bestek

Italiaans bestek

Italiaans bestek

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. kenmerken
  2. Hoe te kiezen?
  3. Populaire fabrikanten
  4. beoordelingen

Bij het instellen van de tafel moet alles harmonieus zijn. Prachtig gedecoreerde gerechten - dit is slechts de helft van het succes, de situatie met de keuze van gerechten is gecompliceerder. Als de gastvrouw haar gasten wil verrassen met een verfijnde en elegante tafel, moet u Italiaans bestek ervoor kiezen.

kenmerken

In Rusland worden goederen uit Italië geassocieerd met de wereld van mode, schoonheid, design en de beroemde Italiaanse keuken. Inderdaad, de zuiderse, temperamentvolle mensen met een rijk cultureel en historisch verleden hebben geleerd hoe ze werkelijk verbazingwekkende dingen kunnen produceren. Veel fabrikanten maken dus antieke gerechten met patina en mooie antieke ornamenten. Dit bestek geeft het keukeninterieur een vleugje luxe en adel.

Voor lepels en vorken gemaakt in Italië, gekenmerkt door het gebruik van gerijpte vormen, de overvloed aan feestelijke glanzende elementen, luxe decor. Er zijn zelfs exemplaren versierd met steentjes of andere glimmende stenen. Trekt Russische kopers aan en biedt de mogelijkheid om een ​​elegant bestek te kiezen met een smalle oriëntatie, bijvoorbeeld een lepel voor een cappuccino of een mes voor zachte kaas. Zelfs de meest veeleisende klant vindt altijd het juiste ding bij producten die in Italië zijn gemaakt.

Hoe te kiezen?

Voor het kopen van bestek uit Italië, luister naar de aanbevelingen van experts.

  • In Italië zijn ze zeer nauwgezet over de regels van de etiquette en daarom is het gebruikelijk om apart bestek te kopen voor verschillende taken. Natuurlijk kun je een salade toepassen met een lepel, maar het is goed als de gastheer dit gerecht serveert met een speciale lepel voor de salade. Hetzelfde geldt voor een lepel voor een cocktail, een set vorken voor de cake, een botermes. Het is niet alleen esthetisch, maar ook handiger.
  • Italiaanse messen en vorken van echte kwaliteit hebben altijd minstens een lichte schittering. Het is grijsachtig of wit, maar moet noodzakelijk aanwezig zijn.
  • Het belangrijkste materiaal dat in Italië wordt gebruikt voor het maken van bestek, is roestvrij staal. Kies producten met een dikte van 1,5-4 mm.
  • Bekijk de geselecteerde instantie visueel. Het mogen geen krassen, bramen en andere gebreken zijn.
  • Voel vrij om het product te ruiken. Gooi items weg met een zwakke geur, dit kan duiden op de aanwezigheid van schadelijke onzuiverheden in de compositie.
  • Vraag het certificaat van de verkoper voor producten. Dit document is beschikbaar voor, inderdaad, hoogwaardige goederen van Italiaanse oorsprong.

Populaire fabrikanten

Na het onderzoeken van klantrecensies, kunt u de meest voorkomende in Rusland de Italiaanse fabrikanten van bestek identificeren.

EME

Dit bedrijf trekt klanten aan met zijn gedurfde ontwerpoplossingen. Het bereik wordt vertegenwoordigd door een vrij groot aantal goederen. EME-bestek wordt zowel in het dagelijks leven als in elite-restaurants gebruikt.

De producten worden gekenmerkt door lasergravure, gekleurde pennen, interessante vorm, hoogwaardig polijsten, zilver en brons galvaniseren.

Alle artikelen zijn hoofdzakelijk gemaakt van roestvrij staal.

Geniet van populariteit ingesteld voor het bedienen van EME. Dit omvat pollepel, dienende vork en opscheplepel. Gebruikers merken op dat ze soms zelfs zo'n mooie en verfijnde set houden om de meest gewaardeerde gasten te ontmoeten. De set ziet er erg harmonieus, verfijnd uit, maar niet "schreeuwend".

Giorinox

Deze producten worden gewaardeerd voor het brede scala aan aangeboden apparaten. Giorinox-producten worden vaak gebruikt als een geschenk en altijd verrukking veroorzaken, vooral onder de vrouwelijke helft van de bevolking. En merkte ook de mogelijkheid op om zo'n geschenk in een mooie elegante verpakking te presenteren.

Niet minder gewaardeerde en prestatie-apparaten. Een vork voor vissen is bijvoorbeeld populair bij Russische kopers. Zeer exquise item dat nog mooier gedecoreerde vis zal versieren. De vork is gemaakt van roestvrij staal met een gouden patina.

Pintinox

Deze fabrikant biedt roestvrijstalen producten met een chroomgehalte - 18%, nikkel - 10%. Dit zijn duurzame, duurzame en zeer comfortabele producten die te onderscheiden zijn door 18/10 te markeren. Producten zijn gemakkelijk te onderhouden, omdat ze in de vaatwasser kunnen worden gewassen.

Een van de populairste kits is Palladium, het behoort tot premium-producten. De set bevat 126 items voor 12 personen. De set is ingericht in de stijl van klassiekers en wordt vaak gekozen voor gebruik in dure restaurants. Producten gemaakt van roestvrij staal met een dikte van 3 mm.

Voor Russische huizen relevantere sets Pintinox Filet.

Ze hebben een traditionele vorm met een ongewoon achtervolgd ontwerp van handvatten op het type lint langs de contouren. Deze items kunnen zowel in het dagelijks leven als tijdens de bijeenkomst van geëerde gasten worden gebruikt. Roestvrijstalen dikte 2,5 mm.

Rondell olivia

Dit Italiaanse bedrijf biedt een groot assortiment aan producten, maar bovenal geven Russische kopers de voorkeur aan sets bestaande uit 24 items en ontworpen voor 6 personen.

Producten gemaakt van roestvrij staal 18/10 met een dikte van 3,0 mm.

Een kenmerk van de monsters is een glanzend gepolijst buitenoppervlak. Kopers waardeerden de mogelijkheid om de kit eenvoudig te wassen, ook in de vaatwasser.

Bugatti

Dit bedrijf staat bekend om zijn ongebruikelijke kleuroplossingen bij de productie van bestek. De lijn bevat lepels, messen en vorken met spectaculaire rode, paarse, oranje, blauwe en roze handvatten. Dit kunnen opties zijn met een vergulde of verzilverde ring, kunstmatig gerijpte producten, handvatten met stippen of strepen, exemplaren met transparante handvatten en gouden spatten.

beoordelingen

Volgens beoordelingen is Italiaans bestek heel populair in Rusland, maar meestal worden ze overgenomen door solide, succesvolle mensen, die vaak ceremoniële recepties en seculiere feesten organiseren voor hun partners. Naar de mening van gewone mensen met een gemiddeld inkomen is dit in de duurdere Italiaanse producten niet nodig, omdat het, tegen de hoge kosten, maximaal één keer per jaar moet worden ingenomen wanneer er serieuze gasten komen.

Van de voordelen is een brede beschikbaarheid - producten kunnen eenvoudig online worden gekocht. Door cons-gebruikers toegeschreven hoge prijs. Alle kopers zijn het daarmee eens Italiaanse apparaten zijn een indicator van luxe en rijkdom in het gezin en hun aanwezigheid op de vakantietafel duidt op respect voor gasten.

Je kunt meer te weten komen over het maken van bestek bij Pintinox uit de onderstaande video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen