bestek

Bestek staat

Bestek staat

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. types
 2. materialen
 3. Hoe te kiezen?

Wanneer alle keukenapparatuur, inclusief bestek, op zijn plaats zit en op zijn plaats zit, wordt het leven veel eenvoudiger. Om ervoor te zorgen dat uw keuken een vergelijkbare orde heeft, is het belangrijk om voor een dergelijk onmisbaar accessoire als tafelstandaard te zorgen. Er zijn veel vergelijkbare producten op de moderne markt voor huishoudelijke goederen, waardoor veel mensen twijfelen welke optie de beste is.

Voordat u een dergelijke opslag voor keukengerei koopt, moet u precies weten welk keukengerei u erin gaat plaatsen, welk materiaal het beste zal worden voor uw keuken of eetkamer en voor welk doel u een standaard van een bepaald type nodig heeft. Antwoorden op al deze vragen zullen in dit artikel in detail worden beschreven.

types

Het eerste bepalende criterium bij de classificatie van bestekhouders is het doel waarmee ze door de eigenaars worden gebruikt. Er zijn twee soorten.

 • Voor opslag van messen, vorken en lepels, evenals hun verpakking. Een dergelijke inrichting omvat de permanente plaatsing van gebruiksvoorwerpen in speciale compartimenten gecombineerd tot een gemeenschappelijke vorm.
 • Voor het drogen van bestek. In tegenstelling tot de vorige, suggereert dit accessoire dat er tijdelijk keukengerei in wordt geplaatst, zodat ze na het schoonmaken volledig uitdrogen.
Voor opslag
Voor opslag
Voor drogen
Voor drogen

Het tweede bepalende kenmerk bij het classificeren van ondersteuningen is hun type opstelling en aantal compartimenten.

Horizontale onderzetters worden in de regel in de speciaal voor hen ontworpen lade van de keukenset geplaatst. Deze accessoires kunnen in verschillende typen worden verdeeld.

 • Klassieke stapelbak met twee sets vakken. De eerste laag is ontworpen om basisbestek op te slaan dat wordt gebruikt bij het eten van voedsel. De tweede laag is nodig voor grotere gebruiksvoorwerpen, bijvoorbeeld: voor pollepels, skimmers en andere gebruiksvoorwerpen die tijdens het koken worden gebruikt.
 • Vouwstand optie compacter, omdat de afzonderlijke delen boven de hoofdtank met compartimenten kunnen worden geplaatst, waardoor aanzienlijk ruimte wordt bespaard. Deze optie is vooral in de vraag naar een keukenruimte van een klein gebied. In het onderste gedeelte vouwt u kooktoestellen en in de bovenste lepels en vorken.
 • Modulaire keukenstandaard - een echte innovatie waarmee u compartimenten kunt maken die bij uitstek geschikt zijn voor de grootte van elk keukengerei. De schotten van de compartimenten kunnen zodanig worden verplaatst dat voor elk bestek voldoende ruimte overblijft. In tegenstelling tot die steunen, waarvan de compartimenten zijn gemaakt volgens de standaardafmetingen van de hoofdapparaten, kunt u met deze optie niet alleen de hoofdelementen regelen, maar ook ongebruikelijke apparaten, zoals lepels met langwerpige handvatten, door zelfmodellering.
 • Horizontale lade geperforeerd Het wordt voornamelijk gebruikt voor het drogen van apparaten voordat ze op een plaats van permanente opslag worden geplaatst. Dankzij de gaten in de onderkant van een dergelijke standaard stroomt overtollig water naar beneden, waarna de lade in de lade wordt teruggetrokken.
 • Sommige organisatoren voor het speciaal opbergen van bestek voor brede dozen en u kunt zowel grote als kleine gebruiksvoorwerpen op één niveau opslaan. Dit bespaart ruimte, omdat niet iedereen comfortabel is om zowel keuken- als tafelaccessoires in twee verschillende laden te plaatsen.Een breed compartiment voor grote apparaten vermijdt dergelijke ongemakken.
 • Onmisbaar in het kookproces is horizontale lepelhouder. In grootte is het iets groter dan een standaard eetlepel en herhaalt het zijn vorm. Het doel van dit accessoire is om er een warme lepel op te zetten, waarmee het voedsel tijdens het koken periodiek wordt geroerd. Dit accessoire helpt u het tafelblad niet te beschadigen of vlekken te maken.

Als we de verticale producten beschouwen, kunnen we zien dat de meeste van hen specifiek worden gebruikt voor het drogen van keukengerei, en niet voor hun permanente opslag, maar soms worden steunen van deze vorm gebruikt voor het tweede doel. Er zijn verschillende soorten verticale apparaten.

 • Pallet optie ideaal voor diegenen die niet van de afwas willen, en het liefst op natuurlijke wijze drogen. Vorken, lepels en andere apparaten worden in een verticaal compartiment geplaatst, aan de onderkant van kleine gaatjes, en door deze stroomt de vloeistof direct in de pan, waarna deze kan worden afgetapt en de vaat kan worden verwijderd naar de plaats van permanente plaatsing. Het lichaam van deze standaard kan vanaf de zijkant open of gesloten zijn. Ook kan een verwijderbare afscheider in compartimenten in de set worden meegeleverd voor een dergelijke standaard, zodat u de apparaten onmiddellijk na het wassen kunt sorteren.
 • Verticale standaard voor messen wordt het niet als droogapparaat gebruikt. Gewoonlijk is het een klein apparaat, aan de bovenkant zijn er compartimenten voor messen in verschillende vormen en maten. Om messen er goed in te doen, moet u er rekening mee houden dat de bladen zich in deze compartimenten moeten bevinden en dat de handgrepen erboven moeten zitten voor gebruiksgemak. Het mescompartiment kan ook transparant zijn.
 • Als u droge vorken en lepels verticaal wilt opslaan, moet u de aanschaf van onderzetters met compartimenten gemaakt als een mand. De rieten muren zien er heel ongewoon uit in de keuken en passen perfect in sommige interieurstijlen.

materialen

Houd er rekening mee dat items zoals bestekhouders, kan worden gemaakt van verschillende materialen, afhankelijk van hun doel, en ook een klasse van een product.

 • Keramische standaard - De meest gebruikelijke optie voor een warme lepel. Zo'n product is perfect bestand tegen hoge temperaturen, terwijl het in verschillende uitvoeringen en kleuren kan worden gemaakt. Dit maakt het niet alleen comfortabel, maar ook gecombineerd met de stijl van het interieur.
 • Kunststof droger of dienblad voor bestek onderscheidt het zich door zijn democratische prijs, verschillende kleuren, vochtbestendigheid en reinigingsgemak. De nadelen van een dergelijk product zullen echter de lage mate van slijtvastheid en broosheid zijn. Je moet er ook voor zorgen dat deze standaard alleen gemaakt is van plastic van voedselkwaliteit en geen onaangename geur heeft.
 • Houten onderzetters voornamelijk te vinden onder producten zoals tafelstandaard voor messen. Ze kunnen worden gemaakt van zowel natuurlijk hout als gelaagd multiplex. Ondanks het nogal esthetische uiterlijk van dergelijke gebruiksvoorwerpen, is hun levensduur, vooral in een vochtige omgeving, vrij laag, omdat de achtbanen kunnen worden vervormd door veelvuldig contact met water.
 • Metalen onderzetters zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn niet goedkoop, maar hun levensduur is aanzienlijk langer dan die van andere soorten. Dergelijke producten verdienen de voorkeur als een desktopdroger voor lepels en vorken, omdat ze goed worden onderhouden in contact met vocht. Het voordeel van dergelijke onderzetters is ook hun beknoptheid - ze passen in verschillende interieurstijlen.
 • Er zijn ook producten voor het bewaren van luxe gerechten, die meestal worden verkocht met dure besteksets.Ze onderscheiden zich door functies zoals het gebruik van kostbaar hout als materiaal, evenals zijde of fluwelen bekleding en decoratieve schilderkunst.

Ondanks het zeer representatieve uiterlijk, zal hun levensduur met veelvuldig contact met water niet erg lang zijn.

Hoe te kiezen?

Het is belangrijk dat een aantal nuances in aanmerking worden genomen bij het kiezen van een toekomstige bestekstand. Dit zal u helpen om fouten en productinkopen van lage kwaliteit te voorkomen.

 • Als u een horizontale lade voor een doos van een headset wilt kopen, moet u de parameters van de doos meten. Deze omvatten indicatoren zoals lengte, diepte en breedte.
 • Tel het aantal en alle soorten apparaten die u constant gebruikt. Het aantal compartimenten in de toekomstige stand moet samenvallen met deze gegevens. Denk ook van tevoren na over het vereiste aantal lagen.
 • Houd rekening met compatibiliteit met het interieur. Het bepaalt niet alleen de vorm van de toekomstige stand, maar ook het materiaal waaruit het gemaakt zal worden. In sommige houten interieurstijlen past een interieur, terwijl het met anderen meer organisch is om plastic te combineren.

Merk ook op dat bij het kiezen van verticale standaards voor messen, u moet onthouden dat hun uiterlijk wordt gecombineerd met het ontwerp van de meshouders.

Zie hieronder voor tafelstandaards.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen