Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Bontjassen van grote maten voor vrouwen met obesitas

Bontjassen van grote maten voor vrouwen met obesitas

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. kenmerken
  2. Modellen en stijlen
  3. Soorten bont
  4. kleur
  5. Hoe te kiezen?

Gesteld dat vrouwen die indrukwekkende proporties bezitten, winterbontkleding bijna gecontra-indiceerd is: ze voegt visueel een paar jaar en extra kilo aan deze dames toe. Dus geneigd om alleen diegenen te overwegen die geen idee hebben welke soorten vacht en welke stijlen van bontjassen moeten worden gedragen door een grote dame.

Bont, maar ook sieraden, wordt terecht een van de beste manieren genoemd om de schoonheid van een vrouw te benadrukken. Echter, in tegenstelling tot sieraden, met de selectie van welke meisjes meestal geen problemen hebben, moet je bij het kopen van een bontjas iets meer bewustzijn tonen - een tevergeefs gekozen stijl of structuur van bont kan een zorgvuldig vervaardigd beeld geven.

kenmerken

Als lange en slanke meisjes letterlijk alle modellen bontjassen passen, van tijdloze klassiekers tot meesterlijke meesterwerken van ontwerpers, dan moet "pyshechkam" al hun winst en zwakke punten zorgvuldig analyseren. En rekening houdend met de resultaten, beschrijf duidelijk het bereik van modellen, soorten bont en de kleuren, om te beginnen met het zoeken naar de perfecte pelsjas voor jezelf.

Alvorens te kiezen uit het feit dat "het mogelijk is", is het noodzakelijk om te beslissen over het feit dat resoluut dergelijke vrouwen zijn gecontra-indiceerd. Het belangrijkste dat onmiddellijk moet worden opgegeven, zijn oversized stijljassen: dimensieloze, flodderige modellen verbergen geen overgewicht en rondheid, maar voegen alleen visueel een paar extra kilo toe.

Een snit die een vernauwde borst of smalle mouwen impliceert, zal ook niet werken - in dergelijke jassen zullen grote vrouwen er nog massiever uitzien. Onder het verbod en de ruches op de mouwen of op de onderkant van de zoom - dergelijke hoogstandjes maken het silhouet visueel zwaarder.

Ook niet de beste optie zou zijn om een ​​bontjas te kopen, gemaakt van langharige bontsoorten. Deze textuur vergroot visueel de al indrukwekkende volumes en afmetingen. In de afgelopen jaren wint cross-cutting meer en meer aan populariteit - het is niet aan te bevelen dat volledige dames erbij betrokken raken. Het feit is dat de horizontale methode om de vellen van bont te tonen niet ten goede komt aan de meest slanke silhouetten. Maar als je je kledingkast echt wilt aanvullen met elementen van een dwarssnede, kun je een bontjas kiezen, waarbij de horizontale strepen decoratief zijn, naast de verticale of diagonale strepen.

Modellen en stijlen

De vraag naar de optimale lengte van een bontjas voor vrouwen met obesitas blijft controversieel. Sommige stylisten zijn ervan overtuigd dat dergelijke dames gecontra-indiceerd zijn als lange modellen "op de vloer", en verkorte variaties.

Hun tegenstanders maken bezwaar tegen het feit dat lange bontjassen heel acceptabel zijn, mits de "doughnut" zich onderscheidt door een hoge groei. Maar het mini-formaat is echt beter om er niet bij betrokken te raken, vooral als er een probleemgebied is in de heup.

De reddingslijn in dit geschil is de 'gulden middenweg': de lengte van de midi, waarvan de snede impliceert dat de zoom van de pelsjas nauwelijks de knieën bedekt. De vacht kan echter iets hoger eindigen, maar alleen als de lange en slanke benen de trots van de vrouw zijn. Onder mid-stijl "knie-diep" worden rechte, A-vormige en wijd uitlopende variaties beschouwd als de meest geprefereerde voor volle dames.

Een recht gesneden bontjas (met of zonder capuchon) is gegarandeerd goed voor elke dame, ongeacht welke verhoudingen ze ook heeft.Afhankelijk van het type figuur, moet er aandacht zijn voor een "riem-achtig" model (een echte must-have voor eigenaren van een prachtige buste en een zandloper-achtige figuur), of een minimalistische rechtlijnige versie die wordt aanbevolen voor dames met ongeveer dezelfde breedte op de taille, heupen en in de borst.

A-vormige bontjassen - de beste optie, die perfect de waardigheid benadrukt en de tekortkomingen van vrouwen van elke lichaamsgrootte netjes camoufleert. Een lichte bel, die al op de borstlijn of zelfs op de schouders begint, zal de eigenaar van de pelsjas toelaten zich er comfortabel en elegant in te voelen.

Voor voorstanders van een meer individuele stijl is er niets beter dan een uitlopende snit - een verscheidenheid aan ontwerpoplossingen in deze categorie modellen zal zelfs de meest veeleisende fashionista's bevallen. Gedurfde jassen, genaaid in de stijl van "vlinder" of "vleermuis", kunnen tegelijkertijd zowel vrouwelijk als ironisch lichtzinnig zijn.

Bont voor dames kan worden uitgerust met een bontkap en kraag. In het eerste geval mag dit kledingstuk niet omvangrijk en te omvangrijk zijn. Als de optie met een kraag meer de voorkeur verdient, zijn de extra volumes hier niet relevant - het is beter om een ​​bontjas te kiezen met een opstaande kraag, een klassieke sjaal of de zogenaamde "Chanel".

In de kwestie van het kiezen van de stijl van mouwen meer en meer democratisch - in de prioriteit van klassiek gesneden, licht uitlopende en raglan. Mouwlengte is geschikt, zowel standaard als driekwart. Als een vrouw tevreden is met haar handen, kun je op de bontjassen letten met mouwen die tot aan de elleboog reiken. In dit geval is het beter om een ​​bontjas te dragen, compleet met hoge leren handschoenen - u krijgt een perfect uitvoerensemble.

Soorten bont

De eerste regel voor het kiezen van een bontjas voor een volle vrouw is geen flirten met lange vacht. Daarom moet men op hun hoede zijn voor jassen van wasbeer, gewone of zwarte vos, bever en lynx. Als een vrouw gek is op lange pels, is het toegestaan ​​om het als een decoratief onderdeel te gebruiken - voor het trimmen van een kraag of een capuchon.

Maar de kortharige soorten bont zullen niet alleen niet bijdragen aan het silhouet van overmatig volume, maar ook het overgewicht subtiel verbergen.

De meest geschikte types worden hieronder weergegeven:

  • Mink. Eeuwige klassieke vachtmarkt. Volle dames doen vooral bontjassen van Scandinavische of Noord-Amerikaanse nertsen - hun pels ziet er niet uit als ruig en heeft een korte rug.
  • Mouton. Deze vacht is een speciaal behandelde schapenvacht van waardevolle rassen. De afgelopen jaren zijn bontjassen van Mouton steeds populairder geworden. Dikke dames moeten naar dit soort mutanten kijken, als astragan. Bij het verwerken van het haar van deze vacht wordt veel korter gesneden dan dat van de gebruikelijke Mouton, wat het silhouet van het eindproduct ten goede komt.
  • Karakul. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de witte, grijze en zwarte tinten van Astrakhan en Astrachan, evenals de elite-variëteit van deze vachtarakar, gebruikelijk in het zuidwesten van Afrika.
  • Geit en otter. Hun vacht is niet zo populair, maar met de juiste verwerking is zeer effectief.

kleur

De kleur van de vacht in een gunstig bereik krijgen, kan een grote dame visueel "bouwen" met 5-10 kilogram. In dit geval werkt het gebruikelijke schema: wit en licht zijn compleet en donker en zwart - andersom. Het is duidelijk dat het toegestane palet niet beperkt is tot alleen zwarte of bruine tinten.

Pastelkleuren zijn erg vol precies vrouwen. Biscuit tinten en licht verkleurd goud worden ook aanbevolen. Een echte hit zal echter gemakkelijk te vinden zijn in het bruine spectrum - neem bijvoorbeeld de mahonie met zijn fel overdwarse streep donkerder dan de hoofdkleur, kleur.

Ontwerpers die modellen van bontjassen ontwikkelen, vooral voor dames met een stevige huid, geven de voorkeur aan natuurlijke kleuroplossingen.Zelfs als de bontjas van geverfde pels wordt genaaid, zal zijn schaduw lijken op een palet dat in het wild wordt gevonden.

Maar van de oproerigheid van felle kleuren zoals paarse, groene, rode en blauwe vacht is het beter om je te onthouden. Als u iets "edakogo" wilt, kunt u de optie van decoratieve kleuren van pelsveren overwegen.

Hoe te kiezen?

De belangrijkste aanbeveling die stylisten geven aan vrouwen die geneigd zijn overgewicht te hebben, is om nauwgezet de eigenaardigheden van hun lichaamsstructuur te analyseren, alle voor- en nadelen te benadrukken en op basis hiervan het juiste model van bontjas te kiezen.

Vergeet ook niet dat sommige regels specifiek zijn gemaakt om ze te overtreden. Het kan gebeuren dat bij een volle dame de pels van de "verboden" stijl of kleur er adembenemend mooi uitziet. In elk geval zal het uiteindelijke oordeel over de vraag of de pels op de figuur "zit", subjectief zijn - veel hangt af van het vertrouwen van de toekomstige eigenaar van de pelsjas in haar eigen aantrekkelijkheid.

Daarom is het bij het kiezen van een model de moeite waard om een ​​goede vriend met je mee te nemen, naar het gevoel voor stijl waarvan er geen klachten zijn. Van de buitenkant kijken helpt altijd om de nuances te overwegen - zowel positief als negatief.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen