gele elementen op een grijze achtergrond zien er spectaculair en onverwacht helder uit.

beeldspraak

Dagelijkse look voor elke dag

De beste optie voor dagelijks gebruik is een gebreide jurk.Daarin, en in de film kun je gaan, en met vrienden zitten in de dichtstbijzijnde coffeeshop, en ga voor de producten.

Werken

Kies een grijze vestjurk in een delicate kleur of een trenchcoat, onder je collega's ben je de meest stijlvolle. U kunt een afbeelding volledig uit verschillende grijstinten maken. Voor kantoor is deze oplossing zeer geschikt.

De werkende look, bestaande uit een grijze jurk, kan gemakkelijk plechtig worden gemaakt. Voeg gewoon een paar heldere accessoires toe en breng rode lippenstift op je lippen aan.

Plechtige beelden

Voor speciale gelegenheden is het de moeite waard om een ​​jurk te vinden die is gemaakt van licht weefsel, waarop decoratieve elementen kunnen worden geplaatst. In dit geval zijn lichte schoenen die als een magneet voor nieuwsgierige ogen dienen, geschikt. De keuze van accessoires en handtassen (bij voorkeur koppeling) moet met elkaar worden verbonden.

stijlen

De mode van de jaren 60 krijgt relevantie en komt tot uiting in nieuwe ideeën, dus elke vrouw van de mode probeert een kort aansluitende jurk of model met een trapeziumvorm aan haar kledingkast toe te voegen. Het zal niet mogelijk zijn om te doen zonder hoge donkere laarzen, op lage snelheid, misschien, gelakt.

Schoenen met een fijne tint zijn geschikt voor warmer weer.

De actieve ontwikkeling van mode voor sportkleding ging naar de hand van liefhebbers van comfortabele kleding. De eenvoud van de jurk wordt geëffend door heldere momenten die er indrukwekkend uitzien op een grijze achtergrond.

Moet comfortabel zijn en schoenen, niet alleen een jurk, dus je favoriete sneakers en gymtas en vraag in deze afbeelding.

De angst voor een grijze jurk en de gedachte dat het niet-indrukwekkend en saai is, heeft geen basis. Ons advies, uw smaak, gevoel voor stijl en grijze jurk zijn onder alle omstandigheden de onweerstaanbare formule.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen